και σε άλλες μορφές με το Automator

 Οδηγοί How to… Δοκιμαστικός χώρος διαφήμισης
 οδηγός για την Ελλάδα για να ενεργοποιήστε το Apple Pay στο iPhone και στο Apple Watch
 

Πώς να μετατρέψετε αρχεία PDF σε Word

δικαιώματα

στις 08 και 23 στην κατηγορια Οδηγοί How to..., 11 μήνες πρίν για την ακρίβεια 11 μήνες πρίν
© iYannis.gr 2019

Η μορφή PDF είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την κοινή χρήση εγγράφων, επειδή διατηρεί τη μορφοποίηση και διασφαλίζει ότι τα έγγραφα δεν τροποποιούνται (π.χ. συμβάσεις, συμβόλαια). Ωστόσο, μερικές φορές πρέπει να χρησιμοποιήσετε το κείμενο ενός αρχείου με μορφή PDF. Μπορεί να χρειαστεί να αντιγράψετε μια παράγραφο, μια σελίδα ή περισσότερες και να την επεξεργαστείτε σε ένα έγγραφο Microsoft Word ή σε άλλο επεξεργαστή κειμένου ή επεξεργαστή κειμένου. Παρόλο που μπορείτε να επιλέξετε κείμενο σε ένα PDF, πιθανότατα θα βρείτε παράξενες αποστάσεις ή δεν θα αντιγραφούν όλα και συχνά θα χαθούν στυλ. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι, ωστόσο, για να μετατρέψετε ένα PDF σε μορφοποιημένο κείμενο, αλλά το πιο οικονομικό προσφέρεται από το Automator του Mac OS X.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Automator για να δημιουργήσετε μια ροή εργασιών που μπορεί να εξαγάγει κείμενο από ένα αρχείο PDF και να την αποθηκεύσει ως κείμενο ή έγγραφο RTF. Ανοίξτε λοιπόν το Automator, που βρίσκεται στο φάκελο «Εφαρμογές». Στην πρώτη οθόνη που εμφανίζεται, επιλέξτε «Ροή εργασίας».

Στο πεδίο εσωτερικής αναζήτησης του Automator, πληκτρολογήστε «να ζητούνται στοιχεία Finder» και σύρετε τη δράση στο μεγάλο πλαίσιο στα δεξιά.

Τώρα αναζητήστε και προσθέστε κείμενο εξαγωγής PDF και σύρετε τη δράση κάτω από την πρώτη. Αυτή η δεύτερη ενέργεια του Automator σάς επιτρέπει να επιλέξετε αν θέλετε να αποθηκεύσετε το κείμενο που εξάγεται από το αρχείο PDF ως απλό κείμενο ή RTF. Στις περισσότερες περιπτώσεις, προτιμάται η δεύτερη επιλογή επειδή διατηρεί τη μορφοποίηση, όπως το έντονο και το πλάγια κείμενο. Το Word, το Apple TextEdit, οι σελίδες και άλλοι συντάκτες κειμένων μπορούν να χειριστούν τη μορφή RTF.

Πατήστε ⌘-S. Επιλέξτε ένα κατάλληλο όνομα για να δώσετε στη ροή εργασίας, για παράδειγμα Από PDF σε RTF και επιλέξτε Εφαρμογή από το αναπτυσσόμενο μενού Doc Format. Τέλος, κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση (η εφαρμογή θα είναι στο φάκελο «Εφαρμογές» στο Mac).

Ξεκινήστε τη νεοσυσταθείσα εφαρμογή με το Automator, μετά από μερικά δευτερόλεπτα αναμονής θα ανοίξει ένα παράθυρο διαλόγου για να επιλέξετε το αρχείο PDF, κάντε κλικ στο κουμπί «Επιλογή» και στη συνέχεια αφήστε το Automator να κάνει τη δουλειά του.

   Αποστολή του άρθρου σε μορφή PDF   
-||-
 

Πες την Γνωμη σου

WordPress Themes


 Τελευταία άρθρα στην κατηγορία Οδηγοί How to...

Στείλετε στο Twitter

η απλά σχολίασε το στο FacebookΔοκιμαστικό κείμενο διαφήμησης κάτω
Παλιό Αρθρο
Επικοινωνία Αναφορά
  We just Want Apple Greece

Ψαχνεις κατι?

Χρησιμοποιησε την φορμα απο κατω για να ψαξεις το site:

Ακομα δεν βρηκες αυτο που εψαχνες? Ασε ενα σχολιο η επικοινωνησε μαζι μου!

Ημερολόγιο

Ιανουάριος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Δεκ   Φεβ »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Πέμπτη | 10 | Ιανουάριος | 2019 στις 08 και 23

άρθρο: Πώς να μετατρέψετε αρχεία PDF σε Word

Premium WordPress Themes
άρθρο: Πώς να μετατρέψετε αρχεία PDF σε Word
θέμα βασισμένο στο iΒlog Pro με πολλές αλλαγές όμως :)
118 queries σε 0,928 δευτερόλεπτα.