παράλληλα έδωσε στο ευρύ κοινό και για την έκδοση MacOS 10.13.3 μια διόρθωση για τον ινδικό χαρακτήρα Telugu

 Breaking News
 οδηγός για την Ελλάδα για να ενεργοποιήστε το Apple Pay στο iPhone και στο Apple Watch
Σχετικά Τags:  

11.2.6: που διορθώνει το bug με τον ινδικό χαρακτήρα Telugu

δικαιώματα

στις 22 και 05 στην κατηγορια Breaking News, 3 ημέρες πρίν για την ακρίβεια 3 ημέρες πρίν
© iYannis.gr 2018

iOS-8H αναβάθμιση είναι διαθέσιμη μέσω OTA – over-the-air από τα Settings → General → Software Update ή μπορείτε να την κάνετε λήψη μέσω iTunes για τις iOS συσκευές : iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPod Touch 6ης γενιάς, iPad Air, iPad Air 2, iPad Pro και iPad mini με Retina οθόνη.

Η Apple σήμερα έδωσε στο ευρύ κοινό την ios 11.2.6 με build 15D100, την ενδέκατη επίσημη αναβάθμιση του iOS 11 λογισμικού της ώστε να διορθώσει και το bug με τον ινδικό χαρακτήρα Telugu που επηρέαζε τις συσκευές εκείνες που είχαν την νεότερη αναβάθμιση του λογισμικού της.
Βάση και του συνοδευτικού κειμένου της Apple διαβάζουμε:

 • Fixes an issue where using certain character sequences could cause apps to crash
 • Fixes an issue where some third-party apps could fail to connect to external accessories
 • H αναβάθμιση στο macOS αναφέρει και αυτή διόρθωση για τον Telugu χαρακτήρα που οδηγούσε σε crash πολλών εφαρμογών όταν γινόταν λήψη.
  Πριν τέσσερεις εβδομάδες η Apple είχε δώσει στο ευρύ κοινό την ios 11.2.5 με build 15D60, την δέκατη επίσημη αναβάθμιση του iOS 11 λογισμικού της. Η έκδοση αυτή φέρνει υποστήριξη για το HomePod που θα κυκλοφορήσει τελικά στην αγορά τον επόμενο μήνα και περιλαμβάνει επίσης και κάποια ακόμη “καλούδια” όπως:

  • Επιλύεται ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να προκαλέσει την προβολή των Μηνυμάτων με λανθασμένη σειρά
  • Προστίθεται υποστήριξη για το HomePod
  • Προστίθεται η λειτουργία αναπαραγωγής podcast ειδήσεων (ΗΠΑ, ΗΒ, Αυστραλία)
  • Επιλύεται ένα πρόβλημα που μπορούσε να προκαλέσει την προβολή ημιτελών πληροφοριών στη λίστα κλήσεων
  • Επιλύεται ένα ζήτημα που προκαλούσε την εξαφάνιση των ειδοποιήσεων της εφαρμογής Mail στη lock screen του iPhone X, εφόσον γινόταν χρήση του Face ID (λογαριασμοί Exchange)
  • Επιλύεται ένα πρόβλημα που μπορούσε να καταστήσει μη ενεργά τα εικονικά πλήκτρα πλοήγησης μουσικής στο CarPlay
  • Εγκαθίστανται ενημερώσεις ασφαλείας

  Πριν 2 εβδομάδες στις 8 Ιανουαρίου η Apple είχε δώσει στο ευρύ κοινό την ios 11.2.2 με build 15C202, την ένατη επίσημη αναβάθμιση του iOS 11 λογισμικού της.
  Η 11.2.2 είχε να κάνει με μια σειρά διορθώσεων σφαλμάτων και με το patch για την ευπάθεια με την ονομασία Spectre

  Σύμφωνα με το συνοδευτικό κείμενο η σημερινή αναβάθμιση είναι διαθέσιμη για iPhone 5s και μεταγενέστερο, iPad Air και μεταγενέστερο και iPod Touch 6ης γενιάς.

