Το Safari στο iOS 14 μπορεί να περιλαμβάνει μεταφραστή, σχολιασμό για τα PDF αρχεία και πλήρη υποστήριξη για το Apple Pencil

Τελευταία προιόντα Apple
Σχετικά Τags:  

Έρχεται το iOS 14 σε λίγες μέρες.

δικαιώματα

στις 00 και 01 στην κατηγορια Προσωπικά,
© iYannis.gr 2020

Σε λιγότερο από 15 ημέρες έρχεται το WWDC 2020, και το iOS 14 που συνεχίζει να αναμένεται με τα νέα πράγματα που θα φέρει.
Για άλλη μια φορά το 9to5Mac μιλάει για αυτό, εστιάζοντας σε αυτήν την περίπτωση την προσοχή του στον Safari. Για το πρόγραμμα περιήγησης λοιπόν θα υπάρχουν τρεις πολύ ενδιαφέρουσες ειδήσεις, ακόμα κι αν δεν είναι κάτι που δεν έχετε δει ποτέ, καθώς τόσο ο Chrome, όσο και ο Microsoft Edge τα παρέχουν σχεδόν όλα αυτά.

Το πρώτο θα αφορά τη δυνατότητα μετάφρασης ιστότοπων. Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα μεταφράσετε μεμονωμένους ιστότοπους ή θα ενεργοποιήσετε αυτόματα τη λειτουργία κατά την ανίχνευση μιας συγκεκριμένης γλώσσας, έχοντας τη δυνατότητα να μεταβείτε από το αρχικό κείμενο στο μεταφρασμένο και αντίστροφα με ένα πάτημα ή κλικ χωρίς να χρειάζεται να φορτώσετε ξανά τη σελίδα. Αυτό θα αποτελούσε σημαντική επέκταση των δυνατοτήτων μετάφρασης που περιλαμβάνονται επί του παρόντος στο Siri, οι οποίες θα αφορούν όχι μόνο το Safari αλλά και πολλές άλλες εφαρμογές του συστήματος, συμπεριλαμβανομένου του App Store όπου θα μεταφράζει περιγραφές και κριτικές που γράφονται σε άλλες γλώσσες. Όλες οι λειτουργίες θα εκτελούνται στη συσκευή, χρησιμοποιώντας το Neural Engine όπου υπάρχει, χωρίς ανταλλαγή δεδομένων με τους διακομιστές της Apple και αυτό θα το καθιστούσε ακόμη και εκτός σύνδεσης, έχοντας ήδη τα απαραίτητα εγκατεστημένα τοπικά.
Η δεύτερη και η τρίτη καινοτομία, σχετίζονται στενά μεταξύ τους, και ίσως να τις περιμένουν ακόμη περισσότεροι από ένα καλό μέρος των χρηστών. Με το ios 14 λοιπόν, το Safari θα έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί σχολιασμούς και σχέδια σε ανοιχτά αρχεία PDF, χωρίς να χρειάχζεται για την σήμανση άλλες εφαρμογές. Γενικά, θα παρέχεται πλήρης υποστήριξη στο Apple Pencil για διαδικτυακή περιήγηση, όπως και σε κάθε πρόσθετο μέσο εισαγωγής, όπως τα δάχτυλα, τα ποντίκια και τα trackpads. Δεδομένου ότι αυτή η δυνατότητα θα συμπεριληφθεί πραγματικά στη μηχανή WebKit, θα είναι αυτόματα διαθέσιμη σε όλα τα προγράμματα περιήγησης που είναι διαθέσιμα για το iOS, συμπεριλαμβανομένου του Chrome, τα οποία δεν μπορούν να εφαρμόσουν μηχανές απόδοσης εκτός από αυτήν που περιλαμβάνεται στο λειτουργικό σύστημα.

-||-
 

Πες την Γνωμη σου

WordPress主题


 Τελευταία άρθρα στην κατηγορία Προσωπικά


η απλά σχολίασε το στο Facebook

πώς να προσθέσετε το iYannis.gr στην οθόνη αφετερίας του iPad
Παλιό Αρθρο
Επικοινωνία Αναφορά
  We just Want Apple Greece

Ψαχνεις κατι?

Χρησιμοποιησε την φορμα απο κατω για να ψαξεις το site:

Ακομα δεν βρηκες αυτο που εψαχνες? Ασε ενα σχολιο η επικοινωνησε μαζι μου!

Σχετικες Ιστοσελιδες!

μερικα απο τα sites που συνιστω...

Ημερολόγιο

Ιούνιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Τρίτη | 09 | Ιούνιος | 2020 στις 00 και 01

άρθρο: Έρχεται το iOS 14 σε λίγες μέρες.

Premium WordPress Themes
άρθρο: Έρχεται το iOS 14 σε λίγες μέρες.
θέμα βασισμένο στο iΒlog Pro με πολλές αλλαγές όμως :)
101 queries σε 1.147 δευτερόλεπτα.