και εύκολη εναλλαγή με την λειτουργία “Ήχοι περιβάλλοντος”

Τελευταία προιόντα Apple
Σχετικά Τags:  

AirPods Pro με ενεργή ακύρωση θορύβου

δικαιώματα

στις 00 και 01 στην κατηγορια AirPods,
© iYannis.gr 2019

Τα AirPods Pro διαθέτουν τρεις λειτουργίες ελέγχου θορύβου: Ενεργή ακύρωση θορύβου, λειτουργία Ήχοι περιβάλλοντος και Ανενεργό. Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ αυτών των λειτουργιών, αναλόγως πόσο θόρυβο θέλετε να ακούτε από το περιβάλλον γύρω σας.
Αλλά τι είναι η Ενεργή ακύρωση θορύβου και η λειτουργία Ήχοι περιβάλλοντος;
Με την Ενεργή ακύρωση θορύβου, ένα μικρόφωνο στραμμένο προς τα έξω ανιχνεύει τους εξωτερικούς ήχους, τους οποίους τα AirPods Pro στη συνέχεια αντισταθμίζουν με εξουδετέρωση θορύβου, ακυρώνοντας τους εξωτερικούς ήχους πριν τους ακούσετε. Ένα μικρόφωνο στραμμένο προς τα μέσα ακούει στο εσωτερικό του αυτιού σας για τυχόν ανεπιθύμητους εσωτερικούς ήχους, τους οποίους τα AirPods Pro επίσης αντισταθμίζουν με την εξουδετέρωση θορύβου.
Η λειτουργία Ήχοι περιβάλλοντος επιτρέπει στον εξωτερικό ήχο να ακούγεται, για να μπορείτε να ακούτε τι συμβαίνει γύρω σας. Η Ενεργή ακύρωση θορύβου και η λειτουργία Ήχοι περιβάλλοντος λειτουργούν καλύτερα όταν τα AirPods Pro εφαρμόζουν καλά.

 


 1. Ανοίξτε το Κέντρο ελέγχου.
 2. Όταν φοράτε και τα δύο AirPods, αγγίξτε παρατεταμένα το ρυθμιστικό έντασης ήχου μέχρι να εμφανιστούν τα πρόσθετα χειριστήρια.
 3. Πατήστε «Ακύρωση θορύβου», «Ήχοι περιβάλλοντος» ή «Ανενεργό».Μπορείτε επίσης να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών ελέγχου θορύβου στις Ρυθμίσεις:

 1. Στη συσκευή iOS ή iPadOS, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Bluetooth.
 2. Πατήστε το κουμπί «Πληροφορίες»  δίπλα από τα AirPods στη λίστα συσκευών.
 3. Πατήστε «Ακύρωση θορύβου», «Ήχοι περιβάλλοντος» ή «Ανενεργό».

Όταν φοράτε και τα δύο AirPods, πατήστε παρατεταμένα τον αισθητήρα ισχύος σε ένα από τα δύο AirPod για να κάνετε εναλλαγή μεταξύ της Ενεργής ακύρωσης θορύβου και της λειτουργίας Ήχοι περιβάλλοντος. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις λειτουργίες μεταξύ των οποίων θα κάνετε εναλλαγή (Ενεργή ακύρωση θορύβου, λειτουργία Ήχοι περιβάλλοντος και Ανενεργό) στις Ρυθμίσεις.
Όταν φοράτε ένα μόνο AirPod, πατήστε παρατεταμένα τον αισθητήρα ισχύος για να κάνετε εναλλαγή μεταξύ της λειτουργίας Ήχοι περιβάλλοντος και Ανενεργό.

Τα AirPods Pro συνοδεύονται από μια επιλογή μικρών, μεσαίων και μεγάλων άκρων σιλικόνης για τα ακουστικά. Όταν χρησιμοποιείτε τα άκρα ακουστικών με το κατάλληλο μέγεθος για εσάς, έχετε την καλύτερη ποιότητα ήχου και τη βέλτιστη ακύρωση θορύβου.
Επιλέξτε λοιπόν μέγεθος των άκρων ακουστικών των AirPods Pro για καλύτερο ήχο.
Τα άκρα ακουστικών πρέπει να σφραγίζουν καλά στο κανάλι του αυτιού σας. Όταν το μέγεθος είναι σωστό, απολαμβάνετε καλύτερη ακύρωση θορύβου και η μουσική έχει έναν πλούσιο βαθύ ήχο.

