Apple Card Apple News+ Apple Arcade Apple TV+

Δοκιμαστικός χώρος διαφήμισης
 οδηγός για την Ελλάδα για να ενεργοποιήστε το Apple Pay στο iPhone και στο Apple Watch
Σχετικά Τags:  

Όλα τα νέα από το Event της Apple

δικαιώματα

στις 00 και 01 στην κατηγορια Personal, 3 μήνες πρίν για την ακρίβεια 3 μήνες πρίν
© iYannis.gr 2019
Apple Card: Εισάγει νέα κάρτα με ψηφιακή και φυσική μορφή για διάφορες συναλλαγές.
Περιοριστήκαμε στις φήμες μέχρι προτού λίγων ωρών αλλά τελικά να που η Apple μόλις ανακοίνωσε την νέα ολοδική της ψηφιακή πιστωτική κάρτα, την Apple Card. Οι χρήστες θα μπορούν τώρα να εγγραφούν στην υπηρεσία της Apple και να αποκτήσουν μια πραγματική πιστωτική κάρτα της εταιρείας που θα είναι συνδεδεμένη με την εφαρμογή Wallet. Ζητώντας μια κάρτα Apple θα ξέρετε πως υπάρχει απόλυτη προστασία σε συναλλαγές, απλότητα και είναι εύκολη και ενσωματώνεται απρόσκοπτα με το iPhone για να απλοποιήσει τις συναλλαγές και να τις κάνει αποτελεσματικότερες. Μέσα σε λίγα λεπτά, η κάρτα σας Apple θα πρέπει να βρίσκεται εκεί στην εφαρμογή του πορτοφολιού σας.

Αυτό που είναι ακόμη πιο ωραίο είναι ότι οι χρήστες θα μπορούν επίσης να ζητήσουν μια φυσική πιστωτική κάρτα, η οποία θα είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο και το όνομα του χρήστη θα χαράσσεται με λέιζερ. Κανένας αριθμός καρτών, CVV ή ημερομηνίες λήξης δεν θα εκτυπωθούν στην κάρτα, καθιστώντας την πολύ ασφαλέστερη. (Αυτοί οι αριθμοί θα βρίσκονται στο iPhone σας.)

Η Apple δημιουργεί την Apple Card σε συνεργασία με τη Goldman Sachs και η κάρτα θα γίνει αποδεκτή παγκοσμίως.

Η Apple Card θα είναι διαθέσιμη αυτό το καλοκαίρι στις ΗΠΑ. Δυστυχώς, η εταιρεία δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες σχετικά με τη μελλοντική διεθνή ανάπτυξη της υπηρεσίας.

Επιπλέον, η κάρτα Apple θα περιλαμβάνει ένα εργαλείο που θα προτείνει μια σειρά επιλογών πληρωμής και μια εύχρηση αριθμομηχανή που υπολογίζει το κόστος τόκων σε διαφορετικά ποσά, έτσι ώστε κάθε χρήστης να μπορεί να επιλέξει την επιλογή που ταιριάζει στον προϋπολογισμό του με τον καλύτερο τρόπο.

Επίσης δεν θα υπάρχουν «fees» και οι τόκοι θα είναι «χαμηλοί» ενώ θα υπάρχουν και προγράμματα επιβράβευσης (π.χ Daily Cash για επιστροφή μετρητών απευθείας στην κάρτα) κ.ά.

Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν απευθείας από το κινητό τους για να αποκτήσουν την ψηφιακή πιστωτική κάρτα Apple Pay, που φαίνεται να αποτελεί μία αναβαθμισμένη έκδοση του γνωστού Wallet.

Πάνω από 300+ περιοδικά εμπεριέχονται στην νέα συνδρομητική υπηρεσία Apple News+
Tέσσερα χρόνια πριν, πήραμε μια πολύ καλή ιδέα για το τι εστί Apple News, μια υπηρεσία που σχεδιάστηκε για να παρέχει σε εκατομμύρια χρήστες iOS εύκολη πρόσβαση σε επιμελημένη και υψηλής ποιότητας δημοσιογραφία. Σήμερα, η υπηρεσία της Apple είναι η πρώτη εφαρμογή ειδήσεων, με περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια άρθρα να διαβάζονται κάθε μήνα και ο αριθμός πρόκειται να αυξηθεί.
Στη σημερινή εκδήλωση “It’s Show Time”, η Apple ανακοίνωσε μια σημαντική νέα προσθήκη στην υπηρεσία της. Ονομάζεται Apple News + και απαιτεί μια premium συνδρομή με κόστος στα 9.99 δολάρια το μήνα για να διαβάζετε τις καλύτερες ειδήσεις με απόλυτη εγκυρότητα. Το Apple News + είναι σαν το Netflix ή το Spotify, αλλά για ειδήσεις και συγκεκριμένα άρθρα.

