προσθέτει νέους τρόπους για να εκφράσετε τον εαυτό σας ή να εκπροσωπείσετε την εταιρία σας.

 WordPress Δοκιμαστικός χώρος διαφήμισης
 οδηγός για την Ελλάδα για να ενεργοποιήστε το Apple Pay στο iPhone και στο Apple Watch

Κυκλοφόρησε το WordPress 4.9

δικαιώματα

στις 18 και 15 στην κατηγορια WordPress, 4 εβδομάδες πρίν για την ακρίβεια 4 εβδομάδες πρίν
© iYannis.gr 2017

είναι ένα σύγχρονο σύστημα διαδικτυακών δημοσιεύσεων και διαχείρισης περιεχομένου· μ’ άλλα λόγια, ένα μέσο για να φτιάξετε έναν ιστότοπο (site) ή ιστολόγιο (blog) ωραία και απλά και να δημοσιεύετε κάθε είδους περιεχόμενο: άρθρα, σκέψεις, φωτογραφίες, βίντεο, πληροφορίες για προϊόντα και υπηρεσίες – ό,τι θέλετε!

Ο μόνος περιορισμός είναι η φαντασία σας. Η τελευταία αυτή έκδοση θα τερματίσει την υποστήριξη για τις εκδόσεις 8, 9 και 10 του Internet Explorer

Περιέχει:
Μικροεφαρμογή εικόνας
Η προσθήκη εικόνας σε μια μικροεφαρμογή είναι τώρα απλή για οποιονδήποτε χρήστη του WordPress χωρίς να χρειάζεται να ξέρει προγραμματισμό. Απλά εισάγετε την εικόνα σας κατευθείαν στις ρυθμίσεις της μικροεφαρμογής. Δοκιμάστε να προσθέσετε κάτι όπως το πρόσωπό σας ή μια φωτογραφία από το τελευταίο σας Σαββατοκύριακου και δείτε τη να εμφανίζεται αυτόματα.

Μικροεφαρμογή βίντεο
Ένα βίντεο καλωσορίσματος είναι ένας σπουδαίος τρόπος να βελτιώσετε την ταυτότητα του ιστοτόπου σας. Μπορείτε τώρα να προσθέσετε οποιοδήποτε βίντεο από τη Βιβλιοθήκη πολυμέσων σε μια πλευρική στήλη στον ιστότοπό σας με τη νέα μικροεφαρμογή Βίντεο. Χρησιμοποιείστε τη για να αναδείξετε ένα βίντεο καλωσορίσματος για να ξεναγήσετε τους επισκέπτες στον ιστότοπό σας ή για να προωθήσετε το καινούριο και σπουδαίο σας περιεχόμενο.

Μικροεφαρμογή ήχου
Είστε ένας podcaster, μουσικός, ή ένας αεικίνητος blogger; Η προσθήκη μικροεφαρμογής με ήχο δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Μεταφορτώστε το αρχείο ήχου στην βιβλιοθήκη πολυμέσων, πηγαίνετε στις ρυθμίσεις μικροεφαρμογής, επιλέξτε το αρχείο και είστε έτοιμος για τους ακροατές σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένας εύκολος τρόπος να προσθέσετε ένα προσωπικό μήνυμα καλωσορίσματος επίσης.

Μικροεφαρμογή εμπλουτισμένου διορθωτή
Αυτό το χαρακτηριστικό αξίζει παρέλαση στο κέντρο της πόλης! Οι δυνατότητες επεξεργασίας εμπλουτισμένου κειμένου είναι τώρα εγγενείς στις μικροεφαρμογές Κειμένου. Προσθέστε μια μικροεφαρμογή οπουδήποτε και επεξεργαστείτε τη. Δημιουργήστε λίστες, προσθέστε έμφαση και εισάγετε συνδέσμους εύκολα και γρήγορα. Διασκεδάστε με τις νέες σας δυνατότητες επεξεργασίας και δείτε τι μπορείτε επιτύχετε μέσα σε λίγο χρόνο.

www.pdf24.org    Αποστολή του άρθρου σε μορφή PDF   
-||-
σχετικα tags:  

Πες την Γνωμη σου

Free WordPress Theme


 Τελευταία άρθρα στην κατηγορία WordPress

Στείλετε στο Twitter

η απλά σχολίασε το στο Facebook


Σχετικά Θέματα

Δοκιμαστικό κείμενο διαφήμησης κάτω
Παλιό Αρθρο
Επικοινωνία Αναφορά
  καί στα Σπάτα Systemgraph
  We just Want Apple Greece

Ψαχνεις κατι?

Χρησιμοποιησε την φορμα απο κατω για να ψαξεις το site:

Ακομα δεν βρηκες αυτο που εψαχνες? Ασε ενα σχολιο η επικοινωνησε μαζι μου!

Ημερολόγιο

Νοεμβρίου 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Οκτ   Δεκ »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Πέμπτη | 16 | Νοεμβρίου | 2017 στις 18 και 15

άρθρο: Κυκλοφόρησε το WordPress 4.9

Free WordPress Theme
άρθρο: Κυκλοφόρησε το WordPress 4.9
θέμα βασισμένο στο iΒlog Pro με πολλές αλλαγές όμως :)
127 queries σε 1,047 δευτερόλεπτα.