Τα AirPods Pro περιλαμβάνουν τρία μεγέθη άκρων ακουστικών. Το μεσαίο μέγεθος παρέχεται ήδη προσαρτημένο και το μικρό και μεγάλο μέγεθος περιλαμβάνονται στη συσκευασία.
Προσπαθήστε να βάλετε τα AirPods με τα μεσαίου μεγέθους άκρα ακουστικών στα αυτιά σας, έτσι ώστε τα AirPods να τοποθετηθούν άνετα και με ασφάλεια. Αν δεν εξασφαλίζεται καλή εφαρμογή, δοκιμάστε να προσαρμόσετε το AirPod ή επιλέξτε ένα μεγαλύτερο άκρο ακουστικού. Αν αισθάνεστε το άκρο ακουστικού πολύ μεγάλο στο αυτί σας ή αν δεν είναι άνετο, δοκιμάστε ένα μικρότερο άκρο ακουστικού.


Αν δεν είστε βέβαιοι για την εφαρμογή, δοκιμάστε τη Δοκιμή εφαρμογής άκρων

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Δοκιμή εφαρμογής άκρων αν δεν είστε βέβαιοι ότι χρησιμοποιείτε τα ιδανικά άκρα ακουστικών για τα αυτιά σας. Επιλέξτε ένα άνετο μέγεθος με καλή εφαρμογή.

 1. Με τα AirPods Pro στα αυτιά σας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Bluetooth στη συσκευή σας iOS.
 2. Πατήστε το κουμπί πληροφοριών  δίπλα από τα AirPods στη λίστα συσκευών.
 3. Πατήστε «Δοκιμή εφαρμογής άκρων».
 4. Πατήστε «Συνέχεια» και κατόπιν πατήστε το κουμπί «Αναπαραγωγή» .

Αν η δοκιμή σάς υποδείξει να προσαρμόσετε ή να δοκιμάσετε διαφορετικό άκρο ακουστικών, προσπαθήστε να προσαρμόσετε τα AirPods Pro και επαναλάβετε τη δοκιμή. Στη συνέχεια, δοκιμάστε διαφορετικό μέγεθος. Ενδέχεται να χρειάζεστε διαφορετικά μεγέθη για το αριστερό και το δεξί αυτί.

 

-||-
 

Πες την Γνωμη σου

WordPress Themes

 Τελευταία άρθρα στην κατηγορία AirPods
     
 
 
 • AirPods Max over-ear ΜΟΝΟΝ $549
   
   Ενσωματώνουν τεχνολογία μείωσης θορύβου προσαρμοστικό EQ και Spatial Audio http://www.iyannis.gr/blog/2020/12/10/airpods-max-over-ear-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bd-549/
 • Έρχεται η ενδοσυνεννόηση και στα AirPods
   
   Μετά την άφιξη της στα HomePod mini και HomePod  http://www.iyannis.gr/blog/2020/12/07/%ce%ad%cf%81%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%b5%ce%bd%ce%b4%ce%bf%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%ce%bd%ce%bd%cf%8c%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b1-airpods/
 • Η Apple αντικαθιστά AirPods Pro με πρόβλημα
   
    http://www.iyannis.gr/blog/2020/11/05/%ce%b7-apple-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ac-airpods-pro-%ce%bc%ce%b5-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b2%ce%bb%ce%b7%ce%bc%ce%b1/
 • Η δυναμική φόρτισης των AirPods Pro
   
   δεν γίνεται με γραμμικό τρόπο http://www.iyannis.gr/blog/2020/10/20/%ce%b7-%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%86%cf%8c%cf%81%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%b7%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-airpods-pro/


η απλά σχολίασε το στο Facebook

πώς να προσθέσετε το iYannis.gr στην οθόνη αφετερίας του iPad
Παλιό Αρθρο
Επικοινωνία Αναφορά
  We just Want Apple Greece

Ψαχνεις κατι?

Χρησιμοποιησε την φορμα απο κατω για να ψαξεις το site:

Ακομα δεν βρηκες αυτο που εψαχνες? Ασε ενα σχολιο η επικοινωνησε μαζι μου!

Σχετικες Ιστοσελιδες!

μερικα απο τα sites που συνιστω...

Ημερολόγιο

Νοέμβριος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Κυριακή | 10 | Νοέμβριος | 2019 στις 00 και 01

άρθρο: AirPods Pro με ενεργή ακύρωση θορύβου

Weboy
άρθρο: AirPods Pro με ενεργή ακύρωση θορύβου
θέμα βασισμένο στο iΒlog Pro με πολλές αλλαγές όμως :)
138 queries σε 2.811 δευτερόλεπτα.