  Το iOS 11.2.2 συμπεριλαμβάνει βελτιώσεις ασφαλείας για το Safari και το Webkit έτσι ώστε να εξαλειφθούν τα φαινόμενα του Spectre (CVE-2017-5753 and CVE-2017-5715).

  Θα θέλαμε να αναγνωρίσουμε πάνω σε αυτές τις διορθώσεις ασφαλείας τους Jann Horn του Google Project Zero; και Paul Kocher σε συνεργασία με τον Daniel Genkin του University of Pennsylvania και University of Maryland, Daniel Gruss τους Graz University of Technology, Werner Haas του Cyberus Technology, Mike Hamburg της Rambus (Cryptography Research Division), Moritz Lipp του Graz University of Technology, Stefan Mangard του Graz University of Technology, Thomas Prescher της Cyberus Technology, Michael Schwarz του Graz University of Technology, και Yuval Yarom of University of Adelaide καθώς και την Data61 για την υποστήριξη και την βοήθεια.”

  Επίσης η Apple έδωσε σε κυκλοφορία νέα αναβάθμιση για το macOS (macOS High Sierra 10.13.2) η οποία περιέχει σημαντικές διορθώσεις ασφαλείας στα Safari / WebKit με σκοπό την ελαχιστοποίηση του Spectre exploit.
  Αναβαθμίστε άμεσα!

  Released January 8, 2018
  Available for: macOS High Sierra 10.13.2

  Description: macOS High Sierra 10.13.2 Supplemental Update includes security improvements to Safari and WebKit to mitigate the effects of Spectre (CVE-2017-5753 and CVE-2017-5715).

  We would like to acknowledge Jann Horn of Google Project Zero; and Paul Kocher in collaboration with Daniel Genkin of University of Pennsylvania and University of Maryland, Daniel Gruss of Graz University of Technology, Werner Haas of Cyberus Technology, Mike Hamburg of Rambus (Cryptography Research Division), Moritz Lipp of Graz University of Technology, Stefan Mangard of Graz University of Technology, Thomas Prescher of Cyberus Technology, Michael Schwarz of Graz University of Technology, and Yuval Yarom of University of Adelaide and Data61 for their assistance.

  Παλαιότερα είχε δώσει την 11.2.1 που έλυνε ένα πρόβλημα σχετικά με το HomeKit

   

  Το HomeKit bug αυτό έδινε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε αξεσουάρ της πλατφόρμας HomeKit και όπως καταλαβαίνετε μέσα σε αυτά ήταν και κλειδαριές σπιτιών κλπ. Η Apple λοιπόν άμεσα αντέδρασε σε αυτή την ευπάθεια κάνοντας την παραπάνω ενέργεια.

  Η σημερινή λοιπόν αναβάθμιση κάνει patch αυτό το κενό ασφαλείας μεταξύ άλλων.

  Η 11.2.1 έκδοση έρχεται μιάμιση εβδομάδα μετά την κυκλοφορία της iOS 11.2 με build 15C114 που ήταν και η δεύτερη μεγαλύτερη του iOS 11 και που έφερε γρηγορότερη ασύρματη φόρτιση 7.5W μεταξύ άλλων και μιας σειράς διορθώσεων στα γρήγορα και πριν την ώρα της, για να διορθώσει ένα σφάλμα στην εφαρμογή Ημερολόγιο που θα μπορούσε να προκαλέσει μη αναμενόμενες επανεκκινήσεις σε συσκευές από τις 2 Δεκεμβρίου (και μετά).. Άλλες αλλαγές, προσθήκες και βελτιώσεις που φέρνει η 11.2 είναι:

  • ενεργοποίηση του Apple Pay Cash (δεν αφορά τη χώρα μας)
  • προσθήκη pop up επεξηγηματικών μηνυμάτων για την προσωρινή αποσύνδεση από τα Wi-Fi δίκτυα και τις bluetooth συσκευές μέσω του Κέντρου Ελέγχου
  • προσθήκη υποστήριξης για γρηγορότερη ασύρματη φόρτιση στα 7,5W
  • στο iPhone X προστέθηκε μία γραμμή που υποδεικνύει το σημείο πρόσβασης στο Κέντρο Ελέγχου
  • διόρθωση του προβλήματος με την Αριθμομηχανή και τις γρήγορες πράξεις
  • προσθήκη νέων live wallpapers για το iPhone X
  • προσθήκη νέων animations φόρτωσης των εφέ των Live Photos
  • τα στατικά wallpapers των συσκευών iPhone 8/8 Plus/X γίνονται διαθέσιμα και για τις παλαιότερες συσκευές

