η πιο εκλεπτυσμένη εμπειρία χρήστη με τον βελτιωμένο διορθωτή μπλοκ

 WordPress Τελευταία προιόντα Apple
Σχετικά Τags:  

Κυκλοφόρησε το WordPress 5.4

δικαιώματα

στις 18 και 15 στην κατηγορια WordPress, 1 χρόνια πρίν για την ακρίβεια 1 έτος πρίν
© iYannis.gr 2019

H έκδοση 5.4 επεκτείνει και βελτιώνει τον block editor με ένα νέο μπλοκ, πιο διαισθητικές αλληλεπιδράσεις, και βελτιωμένη προσβασιμότητα. Τα νέα χαρακτηριστικά του αυξάνουν την ελευθερία σχεδίασης, παρέχουν πρόσθετες επιλογές διάταξης και παραλλαγών στυλ και επιτρέπουν στους designers να έχουν τον πλήρη έλεγχο της εμφάνισης ενός ιστοτόπου. Αυτή η έκδοση εισάγει επίσης το θέμα Twenty Twenty δίνοντας στο χρήστη μεγαλύτερη ευελιξία σχεδιασμού και ενώ είναι πλήρως ενοποιημένου με τον block editor. Η δημιουργία όμορφων ιστοτόπων και σύνθετων διατάξεων δεν ήταν ποτέ ευκολότερη.

Βελτιώσεις Block Editor
Αυτή η ενημέρωση εστιάζει σε βελτιώσεις και εισάγει πάνω από 150 νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις ευχρηστίας, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης υποστήριξης μεγάλων εικόνων για τις περιπτώσεις αποστολής μη βελτιστοποιημένων εικόνων υψηλής ανάλυσης που λαμβάνονται από το smartphone σας ή από άλλες κάμερες υψηλής ποιότητας. Σε συνδυασμό με μεγαλύτερα προεπιλεγμένα μεγέθη εικόνας, οι εικόνες φαίνονται πάντα άψογα.
Οι βελτιώσεις προσβασιμότητας περιλαμβάνονται στην ενσωμάτωση των στυλ του διορθωτή μπλοκ στο περιβάλλον διαχείρισης. Οι βελτιώσεις αυτές διορθώνουν προβλήματα προσβασιμότητας: αντίθεσης χρωμάτων στα πεδία φορμών και κουμπιών, συνέπεια μεταξύ διορθωτή και περιβάλλον διαχείρισης, νέες ειδοποιήσεις, τυποποίηση του προεπιλεγμένου συνδυασμού χρωμάτων, και την παρουσίαση της κίνησης ώστε η αλληλεπίδραση με τα μπλοκ με απαλή αίσθηση και φυσικότητα. Για του ανθρώπους που χρησιμοποιούν το πληκτρολόγιο για την πλοήγηση στην διαχείριση, ο διορθωτής μπλοκ τώρα έχει την κατάσταση Πλοήγησης. Αυτό σας επιτρέπει να μετακινήστε από μπλοκ σε μπλοκ χωρίς την χρήση TAB σε κάθε σημείο των χειριστήριων μπλοκ.

Εκτεταμένη ευελιξία σχεδίασης
Το WordPress 5.4 προσθέτει ακόμα πιο ισχυρά εργαλεία για τη δημιουργία εκπληκτων designs.
Η νέα ομάδα μπλοκ σας επιτρέπει εύκολα να διαιρείτε την σελίδα σε χρωματιστές περιοχές
Το μπλοκ Στήλες υποστηρίζει τώρα σταθερά πλάτη στήλης
Οι νέες προκαθορισμένες διατάξεις σας επιτρέπει να ορίσετε το δικό σας προτιμώμενο στυλ για οποιοδήποτε μπλοκ υποστηρίζει αυτή την δυνατότητα
Τα μπλοκς επικεφαλίδας προσφέρουν πλέον δυνατότητα αλλαγής χρώματος κειμένου
Επιπρόσθετες επιλογές στυλ σας επιτρέπουν να ορίσετε το προτιμώμενο στυλ για οποιοδήποτε μπλοκ υποστηρίζει αυτή την δυνατότητα

Δύο νέα μπλοκς. Και καλύτερα μπλοκς συνολικά.

