η συσκευή θα είναι εφοδιασμένη με έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη

Τελευταία προιόντα Apple
Σχετικά Τags:  

Νεα πατέντα Face ID και Touch ID μαζί

δικαιώματα

στις 00 και 01 στην κατηγορια iPhone iPad,
© iYannis.gr 2018
Προετοιμαστείτε να δείτε στα μελλοντικά iPhone’s της Apple πιο ενισχυμένη χρήση βιομετρικών συστημάτων ασφαλείας. Το Ευρωπαϊκό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας (EPO) αποκάλυψε πρόσφατα μια αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας από την Apple που δείχνει τη χρήση του αναγνωριστικού προσώπου και του αναγνωριστικού ταυτότητας στο ίδιο iPhone. Τα μοντέλα iPhone 2018 διαθέτουν μόνο ένα βιομετρικό χαρακτηριστικό ασφαλείας, το Face ID.

Με βάση τις προβαλλόμενες αυτές νέες εικόνες που συνοδεύουν την αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας, ένας χρήστης iPhone που δεν μπορεί να επαληθεύσει μια συναλλαγή στο Apple Pay με χρήση της λειτουργίας Face ID, τότε θα του ζητηθεί να δοκιμάσει ξανά το Face IDή να χρησιμοποιήσει το Touch ID. Εάν και τα δύο αποτύχουν, το τηλέφωνο ζητά από τον χρήστη να πληκτρολογήσει έναν κωδικό πρόσβασης.

Ενώ οι αναγνώστες απορούν γιατί η Apple χρησιμοποίησε ένα παλαιότερο σχέδιο iPhone για την απεικόνισή της νέας τους ιδέας, αυτό γίνεται από την Apple ώστε να μην δώσει πληροφορίες για τις μελλοντικές αλλαγές στο σχεδιασμό που έχει η εταιρεία κρυμμένες στο μανίκι της. Δεδομένου ότι η αίτηση αφορά δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, ο σχεδιασμός του iPhone που χρησιμοποιείται στα σχέδια δεν χρειάζεται να είναι ακριβής. Το ιστορικό του διπλώματος ευρεσιτεχνίας είναι προγενέστερο της κυκλοφορίας του iPhone X, δίνοντας στην Apple έναν λόγο να δείξει ένα τηλέφωνο με ένα κουμπί αναγνώρισης ταυτότητας στο κάτω πλαίσιο. Αν η Apple προσφέρει Face ID και Touch ID σε ένα μελλοντικό iPhone, θα περίμενε κανείς ότι η συσκευή θα είναι εφοδιασμένη με έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, με τίτλο “Face Enrollment AndAuthentication”, κατατέθηκε αρχικά το Σεπτέμβριο του 2017 και ασχολείται κυρίως με τον τρόπο εγγραφής και χρήσης αναγνωριστικού προσώπου. Στην αίτηση δόθηκε ο αριθμός WO2018226265.

-||-
 

Πες την Γνωμη σου

WordPress Themes


 Τελευταία άρθρα στην κατηγορία iPhone iPad


η απλά σχολίασε το στο Facebook

πώς να προσθέσετε το iYannis.gr στην οθόνη αφετερίας του iPad
Παλιό Αρθρο
Επικοινωνία Αναφορά
  We just Want Apple Greece

Ψαχνεις κατι?

Χρησιμοποιησε την φορμα απο κατω για να ψαξεις το site:

Ακομα δεν βρηκες αυτο που εψαχνες? Ασε ενα σχολιο η επικοινωνησε μαζι μου!

Σχετικες Ιστοσελιδες!

μερικα απο τα sites που συνιστω...

Ημερολόγιο

Δεκέμβριος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Σάββατο | 22 | Δεκέμβριος | 2018 στις 00 και 01

άρθρο: Νεα πατέντα Face ID και Touch ID μαζί

WordPress Blog
άρθρο: Νεα πατέντα Face ID και Touch ID μαζί
θέμα βασισμένο στο iΒlog Pro με πολλές αλλαγές όμως :)
112 queries σε 2.817 δευτερόλεπτα.