  Υπενθυμίζουμε πως η Apple διάθεσε την 6η beta του iOS 11.2 μόλις εχτές, οπότε το σημερινό update του iOS 11.2 που βγήκε εσπευσμένα ώστε να καλύψει το bug με τα επαναλαμβανόμενα restart σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ως “τελική” έκδοση.
  Δυστυχώς, εκατομμύρια χρήστες iOS ανά τον πλανήτη θα αποτελέσουν εν αγνοία τους beta testers, μέχρι να δοθεί -ελπίζουμε σύντομα- η τελική έκδοση του iOS 11.2.1.

  Νωρίτερα η Apple πριν 15 ημέρες περίπου είχε δώσει στο ευρύ κοινό την iOS 11.1.2 αναβάθμιση με build 15B202 που επίλυε το θέμα που είχε δημιουργηθεί με την οθόνη του iPhone X και την μη ανταπόκριση της σε χαμηλές θερμοκρασίες.
  Νωρίτερα η Apple είχε κυκλοφορίσει στο ευρύ κοινό την iOS 11.1.1 αναβάθμιση με build 15B150 που επίλυε το παράξενο σφάλμα «i» καθώς και ένα bug που έκανε το Apple Watch να σταματάει να λειτουργεί και να κάνει επανεκκίνηση.
  Πριν από 20 ημέρες είχε κυκλοφορήσει η έκδοση 11.1 με build 15B93. Σύμφωνα με τις σημειώσεις κυκλοφορίας του έχουμε

  •  επιστροφή του 3D Touch Multitasking gesture (πρόσβαση στην Εναλλαγή εφαρμογών πατώντας την άκρη της οθόνης με 3D Touch).  iPhone 6s ή νεότερο
  • επιβεβαίωση του patch για το KRACK exploit
  • Στα σημαντικά, η συμπερίληψη στην αναβάθμιση αυτή του patch για το KRACK exploit.
  • θα αυξήσει δραματικά την ενεργειακή αυτονομία πολλών συσκευών
  • Στα «χαζά», τα νέα Unicode 10 emoji characters
  • και στα χρήσιμα, η επιδιόρθωση του bug στο reachability mode.

  Φυσικά, όπως συμβαίνει σε κάθε έκδοση του iOS, επιδιορθώνονται πολλά μικρο-προβλήματα και εγκαθίστανται οι τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας.
  Εδώ η επίσημη λίστα των επιδιορθώσεων ασφαλείας της έκδοσης.
  Επίσης η Apple έκανε διαθέσιμη την macOS High Sierra 10.13.1 στο ευρύ κοινό καθώς επίσης την tvOS 11.1 για AppleTV και την watchOS 4.1 για το Apple Watch.
  Προηγούμενα είχαμε την έκδοση 11.0.3 και το build 15A432 που ήρθε επτά ημέρες μετά από την προηγούμενη έκδοση 11.0.2 που είχε το build 15A421 και ήρθε μόλις επτά ημέρες μακριά από το iOS 11.0.1 (15A402), το οποίο, αν και δεν αναφέρθηκε άμεσα, επιλύει το πρόβλημα που εμπόδισε την αποστολή ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με λογαριασμό outlook.com
  Σύμφωνα με τις σημειώσεις κυκλοφορίας του iOS 11.0.3 διορθώνει τον ήχο και το haptic feedback σε iPhone 7 και 7 Plus, καθώς και το πρόβλημα με το touch id σε μερικά iPhones 6S στην οθόνη τους.
  Ενώ η προηγούμενη ενημέρωση σύμφωνα με τις σημειώσεις κυκλοφορίας του iOS 11.0.2, επίλυσε το πρόβλημα του ενοχλητικού ήχου που ορισμένοι ιδιοκτήτες iPhone 8 και 8 Plus είχαν αναφέρει τις τελευταίες ημέρες.
  Ενώ πριν μια εβδομάδα είχε δώσει την πρώτη, minor αναβάθμιση στο λειτουργικό της σύστημα για φορητές συσκευές, iOS. Που ήταν η έκδοση 11.0.1 και build 15A402 για προηγούμενες συσκευές ενώ για αυτές που φέρουν τον επεξεργαστή A11 το build ήταν το 15Α403. Σχεδόν κάθε χρόνο, αμέσως μετά την επίσημη major αναβάθμιση, ακολουθεί μία που διορθώνει τα μικρο-προβλήματα της τελευταίας στιγμής.

