προσθέτει νέους τρόπους για να εκφράσετε τον εαυτό σας ή να εκπροσωπείσετε την εταιρία σας. Κρατάει τον ιστότοπο σας ασφαλή

 WordPress Δοκιμαστικός χώρος διαφήμισης
 οδηγός για την Ελλάδα για να ενεργοποιήστε το Apple Pay στο iPhone και στο Apple Watch
Σχετικά Τags:  

Κυκλοφόρησε το WordPress 5.2.2

δικαιώματα

στις 18 και 15 στην κατηγορια WordPress, 3 μήνες πρίν για την ακρίβεια 3 μήνες πρίν
© iYannis.gr 2019

Το WordPress CMS έφτασε στην έκδοση 5.2.2, και το νέο μεγάλο feature που φέρνει είναι τα ευέλικτα και προσαρμόσιμα “content boxes” που μπορούν να περιέχουν κείμενο, ήχο, βίντεο, ή και φωτογραφίες.
είναι ένα σύγχρονο σύστημα διαδικτυακών δημοσιεύσεων και διαχείρισης περιεχομένου· μ’ άλλα λόγια, ένα μέσο για να φτιάξετε έναν ιστότοπο (site) ή ιστολόγιο (blog) ωραία και απλά και να δημοσιεύετε κάθε είδους περιεχόμενο: άρθρα, σκέψεις, φωτογραφίες, βίντεο, πληροφορίες για προϊόντα και υπηρεσίες – ό,τι θέλετε!
Το WordPress 5.2 προσφέρει ακόμη πιο ισχυρά εργαλεία για την αναγνώριση και επιδιόρθωση θεμάτων διαμόρφωσης και κρίσιμων σφαλμάτων. Είτε είστε προγραμματιστής που βοηθάει κάποιον πελάτη ή διαχειρίζεστε ο ίδιος τον ιστότοπο σας, αυτά τα εργαλεία μπορούν να σας βοηθήσουν να πάρετε τις κατάλληλες πληροφορίες όταν τις χρειάζεστε.
Στα πρότυπα των Desktop Publishing εφαρμογών, αλλά και άλλων ανταγωνιστικών CMS λύσεων, τα κουτιά περιεχομένου θα προσφέρουν την δυνατότητα για διάφορες διατάξεις (layouts) και εύκολη μορφοποίηση και προσαρμογή όλων των στοιχείων που αποτελούν μια ανάρτηση. Ο χρήστης θα μπορεί πλέον να προσαρμόσει τα κουτιά όπως θέλει, πχ. ως banners, ως στενά sidebars, ή ως κεντρικά στοιχεία μεγάλου μεγέθους, και να καθορίσει το περιεχόμενό τους (text, image, audio, video). Κάθε αλλαγή στο μέγεθος ή την θέση του κουτιού θα επιφέρει αυτόματες αλλαγές στο περιεχόμενο αυτού ή άλλων κουτιών με βάση τις επιλογές εμφάνισης που έχουν καθοριστεί.
Επιπλέον, οι χρήστες θα μπορούν να αποθηκεύουν τα layouts που δημιουργούν για ευκολότερη πρόσβαση από ομάδες εργασίας και διατήρηση μιας καθορισμένης μορφής για τις αναρτήσεις. Η αποθήκευση δεν περιορίζεται μόνο στα layouts αλλά αφορά και τα blocks, οπότε μπορεί κάποιος να αποθηκεύσει κουτιά με συγκεκριμένες ιδιότητες ως προς το περιεχόμενό τους, κάτι αρκετά χρήσιμο ειδικά για κείμενο.
H 5.2.2 εστιάζει την βελτίωση, και συγκεκριμένα την γενική βελτίωση της επίδοσης του διορθωτή. Επιπρόσθετα ετοιμάζει τον δρόμο για καλύτερο, ταχύτερο και πιο ασφαλές WordPress με μερικά ουσιώδη εργαλεία για τους διαχειριστές ιστότοπων και προγραμματιστές.
Με την ασφάλεια και ταχύτητα στο μυαλό μας, η έκδοση αυτή του WordPress παρουσιάζει την λειτουργία Υγείας Ιστότοπου. Το WordPress θα ξεκινήσει να εμφανίζει ειδοποιήσεις στους διαχειριστές των ιστότοπων οι οποίοι τρέχουν παροχημένες εκδόσεις της PHP, την γλώσσα στην οποία βασίζεται το WordPress.

Κατά την εγκατάσταση νέων προσθέτων του WordPress, η λειτουργία Υγείας Ιστότοπου θα ελέγχει αν το πρόσθετο απαιτεί μια έκδοση PHP που είναι ασύμβατη με τον ιστότοπο σας. Αν ναι, το WordPress θα σας εμποδίζει να εγκαταστήσετε αυτό το πρόσθετο.

Τέλος, υπάρχει και ένα νέο προκαθορισμένο θέμα, το “Twenty Nineteen” που αναπτύχθηκε ειδικά για να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες των content blocks.

   Αποστολή του άρθρου σε μορφή PDF   
-||-
 

Πες την Γνωμη σου

WordPress Themes


 Τελευταία άρθρα στην κατηγορία WordPress

Στείλετε στο Twitter

η απλά σχολίασε το στο Facebook


Σχετικά Θέματα

Δοκιμαστικό κείμενο διαφήμησης κάτω
Παλιό Αρθρο
Επικοινωνία Αναφορά
  We just Want Apple Greece

Ψαχνεις κατι?

Χρησιμοποιησε την φορμα απο κατω για να ψαξεις το site:

Ακομα δεν βρηκες αυτο που εψαχνες? Ασε ενα σχολιο η επικοινωνησε μαζι μου!

Ημερολόγιο

Ιούνιος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Μαΐ   Ιούλ »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Δευτέρα | 10 | Ιούνιος | 2019 στις 18 και 15

άρθρο: Κυκλοφόρησε το WordPress 5.2.2

WordPress Blog
άρθρο: Κυκλοφόρησε το WordPress 5.2.2
θέμα βασισμένο στο iΒlog Pro με πολλές αλλαγές όμως :)
124 queries σε 0,727 δευτερόλεπτα.