Στη θάλασσα με τη σωστή προστασία χάρη στο iPhone

Δοκιμαστικός χώρος διαφήμισης
 οδηγός για την Ελλάδα για να ενεργοποιήστε το Apple Pay στο iPhone και στο Apple Watch
Σχετικά Τags:  

Κυριακή ώρα για μπάνιο

δικαιώματα

στις 00 και 01 στην κατηγορια Personal, 11 μήνες πρίν για την ακρίβεια 11 μήνες πρίν
© iYannis.gr 2018

Ο γενικός δείκτης της ηλιακής υπεριώδους ακτινοβολίας, γνωστός απλούστερα από τη συντομογραφία UV, περιγράφει το επίπεδο της ηλιακής υπεριώδους ακτινοβολίας που φθάνει στην επιφάνεια της γης σε μια συγκεκριμένη περιοχή.
Ο δείκτης έχει μια κλίμακα που ξεκινά από το μηδέν και φτάνει το 11+, όπου όσο υψηλότερη είναι η τιμή, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα βλάβης στο δέρμα και τα μάτια, και τόσο λιγότερο χρόνο χρειάζεται για τη ζημία αυτή.
Ο δείκτης υπεριωδών ακτίνων θα πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη, μόνο και μόνο επειδή είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, του Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον (UNEP), του Παγκόσμιου Μετεωρολογικού Οργανισμού και της Διεθνούς Επιτροπής για την Προστασία μη ιοντίζουσα ακτινοβολία (ICNIRP).
Αυτό το καλοκαίρι δεν τρέχουν περιττούς κινδύνους, χάρη στο iPhone λίγα μόνο δευτερόλεπτα για να γνωρίζετε τον δείκτη UV της περιοχής στην οποία βρίσκεστε.
Εκκινήστε την εφαρμογή Καιρός, από προεπιλογή θα πρέπει να εμφανίζεται ο τόπος όπου βρίσκεστε χάρη στις υπηρεσίες εντοπισμού του iOS, αν δεν συμβαίνει αυτό ή πρέπει να συμβουλευτείτε μια κοντινή τοποθεσία που δεν έχετε φτάσει ακόμα, προσθέστε την πιέζοντας το κουμπί στην κάτω δεξιά γωνία και πληκτρολογήστε το όνομα από τον τόπο που σας ενδιαφέρει, στη συνέχεια μετακινηθείτε στην οθόνη και στην κάτω δεξιά πλευρά θα βρείτε τον δείκτη UV.

Η «διεθνής χρωματική κλίμακα» που παρουσιάζεται κατωτέρω παρέχει όλες τις ενδείξεις σχετικά με τις αναγκαίες προστασίες που πρέπει να υιοθετηθούν σύμφωνα με το επίπεδο του δείκτη UV, διακρίνοντας επίσης εκείνες που είναι οι πλέον κατάλληλες για τα παιδιά και εκείνες για τους ενήλικες.Παράξενο, αλλά αληθινό, στο App Store δεν βρήκα μια εφαρμογή με τις ίδιες εξαντλητικές ενδείξεις, έτσι για μελλοντικές αναφορές αποθηκεύσετε αυτό το άρθρο ανάμεσα στα αγαπημένα του Safari ή πατήστε και κρατήστε πατημένο το δάχτυλό σας στην από πάνω εικόνα και επιλέξτε «Αποθήκευση εικόνας» Από το μενού που εμφανίζεται.

   Αποστολή του άρθρου σε μορφή PDF   
-||-
 

Πες την Γνωμη σου

Premium WordPress Themes


 Τελευταία άρθρα στην κατηγορία Personal

Στείλετε στο Twitter

η απλά σχολίασε το στο FacebookΔοκιμαστικό κείμενο διαφήμησης κάτω
Παλιό Αρθρο
Επικοινωνία Αναφορά
  We just Want Apple Greece

Ψαχνεις κατι?

Χρησιμοποιησε την φορμα απο κατω για να ψαξεις το site:

Ακομα δεν βρηκες αυτο που εψαχνες? Ασε ενα σχολιο η επικοινωνησε μαζι μου!

Ημερολόγιο

Ιούλιος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιούν   Αυγ »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Κυριακή | 01 | Ιούλιος | 2018 στις 00 και 01

άρθρο: Κυριακή ώρα για μπάνιο

Free WordPress Theme
άρθρο: Κυριακή ώρα για μπάνιο
θέμα βασισμένο στο iΒlog Pro με πολλές αλλαγές όμως :)
126 queries σε 0,696 δευτερόλεπτα.