  Από τα πρώτα στοιχεία που έχουμε

  • Φαίνεται πως επιλύθηκαν τα προβλήματα με το Microsoft Exchange.
  • Επίσης, τα πρώτα σχόλια στα διεθνή fora κάνουν λόγο για βελτιωμένη απόκριση του Safari.
  • Η αναβάθμιση περιλαμβάνει και τις τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας.

  Ενώ διαθέσιμη ήταν εδώ και οκτώ ημέρες η αναβάθμιση λογισμικού 11(15A372)
  Mια σημαντική αλλαγή είναι ότι το iOS 11 παρέχει βελτιστοποιημένη απόδοση για εφαρμογές 64-bit. Όλες οι εφαρμογές 32-bit πρέπει να ενημερωθούν από τους προγραμματιστές τους για να μπορέσουν να λειτουργήσουν με αυτήν την νέα έκδοση του iOS. Οι χρήστες του τρέχοντος iOS 10 μπορούν να ελέγξουν αν υπάρχουν 32-bit εφαρμογές στις συσκευές τους πηγαίνοντας στις «Ρυθμίσεις». Μεταβείτε στο Γενικά -> Σχετικά με -> Εφαρμογές για να δείτε την ενότητα «Συμβατότητα εφαρμογής» («App Compatibility») όπου αναφέρονται τυχόν ξεπερασμένες εφαρμογές. Επίσης πρέπει να τονίσουμε ότι το iOS 11 είναι συμβατό μόνο με συσκευές που διαθέτουν 64-bit τσιπάκι, πράγμα που σημαίνει ότι λειτουργεί με όλες τις συσκευές που έχουν A7 τσιπάκι ή νεότερο.

  Σύμφωνα με την Apple oι αλλαγές που φέρνει το iOS 11 είναι οι παρακάτω:

  App Store
  • Ολοκαίνουργιο App Store, σχεδιασμένο να σας βοηθά να ανακαλύπτετε υπέροχες εφαρμογές και παιχνίδια κάθε μέρα
  • Νέα καρτέλα «Σήμερα» που σας βοηθά να βρίσκετε νέες εφαρμογές και παιχνίδια με άρθρα, οδηγούς χρήσης και πολλά άλλα
  • Νέα καρτέλα «Παιχνίδια» για να βρίσκετε καινούργια παιχνίδια και να βλέπετε ποια είναι τα πιο δημοφιλή κορυφαία παιχνίδια • Ξεχωριστή καρτέλα «Εφαρμογές» με κορυφαίες επιλογές, ειδικούς πίνακες κατάταξης εφαρμογών και κατηγορίες εφαρμογών
  • Οι σελίδες εφαρμογών περιλαμβάνουν περισσότερες προεπισκοπήσεις βίντεο, ταμπέλες «Επιλογές των συντακτών», ευκολότερη πρόσβαση σε βαθμολογίες χρηστών, καθώς και πληροφορίες σχετικά με αγορές εντός εφαρμογών

  Siri
  • Η νέα φωνή της Siri είναι πιο φυσική και εκφραστική
  • Μετάφραση αγγλικών λέξεων και φράσεων στα Κινεζικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά ή Ισπανικά (beta)
  • Προτάσεις Siri που βασίζονται στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε το Safari, το News, το Mail και τα Μηνύματα
  • Λειτουργεί με εφαρμογές σημειώσεων για τη δημιουργία λιστών υποχρεώσεων, σημειώσεων και υπομνημάτων
  • Λειτουργεί με τραπεζικές εφαρμογές για εμβάσματα και υπόλοιπα λογαριασμών
  • Λειτουργεί με εφαρμογές που εμφανίζουν κωδικούς QR

