Τα άτομα που παρακολουθούσαν ταινίες και σειρές στην Apple TV περίμεναν λιγότερο χρόνο από ό, τι με οποιοδήποτε άλλο streaming box κατά τη διάρκεια του τριμήνου

Τελευταία προιόντα Apple
Σχετικά Τags:  

Apple TV: η καλύτερη ποιότητα εικόνας

δικαιώματα

στις 00 και 01 στην κατηγορια Apple TV,
© iYannis.gr 2020

Σύμφωνα με το Cultofmac.com τα Apple TV και Apple TV 4K πήγαν εξαιρετικά το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Είχαν την καλύτερη ποιότητα εικόνας και το μικρότερο χρόνο καθυστέρησης κατά την εκκίνηση βίντεο, σύμφωνα με δεδομένα που συλλέχθηκαν από δισεκατομμύρια αισθητήρες ενσωματωμένους σε εφαρμογές βίντεο. Τα αποτελέσματα είναι ένα σαφές σημάδι για το πόσο καλά αποδίδουν οι συσκευές και οι υπηρεσίες ροής σε μια περίοδο κατά την οποία περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο βρίσκονταν στο σπίτι λόγω της πανδημίας του κοροναϊού οπότε και στράφηκαν στην παρακολούθηση τηλεόρασης μαζικά.

Η εταιρεία πληροφοριών ροής πολυμέσων Conviva αναφέρει ότι οι συσκευές Apple TV συνέχισαν την τάση του καθορισμού προτύπου στην ποιότητα της εικόνας, βελτιώνοντας το σε μέσο όρο 8,14 Mbps. Το Xbox ήρθε στη δεύτερη θέση με βελτίωση 7,06 Mbps, ενώ το Roku σημείωσε μέσο ρυθμό βίντεο 6,94 Mbps.
Οι πάροχοι περιεχομένου όπως το Netflix και οι κατασκευαστές συσκευών όπως η Apple εξετάζουν διάφορα πρότυπα για να εκτιμήσουν τις βελτιώσεις στην ποιότητα αναπαραγωγής streaming περιεχομένου. Το ενσωματωμένο λογισμικό της Conviva παρακολουθεί τα πάντα, από την προβολή λεπτών έως την προσωρινή αποθήκευση, τα βίντεο που δεν ξεκίνησαν, τον αριθμό των δευτερολέπτων που χρειάστηκαν για την έναρξη των βίντεο και τη συνολική ποιότητα της εικόνας.
Τα άτομα που παρακολουθούσαν ταινίες και σειρές στην Apple TV περίμεναν λιγότερο χρόνο από ό, τι με οποιοδήποτε άλλο streaming box κατά τη διάρκεια του τριμήνου. Οι θεατές περίμεναν μόλις 2,76 δευτερόλεπτα – μια βελτίωση 22% σε σύγκριση με πριν από ένα χρόνο. Καμία άλλη συσκευή δεν έφτασε ακόμη κοντά, η μελέτη διαπίστωσε – 4,26 δευτερόλεπτα στο Xbox, 4,40 στο Roku και 5,38 δευτερόλεπτα στο Amazon Fire TV. Οι συσκευές Apple TV παρουσίασαν μια εντυπωσιακή άνοδο στο τρίμηνο, με αύξηση 25% από έτος σε έτος και 8% όλων των συνδεδεμένων ωρών παρακολούθησης τηλεόρασης.

-||-
 

Πες την Γνωμη σου

Free WordPress Theme


 Τελευταία άρθρα στην κατηγορία Apple TV


η απλά σχολίασε το στο Facebook

πώς να προσθέσετε το iYannis.gr στην οθόνη αφετερίας του iPad
Παλιό Αρθρο
Επικοινωνία Αναφορά
  We just Want Apple Greece

Ψαχνεις κατι?

Χρησιμοποιησε την φορμα απο κατω για να ψαξεις το site:

Ακομα δεν βρηκες αυτο που εψαχνες? Ασε ενα σχολιο η επικοινωνησε μαζι μου!

Σχετικες Ιστοσελιδες!

μερικα απο τα sites που συνιστω...

Ημερολόγιο

Μάιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Τρίτη | 12 | Μάιος | 2020 στις 00 και 01

άρθρο: Apple TV: η καλύτερη ποιότητα εικόνας

Free WordPress Themes
άρθρο: Apple TV: η καλύτερη ποιότητα εικόνας
θέμα βασισμένο στο iΒlog Pro με πολλές αλλαγές όμως :)
103 queries σε 1.180 δευτερόλεπτα.