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να καταστεί σαφές ότι στον πυρήνα της, η υπηρεσία Apple News θα παραμείνει ελεύθερη. Εάν χρησιμοποιείτε ήδη την υπηρεσία της Apple, θα έχετε ακόμα πρόσβαση σε κορυφαίες και δημοφιλείς ιστορίες επιμελημένες από τους εκδότες της Apple, καθώς και στη ροή που είναι προσαρμοσμένη στα ενδιαφέροντά σας. Ωστόσο, με την νέα Apple News +, θα έχετε πρόσβαση σε εκδόσεις υψηλής ποιότητας, όπως στους New York Times και Los Angeles Times, οι οποίες απαιτούν από τους χρήστες να πληρώσουν ένα τέλος για να έχουν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενό τους.

Αλλά ο μεγαλύτερος λόγος για να κάνετε αναβάθμιση στο News + είναι η συμπερίληψη περιοδικών στη συλλογή άρθρων που μπορείτε να εξερευνήσετε. Ο κατάλογος περιλαμβάνει πάνω από 300+ περιοδικά που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και ενδιαφερόντων, από το μαγείρεμα και το ταξίδι μέχρι τις επιχειρήσεις και τη μόδα.

Η Apple επισημαίνει ότι η εγγραφή σε κάθε περιοδικό και σε news outlet features της News + θα κοστίσει 8000 δολάρια το μήνα. Αυτό σημαίνει πως το δικό σας μηνιαίο τέλος των 9.99 δολαρίων είναι λογικό σαν κόστος και λαμβάνοντας υπόψη ότι μπορείτε να μοιραστείτε την υπηρεσία με τα μέλη της οικογένειας χωρίς επιπρόσθετη/κρυφή χρέωση.

Το Apple News + θα είναι διαθέσιμο σήμερα στους χρήστες iPhone, iPad και Mac, αν και θα χρειαστεί να κατεβάσετε μια ενημέρωση της εφαρμογής για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία. Αρχικά, η πρώτη συνδρομή ειδήσεων της Apple θα είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ και στον Καναδά για 9.99 και 12.99 δολάρια αντίστοιχα. αλλά η επέκταση στην Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο σχεδιάζεται για το φθινόπωρο του 2019. Οι αναγνώστες στον Καναδά θα αποκτήσουν πρόσβαση σε πάνω από 30 δημοφιλή Καναδικά περιοδικά, καθώς και στα δημοφιλή καναδικά μέσα ενημέρωσης . Μέχρι έξι μέλη της οικογένειας μπορούν να απολαύσουν μία συνδρομή News + μέσω της κοινής χρήσης της οικογένειας της Apple.

Apple Arcade: Αυτή είναι η πρώτη υπηρεσία παιχνιδιών υψηλής ποιότητας για mobile συσκευές
Δεν θα συμπεριληφθούν διαφημίσεις και αγορές εντός εφαρμογής με τίτλους της Apple Arcade, έτσι ώστε οι γονείς να μπορούν να είναι ικανοποιημένοι ότι το παιδί τους δεν θα καταλάβει ένα αστρονομικό λογαριασμό με power-ups. Οι γονείς μπορούν επίσης να διαχειριστούν το Apple Arcade με το χαρακτηριστικό ScreenTime και να περιορίσουν το πόσο καιρό το παιχνίδι των παιδιών τους.

Το καλύτερο κομμάτι; Όλα τα παιχνίδια θα χρησιμοποιήσουν μια λειτουργία παρόμοια με τη συνέχεια, η οποία θα σας επιτρέψει να αλλάξετε συσκευές και να συνεχίσετε από εκεί που απομακρύνεστε. Εκτός από αυτό το χαρακτηριστικό, το Apple Arcade θα είναι εντελώς εκτός σύνδεσης και θα σας επιτρέψει να κατεβάσετε όλα τα παιχνίδια στη συσκευή σας ώστε να μπορείτε να παίξετε ενώ βρίσκεστε εκτός δικτύου.