  Κάμερα
  • Η λειτουργία Πορτρέτου υποστηρίζει πλέον οπτική σταθεροποίηση εικόνας, HDR και φλας True Tone
  • Οι φωτογραφίες και τα βίντεο καταλαμβάνουν πολύ λιγότερο χώρο με τις νέες μορφές εικόνας και βίντεο HEIF και HEVC
  • Ανασχεδιασμένο σύνολο εννέα φίλτρων, βελτιστοποιημένων για φυσικούς τόνους δέρματος
  • Αυτόματη αναγνώριση και σάρωση κωδικών QR

  Φωτογραφίες
  • Εφέ «Επανάληψη», «Αναπήδηση» και «Μακρά έκθεση» για Live Photo
  • Σίγαση, περικοπή, ή επιλογή νέας βασικής φωτογραφίας για Live Photo
  • Ταινίες αναμνήσεων με αυτόματη προσαρμογή περιεχομένου για κατακόρυφο και οριζόντιο προσανατολισμό
  • Περισσότεροι από δέκα νέοι τύποι αναμνήσεων, στους οποίους περιλαμβάνονται κατοικίδια, μωρά, γάμοι και αθλητικές εκδηλώσεις
  • Το άλμπουμ «Άτομα» είναι πιο ακριβές και παραμένει ενημερωμένο μεταξύ συσκευών με τη Βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud
  • Υποστήριξη για κινούμενα GIF

  Χάρτες
  • Εσωτερικοί χάρτες για μεγάλα αεροδρόμια και εμπορικά κέντρα
  • Καθοδήγηση σε λωρίδες και πληροφορίες ορίου ταχύτητας με οδηγίες κατεύθυνσης
  • Δυνατότητα ζουμ με ένα χέρι, με διπλό άγγιγμα και σάρωση
  • Αλληλεπιδράστε με το Flyover μετακινώντας τη συσκευή σας

  «Μην ενοχλείτε» κατά την οδήγηση
  • Αυτόματη σίγαση γνωστοποιήσεων κατά την οδήγηση, με σίγαση του iPhone και απενεργοποίηση της οθόνης
  • Προαιρετική αυτόματη απάντηση με iMessage για να ειδοποιούνται επιλεγμένες επαφές ότι οδηγείτε

  QuickType
  • Τινάξτε προς τα κάτω πλήκτρα γραμμάτων για να εισαγάγετε αριθμούς, σύμβολα και σημεία στίξης στο iPad
  • Υποστήριξη πληκτρολόγησης με ένα χέρι στο iPhone
  • Νέα πληκτρολόγια για 11 νέες γλώσσες

  Επαυξημένη πραγματικότητα (Augmented Reality)
  • Τεχνολογίες επαυξημένης πραγματικότητας τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιούν κάποιες εφαρμογές από το App Store για να παρέχουν περιεχόμενο επάνω από σκηνές του πραγματικού κόσμου για αλληλεπιδραστικά παιχνίδια, καθηλωτικές εμπειρίες αγορών, βιομηχανικό σχεδιασμό και πολλά άλλα

  Μηχανική μάθηση (Machine Learning)
  • Βασικές τεχνολογίες μηχανικής μάθησης τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιούν εφαρμογές από το App Store για να παρέχουν έξυπνες δυνατότητες με επεξεργασία δεδομένων μηχανικής μάθησης στη συσκευή για υψηλή απόδοση και διασφάλιση του απορρήτου του χρήστη

