για να κάνετε την χρήση του smartphone σας πιό εύκολη

Δοκιμαστικός χώρος διαφήμισης
 οδηγός για την Ελλάδα για να ενεργοποιήστε το Apple Pay στο iPhone και στο Apple Watch
Σχετικά Τags:  

iPhone X: έλεγχος με 10 εύκολες χειρονομίες

δικαιώματα

στις 09 και 00 στην κατηγορια iPhone iPad, 11 μήνες πρίν για την ακρίβεια 11 μήνες πρίν
© iYannis.gr 2017

Χωρίς το κουμπί Home, για να αλληλεπιδράσετε με το iPhone X, πρέπει να γνωρίζετε μια χούφτα χειρονομίες, όλες πολύ έξυπνες και ευχάριστες. Παρακάτω είναι οι δέκα πιο σημαντικές, αλλά με σχόλια στο blog μπορείτε να προτείνετε τι πιστεύετε ότι είναι πιο σημαντικό και χρήσιμο.


1 Μεταβείτε στην Αρχική οθόνη: Μετακινηθείτε προς τα επάνω από την κάτω άκρη για να επιστρέψετε στην Αρχική οθόνη ανά πάσα στιγμή.


2 Γρήγορη πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου: Μετακινηθείτε προς τα κάτω από την πάνω δεξιά γωνία για να ανοίξετε το Κέντρο ελέγχου. Πατήστε περισσότερο ένα από τα στοιχεία ελέγχου για να δείτε περισσότερες επιλογές. Για να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε στοιχεία, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις / Κέντρο ελέγχου / Προσαρμογή των στοιχείων ελέγχου.


3 Πρόσβαση σε εφαρμογές που άνοιξαν πρόσφατα: Για να προβάλετε εναλλακτικούς φακέλους εφαρμογών, μετακινηθείτε προς τα επάνω και, στη συνέχεια, ακουμπήστε στη μέση της οθόνης. Για γρήγορη μετακίνηση μεταξύ ανοικτών εφαρμογών, μετακινηθείτε προς τα κάτω στο κάτω άκρο.


4 Ρωτήστε το Siri: Εκτός από το έκφραση «Ehi Siri», μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον ψηφιακό βοηθό κρατώντας πατημένο το πλευρικό κουμπί και στη συνέχεια να θέσετε την ερώτησή σας. Η Siri παραμένει ακούοντας μέχρι να αφεθεί το κουμπί.


5 Χρησιμοποιήστε το Apple Pay: κάντε διπλό κλικ στο πλευρικό κουμπί για να εμφανίσετε την προεπιλεγμένη πιστωτική κάρτα και, στη συνέχεια, αναζητήστε στο iPhone X τον έλεγχο ταυτότητας με το Face ID.


6 Λήψη στιγμιότυπου οθόνης: πατήστε και αφήστε ταυτόχρονα το πλευρικό κουμπί και πατήστε το κουμπί για να αυξήσετε την ένταση του ήχου.


7 Πραγματοποιήστε μια κλήση έκτακτης ανάγκης: κρατήστε πατημένο το πλευρικό κουμπί και ένα από τα πλήκτρα έντασης ταυτόχρονα μέχρι να εμφανιστούν οι κέρσορες και, στη συνέχεια, σύρετε το «Επείγουσες καταστάσεις SOS».


8 Απενεργοποίηση iPhone: Κρατήστε πατημένο το πλευρικό κουμπί και ένα από τα πλήκτρα έντασης ταυτόχρονα μέχρι να εμφανιστούν οι κέρσορες, και στη συνέχεια σύρετε το πάνω μέρος για να απενεργοποιήσετε το iPhone. Ή μεταβείτε στις Ρυθμίσεις / Γενικά / Τερματισμός.


9 Αναγκαστική επανεκκίνηση: Πιέστε και αφήστε το κουμπί για να αυξήσετε την ένταση, στη συνέχεια πιέστε αυτό για να την χαμηλώσετε και κρατήστε πατημένο το πλευρικό κουμπί μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple.


10 Πρόσβαση σε πρόσφατες εφαρμογές: δημιουργήστε μια καμπύλη που πηγαίνει από το κέντρο, από κάτω προς τα δεξιά, χωρίς να χρειάζεται να σταθεί στη μέση της οθόνης και να περιμένετε να εμφανιστούν οι εφαρμογές.

www.pdf24.org    Αποστολή του άρθρου σε μορφή PDF   
-||-
 

Πες την Γνωμη σου

WordPress Themes


 Τελευταία άρθρα στην κατηγορία iPhone iPad

Στείλετε στο Twitter

η απλά σχολίασε το στο FacebookΔοκιμαστικό κείμενο διαφήμησης κάτω
Παλιό Αρθρο
Επικοινωνία Αναφορά
  We just Want Apple Greece

Ψαχνεις κατι?

Χρησιμοποιησε την φορμα απο κατω για να ψαξεις το site:

Ακομα δεν βρηκες αυτο που εψαχνες? Ασε ενα σχολιο η επικοινωνησε μαζι μου!

Ημερολόγιο

Νοέμβριος 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Οκτ   Δεκ »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Τετάρτη | 08 | Νοέμβριος | 2017 στις 09 και 00

άρθρο: iPhone X: έλεγχος με 10 εύκολες χειρονομίες

WordPress主题
άρθρο: iPhone X: έλεγχος με 10 εύκολες χειρονομίες
θέμα βασισμένο στο iΒlog Pro με πολλές αλλαγές όμως :)
123 queries σε 1,643 δευτερόλεπτα.