Ορισμένοι από τους προγραμματιστές και τα studios παιχνιδιών που θα αναπτύξουν αποκλειστικούς τίτλους για την Apple Arcade είναι τα Konami, SEGA, Disney Studios, LEGO, Cartoon Network, Devolver, Gallium, Sumo Digital, Klei Studios, (Night in the Woods), και πολλοί, πολλοί άλλοι. Ήταν αρκετά σαφές κατά τη διάρκεια της ομιλίας ότι η Apple θέλει να βοηθήσει τους προγραμματιστές παιχνιδιών να δημιουργήσουν παιχνίδια που διαφορετικά θα είχαν κατακλυστεί μέσα από τις ορδές του ελεύθερου για αναπαραγωγή χνούδι στο App Store. Σίγουρα μια ενδυνάμωση κίνηση που ελπίζουμε να μας δώσει εξαιρετικά και καλά κατασκευασμένα παιχνίδια αποκλειστικά για κινητά. Σίγουρα μια επιλογή A + των δημιουργών περιεχομένου, οι οποίες είναι περισσότερο από ικανές να φέρουν την επόμενη Monument Valley στο iPhone και στο iPad σας.

Το Apple Arcade θα φτάσει αργότερα φέτος σε περισσότερες από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η τιμολόγηση είναι άγνωστη αυτή τη στιγμή.

Φαίνεται ότι τα κινητά τυχερά παιχνίδια θα γίνουν αυτό το πολύ πιο ενδιαφέρον χώρο στα τέλη του 2019, όταν τόσο η Apple Arcade όσο και η Google Stadia θα δεσμευτούν να αναζωογονήσουν αυτή τη μεγάλη αλλά στασιμότητα θέση του κινητού λογισμικού που αγωνίζεται να βρει τίτλους υψηλής ποιότητας το δικό του και βασίζεται στην σκιερή τακτική για ελεύθερο παιχνίδι.

Ήρθε η αντίπαλη streaming υπηρεσία βίντεο της Apple, “τρέμε” Netflix
Ξοδέψαμε άπειρο χρόνο με το να γράφουμε ειδήσεις εδώ και καιρό για μια νέα υπηρεσία της Apple που θα μοιάζει με το Amazon Prime ή το Neflix και αυτό τελικά συνέβη, καλωσορίστε την υπηρεσία streaming Apple TV+!

Φυσικά με τόσο έντονο ανταγωνισμό ήταν λογικό η εταιρεία να παρουσιάζει άφθονα χαρακτηριστικά αυτής της νέας υπηρεσίας επί σκηνής και μάλιστα οι Steven Spielberg, Reese Witherspoon, Jennifer Aniston, Steve Carrell και Jason Momoa κατάφεραν να ξεσηκώσουν το πλήθος ανακοινώνοντας εκπομπές, τηλεοπτικές ταινίες και σειρές που θα δούμε στην πλατφόρμα της Apple. Η Apple είναι διατεθειμένη, άλλωστε, να ξοδέψει περισσότερα από 2 δισ. αυτή τη χρονιά για original περιεχόμενο.
Για χρεώσεις, αποκλειστικότητες και την ακριβή ημερομηνία διάθεσης του Apple TV+, θα περιμένετε λίγο καιρό, αλλά γενικά το λανσάρισμα όσον αφορά την λειτουργία, θα γίνει το Φθινόπωρο.

Η εταιρεία παρουσίασε τα Apple TV Channels και ουσιαστικά οι χρήστες θα μπορούν να πληρώνουν τις συνδρομές τους στα HBO, Showtime, Starz, CBS All Access κλπ. απευθείας από την εφαρμογή και να τα παρακολουθούν φυσικά από εκεί. Επίσης, υπάρχει ένα νέο UI και όλα είναι εύκολα να τα βρείτε, όπως top προτάσεις, κ.ά.

Τέλος, η εφαρμογή Apple TV θα ξεκινήσει σε Mac, ενώ σε τηλεοράσεις Samsung, Sony, LG, θα δούμε τις εφαρμογές iTunes Movies και Apple TV.

   Αποστολή του άρθρου σε μορφή PDF   
-||-
 

Πες την Γνωμη σου

Premium WordPress Themes


 Τελευταία άρθρα στην κατηγορία Personal

Στείλετε στο Twitter

η απλά σχολίασε το στο Facebook


Σχετικά Θέματα

Δοκιμαστικό κείμενο διαφήμησης κάτω
Παλιό Αρθρο
Επικοινωνία Αναφορά
  We just Want Apple Greece

Ψαχνεις κατι?

Χρησιμοποιησε την φορμα απο κατω για να ψαξεις το site:

Ακομα δεν βρηκες αυτο που εψαχνες? Ασε ενα σχολιο η επικοινωνησε μαζι μου!

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Φεβ   Απρ »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Τρίτη | 26 | Μάρτιος | 2019 στις 00 και 01

άρθρο: Όλα τα νέα από το Event της Apple

Free WordPress Theme
άρθρο: Όλα τα νέα από το Event της Apple
θέμα βασισμένο στο iΒlog Pro με πολλές αλλαγές όμως :)
122 queries σε 0,746 δευτερόλεπτα.