μεγάλα βήματα για την Apple μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια

Δοκιμαστικός χώρος διαφήμισης
 οδηγός για την Ελλάδα για να ενεργοποιήστε το Apple Pay στο iPhone και στο Apple Watch
Σχετικά Τags:  

iPhone με κυρτή οθόνη και χειρισμό χωρίς αφή

δικαιώματα

στις 00 και 01 στην κατηγορια iPhone iPad, 1 χρόνια πρίν για την ακρίβεια 1 έτος πρίν
© iYannis.gr 2018Σύμφωνα με το Bloomberg, υπάρχουν πηγές που αναφέρουν ότι η Apple μελετά τη χρήση κυρτής οθόνης στα επόμενα iPhone αλλά και έναν τρόπο χειρισμού του iOS που δεν έχουμε δει ποτέ μέχρι τώρα σε κάποιο smartphone της αγοράς, μιας και δε θα στηρίζεται στην αφή.

Τα project αυτά δεν αναμένεται να υλοποιηθούν άμεσα παρά μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια αφού αποτελούν μεγάλα βήματα για την Apple η οποία μπορεί να βασίζεται στην καινοτομία και την εξέλιξη αλλά το να προχωρήσει σε αλλαγές στα προϊόντα της, χρειάζεται χρόνος. Αν ρίξουμε μια ματιά στο παρελθόν, θα δούμε πως η μετάβαση του iPhone από τις 3.5 ίντσες στις 4, πήρε πέντε χρόνια για να γίνει, την ώρα που ο ανταγωνισμός είχε ήδη οθόνες τέτοιου μεγέθους.

Πιο συγκεκριμένα, η κυρτή οθόνη που αναμένεται να χρησιμοποιήσει η Apple, διαφέρει από τις τωρινές που διαθέτουν οι ανταγωνιστές, μιας και της Apple θα καμπυλώνουν προς τα μέσα, σταδιακά και από πάνω προς τα κάτω και όχι στις άκρες όπως για παράδειγμα οι οθόνες της Samsung. Οι οθόνες που θα χρησιμοποιήσει η Apple πρόκειται να είναι τύπου OLED μιας και έχουν τη δυνατότητα να καμφθούν αλλά και να διπλωθούν, σε σχέση με τις δύσκαμπτες LCD.

Η Apple πρόσφατα κατοχύρωσε ένα άλλο σύστημα σε αυτόν τον τομέα. Πρόκειται για ένα αναδιπλούμενο υλικό, το οποίο περιέχει μια δομή που επιτρέπει την επαναφορά του στο αρχικό του σχήμα μετά την αναδίπλωση. Στην πράξη, σε αντίθεση με το πρώτο iPhone 6 που λύγιζε χωρίς να μπορεί να επιστρέψει στο αρχικό του σχήμα, με αυτό το υλικό η συσκευή μπορεί να λυγίσει αλλά να μην σπάσει και μετά να γυρίσει στην πρότερη μορφή της.

Όσον αφορά το χειρισμό του iOS, η Apple μελετά τη χρήση του χωρίς να ακουμπάμε την οθόνη όπως γίνεται στις τωρινές εκδόσεις. Ο χρήστης θα πλησιάζει τα δάκτυλά του πολύ κοντά στην οθόνη και θα αλληλεπιδρά με το iOS χωρίς να αγγίζει την ίδια την οθόνη. Μια ανάλογη προσπάθεια είχε κάνει και η Samsung με τα Air-Gestures που είχε το Galaxy S4 το 2013 με το χρήστη να κάνει συγκεκριμένα gestures χωρίς να αγγίζει την οθόνη, αλλά περνώντας το χέρι του πάνω από τους αισθητήρες εγγύτητας της συσκευής.

Αυτές οι τεχνολογίες που η Apple αναπτύσσει, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, θα κάνουν τα προϊόντα τους να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό και αναμένεται να τις δούμε σε μαζική παραγωγή σε 2-3 χρόνια, περιμένοντας να δούμε τι άλλο ετοιμάζει η Apple για να κερδίσει ακόμα περισσότερους καταναλωτές αλλά και να κάνει και πάλι τη διαφορά.

   Αποστολή του άρθρου σε μορφή PDF   
-||-
 

Πες την Γνωμη σου

Free WordPress Theme


 Τελευταία άρθρα στην κατηγορία iPhone iPad

Στείλετε στο Twitter

η απλά σχολίασε το στο FacebookΔοκιμαστικό κείμενο διαφήμησης κάτω
Παλιό Αρθρο
Επικοινωνία Αναφορά
  We just Want Apple Greece

Ψαχνεις κατι?

Χρησιμοποιησε την φορμα απο κατω για να ψαξεις το site:

Ακομα δεν βρηκες αυτο που εψαχνες? Ασε ενα σχολιο η επικοινωνησε μαζι μου!

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Μαρ   Μαΐ »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Παρασκευή | 06 | Απρίλιος | 2018 στις 00 και 01

άρθρο: iPhone με κυρτή οθόνη και χειρισμό χωρίς αφή

WordPress主题
άρθρο: iPhone με κυρτή οθόνη και χειρισμό χωρίς αφή
θέμα βασισμένο στο iΒlog Pro με πολλές αλλαγές όμως :)
127 queries σε 0,689 δευτερόλεπτα.