θα επαναφορτίζεται με επαγωγή και θα διαχειρίζεται τις ανάγκες του, συμπεριλαμβανομένης της ανάκτησης, απευθείας από ένα δίκτυο WiFi

Τελευταία προιόντα Apple
Σχετικά Τags:  

πλήρης εξάλειψη της θύρας του iPhone?

δικαιώματα

στις 00 και 01 στην κατηγορια Προσωπικά,
© iYannis.gr 2020

Εάν έχουμε πρόβλημα με το iOS, μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την λειτουργία αποκατάστασης. Στα τελευταία iPhones για να ενεργοποιηθεί αυτή, πρέπει να πατήσετε και να αφήσετε γρήγορα το κουμπί αύξησης της έντασης ήχου και στη συνέχεια να πατήστε και να αφήστε αμέσως το κουμπί Μείωση έντασης ήχου και τελικά να πατήστε και να κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη το σύμβολο του καλωδίου.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι με αυτούς τους χειρισμούς, είναι πλέον δυνατή η σύνδεση της συσκευής στον υπολογιστή για επαναφορά της, με χρήση του τελευταίου αντιγράφου ασφαλείας, ή με ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος κ.ο.κ. Αυτό είναι ένας μηχανισμός που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια για να ανακτήσει κάποιος τις συσκευές σε περίπτωση δυσλειτουργιών τους.
Όλα αυτά όμως απαιτούν σύνδεση στο internet, ένα καλώδιο Lightning και έναν υπολογιστή.
Σε λίγο χρόνο όμως, όπως συμβαίνει και με τις ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος macOS ήδη από τώρα που χρειάζεται μόνο το δίκτυο WiFi για την αποκατάσταση, όλα θα μπορούσαν να διαχειρίζονται απευθείας από την συσκευή.

Στην πραγματικότητα, στην τελευταία έκδοση του iOS 13.4 beta 3, εντοπίστηκαν άμεσα ίχνη αποκατάστασης από το iOS απευθείας με το δίκτυο WiFi. Απελευθερώνοντας ουσιαστικά τις κινητές συσκευές από τη χρήση του υπολογιστή, αλλά κυρίως και από το καλώδιο.

Ας έλθουμε λοιπόν στα βασικά κατά την γνώμη μου σημεία αυτής της τελευταίας προσθήκης του λειτουργικού iOS.
Όπως γνωρίζουμε, στην πραγματικότητα, η Ευρωπαϊκή Ένωση πιέζει σκληρά για να υιοθετήσει τη θύρα USB-C σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές, για να ελαχιστοποιήσει τις διαφορές στα καλώδια και τους φορτιστές που κυκλοφορούν, προκειμένου να επιτευχθεί μείωση των ηλεκτρονικών αποβλήτων στο περιβάλλον.
Η Apple είναι απρόθυμη αρχικά να υιοθετήσει αυτή την θύρα και ως εκ τούτου θα μπορούσε να παρουσιάσει μία άλλη λύση με μια θύρα Τhunderbolt 3 που συμπεριλαμβάνει την θύρα USB-C ή να φτάσει σε μια ακραία λύση για μένα: να εξαλείψει εντελώς την ανάγκη να συνδέσετε ένα καλώδιο στο iPhone.

Πιθανώς όχι φέτος, αλλά σε μερικά χρόνια, μπορεί να έλθει το πρώτο μοντέλο χωρίς καλώδια. Ένα iPhone που θα επαναφορτίζεται με επαγωγή και θα διαχειρίζεται τις ανάγκες του, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας ανάκτησης, απευθείας από ένα δίκτυο WiFi.
Δεν μένει παρά να περιμένουμε για να δούμε στο μέλλον

-||-
 

Πες την Γνωμη σου

WordPress Themes


 Τελευταία άρθρα στην κατηγορία Προσωπικά


η απλά σχολίασε το στο Facebook

πώς να προσθέσετε το iYannis.gr στην οθόνη αφετερίας του iPad
Παλιό Αρθρο
Επικοινωνία Αναφορά
  We just Want Apple Greece

Ψαχνεις κατι?

Χρησιμοποιησε την φορμα απο κατω για να ψαξεις το site:

Ακομα δεν βρηκες αυτο που εψαχνες? Ασε ενα σχολιο η επικοινωνησε μαζι μου!

Σχετικες Ιστοσελιδες!

μερικα απο τα sites που συνιστω...

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Δευτέρα | 02 | Μάρτιος | 2020 στις 00 και 01

άρθρο: πλήρης εξάλειψη της θύρας του iPhone?

Free WordPress Themes
άρθρο: πλήρης εξάλειψη της θύρας του iPhone?
θέμα βασισμένο στο iΒlog Pro με πολλές αλλαγές όμως :)
104 queries σε 1.778 δευτερόλεπτα.