  • Δύο ολοκαίνουρια μπλοκς: Σύνδεσμοι και Κουμπιά κοινωνικών δικτύων κάνουν την προσθήκη διαδραστικών δυνατοτήτων ασφαλή και εύκολη.
  • Νέοι τρόποι για τα χρώματα: ντεγκραντέ στα μπλοκ Κουμπιών και Εξωφύλλου, πρόσβαση σε επιλογές χρωμάτων από την γραμμή εργαλείων στα μπλοκ Πλούσιου Κειμένου, και για πρώτη φορά, επιλογές χρωμάτων στα μπλοκ Ομάδες και Στήλες.
  • Δεν χρειάζεται να μαντέψετε! Η έκδοση 5.4 ορίζει την ίδια διαδικασία για χρήση και αλλαγή πολυμέσων σε κάθε μπλοκ. Τώρα λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο σχεδόν σε κάθε μπλοκ!
  • Εάν ποτέ σκεφτήκατε πως η εικόνα στο μπλοκ Πολυμέσα + Κείμενο, πρέπει να οδηγεί σε κάτι άλλο—ίσως η εικόνα ενός καταλόγου να πρέπει να αποθηκεύει το έγγραφο του καταλόγου; Πλέον μπορείτε.

Παρουσιάζει το Twenty Twenty
Καθώς ο διορθωτής μπλοκ γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια, είμαστε υπερήφανοι γιατί το Twenty Twenty είναι σχεδιασμένο με την ευελιξία στον πυρήνα του. Παρουσιάστε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας με συνδυασμό των στηλών, ομάδων και μπλοκ πολυμέσων. Ορίστε το περιεχόμενο σε πλατιά ή πλήρης στοίχιση για δυναμικές και ελκυστικές διατάξεις. Ή αφήστε την σκέψη σας να είναι το αστέρι με μια κεντρική στήλη περιεχομένου!
Όπως ταιριάζει σε ένα θέμα που ονομάζεται Twenty Twenty, αυτό εστιάζει στην καθαρότητα και την αναγνωσιμότητα. Το θέμα περιλαμβάνει την γραμματοσειρά Inter, σχεδιασμένη από τον Rasmus Andersson. Η Inter έρχεται σε μια έκδοση Variable Font, μια πρωτιά για τα προεπιλεγμένα θέματα, η οποία μειώνει τον χρόνο απόκρισης, καθώς περιλαμβάνει όλα τα πάχη και τα στυλ της Inter σε δύο μόνο αρχεία γραμματοσειράς.

 

Υπάρχουν πολλά περισσότερα που θα αρέσουν στους προγραμματιστές στο WordPress 5.4. Για να ανακαλύψετε περισσότερα και να εφαρμόσετε αυτές τις αλλαγές στους ιστότοπους, τα θέματα, τα πρόσθετα και άλλα, δείτε τον οδηγό WordPress 5.4.

   Αποστολή του άρθρου σε μορφή PDF   
-||-
 

Πες την Γνωμη σου

Weboy


 Τελευταία άρθρα στην κατηγορία WordPress

Στείλετε στο Twitter

η απλά σχολίασε το στο Facebook


Σχετικά Θέματα

πώς να προσθέσετε το iYannis.gr στην οθόνη αφετερίας του iPad
Παλιό Αρθρο
Επικοινωνία Αναφορά
  We just Want Apple Greece

Ψαχνεις κατι?

Χρησιμοποιησε την φορμα απο κατω για να ψαξεις το site:

Ακομα δεν βρηκες αυτο που εψαχνες? Ασε ενα σχολιο η επικοινωνησε μαζι μου!

Σχετικες Ιστοσελιδες!

μερικα απο τα sites που συνιστω...

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Δευτέρα | 01 | Απρίλιος | 2019 στις 18 και 15

άρθρο: Κυκλοφόρησε το WordPress 5.4

Premium WordPress Themes
άρθρο: Κυκλοφόρησε το WordPress 5.4
θέμα βασισμένο στο iΒlog Pro με πολλές αλλαγές όμως :)
99 queries σε 1.516 δευτερόλεπτα.