το AirPower επιστρέφει, έστω και αν είναι σε διαφορετική μορφή

Σχετικά Τags:  

όποιου του μέλλει να… ποτέ του δεν πεθαίνει

δικαιώματα

στις 00 και 01 στην κατηγορια Προσωπικά,
© iYannis.gr 2020

Όταν η Apple ανακοίνωσε την ακύρωση του project AirPower στα τέλη Μαρτίου του περασμένου έτους, παρατηρήθηκε μία ασυνήθιστη ιδιαιτερότητα στα πλαίσια λειτουργίας της εταιρείας.
Για πρώτη φορά σήκωναν λευκή σημαία σε δήθεν τεχνικές δυσκολίες που ήταν ανυπέρβλητες, και μάλιστα μετά από μήνες και μήνες ανεξήγητης σιωπής που τρέφονταν μόνο από φήμες που υποδήλωναν αρνητικό αποτέλεσμα.

Εάν έχω μάθει κάτι για την Apple, είναι ότι “για το καλό ή για το χειρότερο έχει πάντα μια επίμονη και υπερήφανη στάση“, γεγονός που με δυσκολεύει να σκεφτώ ότι θα μπορούσε να δεχόταν να καταπιεί αυτό το λάθος εκτίμησης χωρίς συνέπειες.

Και έτσι πρόσφατα ο αναλυτής Ming-Chi Kuo φέρνει στο επίκεντρο το θέμα αυτό με ένα σημείωμά του προς τους επενδυτές που αναδημοσιεύθηκε από το MacRumors, που σε μια εξαιρετικά λακωνική ανάρτιση του αναφέρει ένα: “μικρό ασύρματο μαξιλάρι φόρτισης“, που θα έρθει κιόλας άμεσα μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2020.

Τι θα μπορούσε να έχει αλλάξει εν τω μεταξύ σε αυτό το διάστημα, που επέτρεψε την επανεκκίνηση του project AirPower;
Πιθανόν αυτό το μαξιλαράκι δεν θα έχει να κάνει με ένα πραγματικό ισοδύναμο του AirPower, αλλά με κάτι μικρότερο του ίσως και με λιγότερες λειτουργίες. Αν και η ZAGG Inc πιστεύει ότι μπορεί να κάνει ένα AirPower like φορτιστή αργότερα φέτος σύμφωνα με το Bloomberg.

Το να σκεφτώ ότι η Apple δεν έχει ξανανοίξει την ανάπτυξη της αρχικής μορφής του AirPower, με βοηθάει η “μικρή” λεπτομέρεια που χρησιμοποιεί ο Kuo στην διατύπωση της εκτίμησης του. Το AirPower δεν ήταν τόσο μικρό, δεδομένου ότι θα έπρεπε να έχει την ικανότητα να φιλοξενεί εύκολα τρία προϊόντα ταυτόχρονα, ενώ φορτίζονται, με τη δυνατότητα να τα τοποθετεί κάποιος οπουδήποτε στην επιφάνεια του. Η επανεκκίνηση λοιπόν του project θα μπορούσε επομένως να περιλαμβάνει μια έκδοση κλιμακούμενη τόσο σε μέγεθος όσο και σε χωρητικότητα, που ίσως να παρέχει δύο σημεία καθορισμένα για την τοποθέτηση των συσκευών και μια μαγνητική περιοχή στην οποία να μπορεί να αγκιστρωθεί το Apple Watch.

Φυσικά, δεν θα είναι ένα AirPower όπως είχαν υποσχεθεί, και είναι λογικό πιστεύω και η χρήση άλλου ονόματος, δεδομένης της αρνητικής φήμης του ονόματος αυτού.

Η μισή ήττα θα παραμένει, αλλά ίσως η Apple την προτιμά από ότι ολόκληρη και τελικά κανείς δεν θα μπορεί να την κατηγορήσει ότι δεν προσπάθησε.

Δεν μένει παρά να περιμένουμε λοιπόν οσονούπω τις εξελίξεις.

-||-
 

τα Σχολια ειναι κλειστα.


 Τελευταία άρθρα στην κατηγορία Προσωπικά


η απλά σχολίασε το στο Facebook

Comments Closed


πώς να προσθέσετε το iYannis.gr στην οθόνη αφετερίας του iPad
Επικοινωνία Αναφορά
  We just Want Apple Greece

Ψαχνεις κατι?

Χρησιμοποιησε την φορμα απο κατω για να ψαξεις το site:

Ακομα δεν βρηκες αυτο που εψαχνες? Ασε ενα σχολιο η επικοινωνησε μαζι μου!

Σχετικες Ιστοσελιδες!

μερικα απο τα sites που συνιστω...

Ημερολόγιο

Ιούνιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Τρίτη | 23 | Ιούνιος | 2020 στις 00 και 01

άρθρο: όποιου του μέλλει να… ποτέ του δεν πεθαίνει

Free WordPress Themes
άρθρο: όποιου του μέλλει να… ποτέ του δεν πεθαίνει
θέμα βασισμένο στο iΒlog Pro με πολλές αλλαγές όμως :)
99 queries σε 1.252 δευτερόλεπτα.