Στο WordPress 5.5, ο ιστότοπός σας αποκτά νέα σχεδίαση και δυναμική σε τρία βασικά σημεία: την ταχύτητα, την αναζήτηση, και την ασφάλεια.

 WordPress Τελευταία προιόντα Apple
Σχετικά Τags:  

Κυκλοφόρησε το WordPress 5.5

δικαιώματα

στις 07 και 00 στην κατηγορια WordPress,
© iYannis.gr 2020

Στο WordPress 5.5, ο ιστότοπός σας αποκτά νέα σχεδίαση και δυναμική σε τρία βασικά σημεία: την ταχύτητα, την αναζήτηση, και την ασφάλεια. Το WordPress είναι έργο μιας διεθνούς ομάδας ανθρώπων με μεράκι. Το WordPress είναι ελεύθερο λογισμικό ανοιχτού κώδικα που κατασκευάζεται από μια μεγάλη κοινότητα ως επί το πλείστον εθελοντών προγραμματιστών απ’ όλο τον κόσμο.

Ταχύτητα
Οι χρήστες θα αντιλαμβάνονται οτι τα άρθρα και οι σελίδες φορτώνουν γρηγορότερα, χάρις στο lazy loading στις εικόνες.
Οι εικόνες προσδίδουν στην ιστορία σας αρκετή επιρροή, μπορούν όμως μερικές φορές να κάνουν τον Ιστότοπό σας να μοιάζει αργός.
Στην έκδοση WordPress 5.5, η φόρτωση των εικόνων γίνεται όταν έρθει η στιγμή να εμφανιστούν. Ο τεχνικός όρος είναι ‘lazy loading’.
Σε κινητά, η αργή φόρτωση μπορεί επίσης να εμποδίσει τα προγράμματα περιήγησης να φορτώνουν αρχεία που προορίζονται για άλλες συσκευές. Αυτό μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα στους αναγνώστες σας σε δεδομένα – και να διατηρήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Αναζήτηση
Καλωσορίστε το νέο σας sitemap.
Οι ιστότοποι σε WordPress λειτουργούν καλά με τις μηχανές αναζήτησης.
Τώρα, από προεπιλογή, το WordPress 5.5 περιλαμβάνει έναν χάρτη ιστότοπου XML που βοηθά τις μηχανές αναζήτησης να ανακαλύψουν τις πιο σημαντικές σελίδες σας από τη πρώτη στιγμή που θα είναι online.
Έτσι, περισσότεροι άνθρωποι θα βρίσκουν τον ιστότοπο σας νωρίτερα, δίνοντάς σας περισσότερο χρόνο να αλληλεπιδράσετε μαζί τους και να τους μετατρέψετε σε συνδρομητές, πελάτες ή οτιδήποτε άλλο ταιριάζει στο δικό σας ορισμό της επιτυχίας.

Ασφάλεια
Αυτόματες ενημερώσεις για πρόσθετα και θέματα
Πλέον μπορείτε να ρυθμίσετε τα Πρόσθετα και τα Θέματα να ενημερώνονται αυτόματα — ή και όχι — μέσα από την διαχείριση του WordPress. Έτσι, μπορείτε πάντα να γνωρίζετε ότι ο Ιστότοπός σας λειτουργεί με τον πιο πρόσφατα διαθέσιμο κώδικα.
Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες αναβαθμίσεις για κάθε πρόσθετο ή θέμα που έχετε εγκαταστήσει. Όλα στις ίδιες οθόνες όπου έχετε συνηθίσει.
Ενημέρωση με μεταφόρτωση αρχείων ZIP
Εάν σας αρέσει να ενημερώνετε πρόσθετα και θέματα χειροκίνητα, τότε ανεβάστε ένα αρχείο ZIP. Είναι πιο εύκολο.

Προσβασιμότητα
Κάθε έκδοση προσθέτει βελτιώσεις στην προσβάσιμη εμπειρία δημοσίευσης και αυτό ισχύει και για το WordPress 5.5.
Τώρα μπορείτε να αντιγράφετε συνδέσμους στην οθόνη πολυμέσων και τα αναδυόμενα παράθυρα με ένα κουμπί, αντί να προσπαθείτε να επιλέξετε την γραμμή του κειμένου.
Μπορείτε επίσης να μετακινείτε μετά-κουτιά με το πληκτρολόγιο και να επεξεργάζεστε εικόνες στο WordPress με την υποστηρικτική σας συσκευή, καθώς γίνεται ανάγνωση των οδηγιών στον επεξεργαστή εικόνας.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα που θα αρέσουν στους προγραμματιστές στο WordPress 5.5. Για να ανακαλύψετε περισσότερα και να εφαρμόσετε αυτές τις αλλαγές στους ιστότοπους, τα θέματα, τα πρόσθετα και άλλα, δείτε τον οδηγό WordPress 5.5.

-||-
 

τα Σχολια ειναι κλειστα.


 Τελευταία άρθρα στην κατηγορία WordPress


η απλά σχολίασε το στο Facebook

Comments Closed

Σχετικά Θέματα

Καλώς ήρθατε στο WordPress 5.6


πώς να προσθέσετε το iYannis.gr στην οθόνη αφετερίας του iPad
Παλιό Αρθρο
Επικοινωνία Αναφορά
  We just Want Apple Greece

Ψαχνεις κατι?

Χρησιμοποιησε την φορμα απο κατω για να ψαξεις το site:

Ακομα δεν βρηκες αυτο που εψαχνες? Ασε ενα σχολιο η επικοινωνησε μαζι μου!

Σχετικες Ιστοσελιδες!

μερικα απο τα sites που συνιστω...

Ημερολόγιο

Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Τρίτη | 11 | Αύγουστος | 2020 στις 07 και 00

άρθρο: Κυκλοφόρησε το WordPress 5.5

Free WordPress Theme
άρθρο: Κυκλοφόρησε το WordPress 5.5
θέμα βασισμένο στο iΒlog Pro με πολλές αλλαγές όμως :)
120 queries σε 1.191 δευτερόλεπτα.