  Άλλες δυνατότητες και βελτιώσεις
  • Στο ανασχεδιασμένο Κέντρο ελέγχου, όλα τα χειριστήρια βρίσκονται σε μία σελίδα
  • Προσαρμοσμένα χειριστήρια στο Κέντρο ελέγχου στα οποία περιλαμβάνονται προσβασιμότητα, καθοδηγούμενη πρόσβαση, μεγεθυντικός φακός, μέγεθος κειμένου, εγγραφή οθόνης και Wallet
  • Το Apple Music τώρα σας βοηθά να ανακαλύπτετε μουσική με φίλους. Δημιουργήστε ένα προφίλ ώστε οι φίλοι σας να μπορούν να ακούσουν τις λίστες αναπαραγωγής που έχετε μοιραστεί και να δουν ποια μουσική ακούτε περισσότερο
  • Το Apple News περιλαμβάνει πλέον Top Stories (κορυφαία άρθρα) που επιλέγονται αποκλειστικά για εσάς, προτάσεις από τη Siri, τα καλύτερα βίντεο της ημέρας στην προβολή Today (Σήμερα), καθώς και εξαιρετικά άρθρα επιλεγμένα από τους συντάκτες της Apple στη νέα καρτέλα Spotlight
  • Η Αυτόματη διαμόρφωση σας συνδέει στο iCloud, την Κλειδοθήκη, το iTunes, το App Store, το iMessage και το FaceTime με το Apple ID σας
  • Η Αυτόματη διαμόρφωση ανακτά τις ρυθμίσεις της συσκευής, όπως τη γλώσσα, την περιοχή, το δίκτυο, τις προτιμήσεις πληκτρολογίου, τα μέρη που επισκέπτεστε συχνά, τον τρόπο με τον οποίο μιλάτε στη Siri, καθώς και δεδομένα οικίας και υγείας
  • Μοιραστείτε εύκολα την πρόσβαση στα δίκτυα Wi-Fi σας
  • Γνωστοποιήσεις βελτιστοποίησης χώρου αποθήκευσης και δυνατότητα αποδέσμευσης χώρου στις Ρυθμίσεις για εφαρμογές όπως οι Φωτογραφίες, τα Μηνύματα και άλλες
  • Το Επείγον SOS καλεί υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βάσει της τρέχουσας τοποθεσίας σας και ειδοποιεί αυτόματα επαφές έκτακτης ανάγκης, κοινοποιεί την τοποθεσία σας και εμφανίζει το Ιατρικό ID σας
  • Το FaceTime σάς επιτρέπει να καταγράφετε Live Photo από την κάμερα του Mac ή του iPhone του άλλου ατόμου Ελέγξτε εύκολα την κατάσταση της πτήσης σας στο Spotlight και το Safari • Ορισμοί, μετατροπές και υποστήριξη μαθηματικών πράξεων στο Safari
  • Δίγλωσσο λεξικό Ρωσικών και Αγγλικών
  • Δίγλωσσο λεξικό Πορτογαλικών και Αγγλικών
  • Υποστήριξη γραμματοσειρών συστήματος για Αραβικά

  Νέες δυνατότητες σχεδιασμένες για το iPad
  • Το νέο Dock παρέχει γρήγορη πρόσβαση στις αγαπημένες και πρόσφατα χρησιμοποιημένες εφαρμογές σας, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να εμφανίζεται μπροστά από ενεργές εφαρμογές
  • Δυνατότητα αλλαγής μεγέθους του Dock ώστε να μπορείτε να προσθέτετε όλες τις αγαπημένες εφαρμογές σας
  • Οι πρόσφατα χρησιμοποιημένες εφαρμογές και οι εφαρμογές Συνέχισης είναι διαθέσιμες στα δεξιά

  Βελτιωμένες προβολές Slide Over και Split View
  • Εύκολη εκκίνηση εφαρμογών σε προβολή Slide Over και Split View από το Dock
  • Δυνατότητα ταυτόχρονης εκτέλεσης εφαρμογών Slide Over και εφαρμογών παρασκηνίου
  • Οι εφαρμογές σε Slide Over και Split View τώρα μπορούν να τοποθετούνται στην αριστερή πλευρά της οθόνης

  Μεταφορά και απόθεση
  • Μετακίνηση κειμένου, εικόνων και αρχείων μεταξύ εφαρμογών στο iPad
  • Multi-Touch για μετακίνηση πολλών στοιχείων ταυτόχρονα
  • Ανάδυση για μετακίνηση περιεχομένου μεταξύ εφαρμογών

