Η Apple ενημέρωσε τη σελίδα της προς τιμήν της

Δοκιμαστικός χώρος διαφήμισης
 οδηγός για την Ελλάδα για να ενεργοποιήστε το Apple Pay στο iPhone και στο Apple Watch
Σχετικά Τags:  

Ημέρα της Γης σήμερα

δικαιώματα

στις 00 και 01 στην κατηγορια Personal, 2 μήνες πρίν για την ακρίβεια 2 μήνες πρίν
© iYannis.gr 2019
Η Apple διοργανώνει τακτικά εκστρατείες αφιερωμένες στην Ημέρα της Γης και παρέχει στους χρήστες πληροφορίες για το σεβασμό της για το περιβάλλον.
Ημέρα της Γης λοιπόν σήμερα και η Apple έχει προσθέσει μια ειδική ιστοσελίδα για την οικολογία και το περιβάλλον, περιγράφοντας λεπτομερώς τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία χρησιμοποιεί τα ανακυκλωμένα υλικά στις συσκευές τους.
«Οι πραγματικές καινοτομίες αλλάζουν τον κόσμο χωρίς να βλάπτουν τον πλανήτη«, – με το σύνθημα αυτό η Apple δημοσίευσε μια έκθεση το 2019 σχετικά με τις επιπτώσεις της εταιρείας στο περιβάλλον.
Σε μια ειδική ιστοσελίδα, η εταιρεία επικεντρώθηκε για μια ακόμη φορά στην περιβαλλοντική ευελιξία των υπολογιστών Mac mini και MacBook Air 2018, τα οποία είναι απόλυτα κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο αλουμίνιο.
Η Apple σημειώνει επίσης ότι, χάρη στη χρήση 100% ανακυκλωμένων υλικών στα εξαρτήματα και τη συσκευασία του iPhone, μπόρεσε να μειώσει την εξόρυξη μετάλλων κασσίτερου κατά 29.000 τόνους.

«Ελέγουμε προσεκτικά τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή συσκευών της Apple και εντοπίζουμε ουσίες που μπορούν να βλάψουν τους ανθρώπους ή το περιβάλλον. Η Apple ακολουθεί αυστηρά πρότυπα σχετικά με το τι αποτελείται από τις συσκευές που χρησιμοποιείτε κάθε μέρα. Για παράδειγμα, στο Apple Watch προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε όσο το δυνατόν λιγότερο νικέλιο – ένα μέταλλο που μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις »

Επιπλέον, η Apple προωθεί το πρόγραμμα ανακύκλωσης συσκευών. Ένα νέο video της εταιρίας δείχνει πώς το ρομπότ Daisy αποσυναρμολογεί το gadget.

Για να αυξηθεί η διάρκεια ζωής τους, η Apple κατασκευάζει όλες τις συσκευές από ανθεκτικά υλικά και διατηρεί τη συνάφεια τους με την έγκαιρη ενημέρωση του λογισμικού. Λιγότερο συχνά, απαιτείται ανακύκλωση άρα και λιγότερη πίεση στο περιβάλλον.

   Αποστολή του άρθρου σε μορφή PDF   
-||-
 

Πες την Γνωμη σου

WordPress Blog


 Τελευταία άρθρα στην κατηγορία Personal

Στείλετε στο Twitter

η απλά σχολίασε το στο Facebook


Σχετικά Θέματα

Δοκιμαστικό κείμενο διαφήμησης κάτω
Παλιό Αρθρο
Επικοινωνία Αναφορά
  We just Want Apple Greece

Ψαχνεις κατι?

Χρησιμοποιησε την φορμα απο κατω για να ψαξεις το site:

Ακομα δεν βρηκες αυτο που εψαχνες? Ασε ενα σχολιο η επικοινωνησε μαζι μου!

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Μαρ   Μαΐ »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Δευτέρα | 22 | Απρίλιος | 2019 στις 00 και 01

άρθρο: Ημέρα της Γης σήμερα

WordPress Themes
άρθρο: Ημέρα της Γης σήμερα
θέμα βασισμένο στο iΒlog Pro με πολλές αλλαγές όμως :)
122 queries σε 0,735 δευτερόλεπτα.