η πιο εκλεπτυσμένη εμπειρία χρήστη με τον βελτιωμένο διορθωτή μπλοκ

 WordPress Τελευταία προιόντα Apple
Σχετικά Τags:  

Κυκλοφόρησε το WordPress 5.4.2

δικαιώματα

στις 18 και 15 στην κατηγορια WordPress,
© iYannis.gr 2019

Κάθε κύρια έκδοση προσθέτει περισσότερα στον επεξεργαστή μπλοκ.
Περισσότεροι τρόποι να κάνετε τις σελίδες και τα άρθρα να ζωντανέψουν με τις καλύτερες εικόνες σας. Περισσότεροι τρόποι για να φέρετε επισκέπτες και να τους κρατήσετε απασχολημένους με πλούσιο ενσωματωμένο περιεχόμενο από τις καλύτερες υπηρεσίες του διαδικτύου. Περισσότεροι τρόποι να κάνετε το όραμά σας πραγματικότητα, και να βάλετε τα μπλοκ στην τέλεια θέση — ακόμα και αν ένα συγκεκριμένο είδος μπλοκ είναι καινούργιο για εσάς. Πιο αποδοτικές διαδικασίες.
Και μεγαλύτερη ταχύτητα παντού, οπότε καθώς δημιουργείτε ενότητες ή συλλογές ή απλά πληκτρολογείτε ένα κείμενο, μπορείτε να καταλάβετε πόσο πιο γρήγορα προχωρά η δουλειά σας.

H έκδοση 5.4.2 επεκτείνει και βελτιώνει τον block editor με ένα νέο μπλοκ, πιο διαισθητικές αλληλεπιδράσεις, και βελτιωμένη προσβασιμότητα. Τα νέα χαρακτηριστικά του αυξάνουν την ελευθερία σχεδίασης, παρέχουν πρόσθετες επιλογές διάταξης και παραλλαγών στυλ και επιτρέπουν στους designers να έχουν τον πλήρη έλεγχο της εμφάνισης ενός ιστοτόπου. Αυτή η έκδοση εισάγει επίσης το θέμα Twenty Twenty δίνοντας στο χρήστη μεγαλύτερη ευελιξία σχεδιασμού και ενώ είναι πλήρως ενοποιημένου με τον block editor. Η δημιουργία όμορφων ιστοτόπων και σύνθετων διατάξεων δεν ήταν ποτέ ευκολότερη.

Βελτιώσεις Block Editor
Αυτή η ενημέρωση εστιάζει σε βελτιώσεις και εισάγει πάνω από 150 νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις ευχρηστίας, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης υποστήριξης μεγάλων εικόνων για τις περιπτώσεις αποστολής μη βελτιστοποιημένων εικόνων υψηλής ανάλυσης που λαμβάνονται από το smartphone σας ή από άλλες κάμερες υψηλής ποιότητας. Σε συνδυασμό με μεγαλύτερα προεπιλεγμένα μεγέθη εικόνας, οι εικόνες φαίνονται πάντα άψογα.
Οι βελτιώσεις προσβασιμότητας περιλαμβάνονται στην ενσωμάτωση των στυλ του διορθωτή μπλοκ στο περιβάλλον διαχείρισης. Οι βελτιώσεις αυτές διορθώνουν προβλήματα προσβασιμότητας: αντίθεσης χρωμάτων στα πεδία φορμών και κουμπιών, συνέπεια μεταξύ διορθωτή και περιβάλλον διαχείρισης, νέες ειδοποιήσεις, τυποποίηση του προεπιλεγμένου συνδυασμού χρωμάτων, και την παρουσίαση της κίνησης ώστε η αλληλεπίδραση με τα μπλοκ με απαλή αίσθηση και φυσικότητα. Για του ανθρώπους που χρησιμοποιούν το πληκτρολόγιο για την πλοήγηση στην διαχείριση, ο διορθωτής μπλοκ τώρα έχει την κατάσταση Πλοήγησης. Αυτό σας επιτρέπει να μετακινήστε από μπλοκ σε μπλοκ χωρίς την χρήση TAB σε κάθε σημείο των χειριστήριων μπλοκ.