  Σήμανση
  • Δυνατότητα σήμανσης σε έγγραφα, PDF, ιστοσελίδες, φωτογραφίες και πολλά άλλα
  • Άμεση σήμανση σε οτιδήποτε στο iOS – απλώς τοποθετήστε το Apple Pencil σε αυτό που θέλετε να επισημάνετε
  • Δημιουργήστε ένα PDF και επισημάνετε οτιδήποτε που μπορεί να εκτυπωθεί

  Σημειώσεις
  • Δημιουργήστε γρήγορα μια νέα σημείωση αγγίζοντας την οθόνη κλειδώματος με το Apple Pencil
  • Δυνατότητα εμβόλιμης σχεδίασης με απλή τοποθέτηση του Apple Pencil στο κύριο κείμενο μιας σημείωσης

  Αναζήτηση σε χειρόγραφο κείμενο
  • Ο σαρωτής εγγράφων διορθώνει αυτόματα στρεβλώσεις και χρησιμοποιεί φίλτρα εικόνας για την αφαίρεση σκιών
  • Υποστήριξη πινάκων για την οργάνωση και εμφάνιση πληροφοριών
  • Καρφιτσώστε σημαντικές σημειώσεις στο επάνω μέρος της λίστας

  Αρχεία
  • Ολοκαίνουργια εφαρμογή «Αρχεία» για περιήγηση, αναζήτηση και οργάνωση αρχείων
  • Λειτουργεί με το iCloud Drive και τρίτους παρόχους υπηρεσιών αποθήκευσης αρχείων στο «σύννεφο»
  • Προβολή «Πρόσφατα» για γρήγορη πρόσβαση σε πρόσφατα χρησιμοποιημένα αρχεία σε όλες τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες στο «σύννεφο»
  • Δημιουργία φακέλων και ταξινόμηση αρχείων κατά όνομα, ημερομηνία, μέγεθος και ετικέτες

   

  Σε κάθε περίπτωση αν αναβαθμίσετε καλό θα ήταν να γίνει clean install 

  παρακάτω τα άμεσα links από το Site της Apple

  iPhone:

  11.0.0 (5s GSM+CDMA): iPhone_4.0_64bit_11.0_15A372_Restore.ipsw
  11.0.0 (6+): iPhone_5.5_11.0_15A372_Restore.ipsw
  11.0.0 (6): iPhone_4.7_11.0_15A372_Restore.ipsw
  11.0.0 (6s): iPhone_4.7_11.0_15A372_Restore.ipsw
  11.0.0 (6s+): iPhone_5.5_11.0_15A372_Restore.ipsw
  11.0.0 (SE): iPhone_4.0_64bit_11.0_15A372_Restore.ipsw
  11.0.0 (7 GSM+CDMA): iPhone_7_11.0_15A372_Restore.ipsw
  11.0.0 (7+ GSM+CDMA): iPhone_7Plus_11.0_15A372_Restore.ipsw
  11.0.0 (7 GSM): iPhone_7_11.0_15A372_Restore.ipsw
  11.0.0 (7+ GSM): iPhone_7Plus_11.0_15A372_Restore.ipsw
  11.0.0 (8 GSM+CDMA): iPhone10,4_11.0_15A372_Restore.ipsw
  11.0.0 (8 Plus GSM+CDMA): iPhone10,5_11.0_15A372_Restore.ipsw
  11.0.0 (8 GSM): iPhone10,4_11.0_15A372_Restore.ipsw
  11.0.0 (8 Plus GSM): iPhone10,5_11.0_15A372_Restore.ipsw

  iPad:

  11 (iPad Air Wi-Fi): iPad_64bit_11.0_15A372_Restore.ipsw
  11 (iPad Air Cellular): iPad_64bit_11.0_15A372_Restore.ipsw
  11 (iPad Mini 2 Wi-Fi): iPad_64bit_11.0_15A372_Restore.ipsw
  11 (iPad Mini 2 Cellular): iPad_64bit_11.0_15A372_Restore.ipsw
  11 (iPad Air China): iPad_64bit_11.0_15A372_Restore.ipsw
  11 (iPad Mini 2 China): iPad_64bit_11.0_15A372_Restore.ipsw
  11 (iPad Mini 3 Wi-Fi): iPad_64bit_TouchID_11.0_15A372_Restore.ipsw
  11 (iPad Mini 3 Cellular): iPad_64bit_TouchID_11.0_15A372_Restore.ipsw
  11 (iPad Mini 3 China): iPad_64bit_TouchID_11.0_15A372_Restore.ipsw
  11 (iPad Air 2 Wi-Fi): iPad_64bit_TouchID_11.0_15A372_Restore.ipsw
  11 (iPad Air 2 Cellular): iPad_64bit_TouchID_11.0_15A372_Restore.ipsw
  11 (iPad Mini 4 Wi-Fi): iPad_64bit_TouchID_11.0_15A372_Restore.ipsw
  11 (iPad Mini 4 Cellular): iPad_64bit_TouchID_11.0_15A372_Restore.ipsw
  11 (iPad Pro Wi-Fi): iPadPro_12.9_11.0_15A372_Restore.ipsw
  11 (iPad Pro Cellular): iPadPro_12.9_11.0_15A372_Restore.ipsw
  11 (iPad Pro 9.7 Wi-Fi): iPadPro_9.7_11.0_15A372_Restore.ipsw
  11 (iPad Pro 9.7 Cellular): iPadPro_9.7_11.0_15A372_Restore.ipsw
  11 (iPad 5 Wi-Fi): iPad_64bit_TouchID_ASTC_11.0_15A372_Restore.ipsw
  11 (iPad 5 Cellular): iPad_64bit_TouchID_ASTC_11.0_15A372_Restore.ipsw
  11 (iPad Pro 12.9 Wi-Fi 2nd Gen): iPad_Pro_HFR_11.0_15A372_Restore.ipsw
  11 (iPad Pro 12.9 Cellular 2nd Gen): iPad_Pro_HFR_11.0_15A372_Restore.ipsw
  11 (iPad Pro 10.5 Wi-Fi): iPad_Pro_HFR_11.0_15A372_Restore.ipsw
  11 (iPad Pro 10.5 Cellular): iPad_Pro_HFR_11.0_15A372_Restore.ipsw

  PS. Μην βιαστείτε να προχωρήσετε στην αναβάθμιση κατά τις πρώτες ώρες της διάθεσης του νέου λειτουργικού. Θα ήταν σοφό να περιμένετε τουλάχιστον μερικές ώρες ή 1-2 μέρες έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι όλα τρέχουν καλά κατά την εγκατάσταση της αναβάθμισης σε γενικότερο πλαίσιο.

  www.pdf24.org    Αποστολή του άρθρου σε μορφή PDF   
  -||-
   

  τα Σχολια ειναι κλειστα.


   Τελευταία άρθρα στην κατηγορία Breaking News

  Στείλετε στο Twitter

  η απλά σχολίασε το στο Facebook

  Comments Closed  Σχετικά Θέματα

  Δοκιμαστικό κείμενο διαφήμησης κάτω
  Επικοινωνία Αναφορά
    We just Want Apple Greece

  Ψαχνεις κατι?

  Χρησιμοποιησε την φορμα απο κατω για να ψαξεις το site:

  Ακομα δεν βρηκες αυτο που εψαχνες? Ασε ενα σχολιο η επικοινωνησε μαζι μου!

  Ημερολόγιο

  Φεβρουάριος 2018
  Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  « Ιαν    
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728  
  Δευτέρα | 19 | Φεβρουάριος | 2018 στις 22 και 05

  άρθρο: 11.2.6: που διορθώνει το bug με τον ινδικό χαρακτήρα Telugu

  Free WordPress Theme
  άρθρο: 11.2.6: που διορθώνει το bug με τον ινδικό χαρακτήρα Telugu
  θέμα βασισμένο στο iΒlog Pro με πολλές αλλαγές όμως :)
  127 queries σε 1,382 δευτερόλεπτα.