Εκτεταμένη ευελιξία σχεδίασης
Το WordPress 5.4 προσθέτει ακόμα πιο ισχυρά εργαλεία για τη δημιουργία εκπληκτων designs.
Η νέα ομάδα μπλοκ σας επιτρέπει εύκολα να διαιρείτε την σελίδα σε χρωματιστές περιοχές
Το μπλοκ Στήλες υποστηρίζει τώρα σταθερά πλάτη στήλης
Οι νέες προκαθορισμένες διατάξεις σας επιτρέπει να ορίσετε το δικό σας προτιμώμενο στυλ για οποιοδήποτε μπλοκ υποστηρίζει αυτή την δυνατότητα
Τα μπλοκς επικεφαλίδας προσφέρουν πλέον δυνατότητα αλλαγής χρώματος κειμένου
Επιπρόσθετες επιλογές στυλ σας επιτρέπουν να ορίσετε το προτιμώμενο στυλ για οποιοδήποτε μπλοκ υποστηρίζει αυτή την δυνατότητα

Δύο νέα μπλοκς. Και καλύτερα μπλοκς συνολικά.

  • Δύο ολοκαίνουρια μπλοκς: Σύνδεσμοι και Κουμπιά κοινωνικών δικτύων κάνουν την προσθήκη διαδραστικών δυνατοτήτων ασφαλή και εύκολη.
  • Νέοι τρόποι για τα χρώματα: ντεγκραντέ στα μπλοκ Κουμπιών και Εξωφύλλου, πρόσβαση σε επιλογές χρωμάτων από την γραμμή εργαλείων στα μπλοκ Πλούσιου Κειμένου, και για πρώτη φορά, επιλογές χρωμάτων στα μπλοκ Ομάδες και Στήλες.
  • Δεν χρειάζεται να μαντέψετε! Η έκδοση 5.4 ορίζει την ίδια διαδικασία για χρήση και αλλαγή πολυμέσων σε κάθε μπλοκ. Τώρα λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο σχεδόν σε κάθε μπλοκ!
  • Εάν ποτέ σκεφτήκατε πως η εικόνα στο μπλοκ Πολυμέσα + Κείμενο, πρέπει να οδηγεί σε κάτι άλλο—ίσως η εικόνα ενός καταλόγου να πρέπει να αποθηκεύει το έγγραφο του καταλόγου; Πλέον μπορείτε.

Παρουσιάζει το Twenty Twenty
Καθώς ο διορθωτής μπλοκ γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια, είμαστε υπερήφανοι γιατί το Twenty Twenty είναι σχεδιασμένο με την ευελιξία στον πυρήνα του. Παρουσιάστε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας με συνδυασμό των στηλών, ομάδων και μπλοκ πολυμέσων. Ορίστε το περιεχόμενο σε πλατιά ή πλήρης στοίχιση για δυναμικές και ελκυστικές διατάξεις. Ή αφήστε την σκέψη σας να είναι το αστέρι με μια κεντρική στήλη περιεχομένου!
Όπως ταιριάζει σε ένα θέμα που ονομάζεται Twenty Twenty, αυτό εστιάζει στην καθαρότητα και την αναγνωσιμότητα. Το θέμα περιλαμβάνει την γραμματοσειρά Inter, σχεδιασμένη από τον Rasmus Andersson. Η Inter έρχεται σε μια έκδοση Variable Font, μια πρωτιά για τα προεπιλεγμένα θέματα, η οποία μειώνει τον χρόνο απόκρισης, καθώς περιλαμβάνει όλα τα πάχη και τα στυλ της Inter σε δύο μόνο αρχεία γραμματοσειράς.

 

Υπάρχουν πολλά περισσότερα που θα αρέσουν στους προγραμματιστές στο WordPress 5.4. Για να ανακαλύψετε περισσότερα και να εφαρμόσετε αυτές τις αλλαγές στους ιστότοπους, τα θέματα, τα πρόσθετα και άλλα, δείτε τον οδηγό WordPress 5.4.

-||-
 

Πες την Γνωμη σου

WordPress Themes


 Τελευταία άρθρα στην κατηγορία WordPress


η απλά σχολίασε το στο Facebook
Σχετικά Θέματα

πώς να προσθέσετε το iYannis.gr στην οθόνη αφετερίας του iPad
Παλιό Αρθρο
Επικοινωνία Αναφορά
  We just Want Apple Greece

Ψαχνεις κατι?

Χρησιμοποιησε την φορμα απο κατω για να ψαξεις το site:

Ακομα δεν βρηκες αυτο που εψαχνες? Ασε ενα σχολιο η επικοινωνησε μαζι μου!

Σχετικες Ιστοσελιδες!

μερικα απο τα sites που συνιστω...

Ημερολόγιο

Ιούνιος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Δευτέρα | 10 | Ιούνιος | 2019 στις 18 και 15

άρθρο: Κυκλοφόρησε το WordPress 5.4.2

Free WordPress Themes
άρθρο: Κυκλοφόρησε το WordPress 5.4.2
θέμα βασισμένο στο iΒlog Pro με πολλές αλλαγές όμως :)
96 queries σε 0.726 δευτερόλεπτα.