με την πάροδο του χρόνου η θήκη τελικά θα αλλάξει χρώμα και τείνει να πάρει την ιστορία του ιδιοκτήτη της

 

Φροντίστε τη δερμάτινη θήκη του iPhone

δικαιώματα

στις 00 και 01 στην κατηγορια Προσωπικά,
© iYannis.gr 2021

Τα δερμάτινα προϊόντα χωρίζουν τους ανθρώπους σε δύο κατηγορίες: αυτούς που τα μισούν επειδή νοιάζονται για τα ζώα από τα οποία κατασκευάζονται και εκείνους που τα αγαπούν επειδή κάνουν τα προϊόντα ανθεκτικά με την πάροδο του χρόνου.
Στην πραγματικότητα, τα ζώα δεν σκοτώνονται για το δέρμα τους. Είναι από τα προϊόντα “απόβλητα” το δέρμα των ζώων στη βιομηχανία τροφίμων. Έτσι προϊόντα που θα έπρεπε αλλιώς να πεταχτούν, συλλέγονται και χρησιμοποιούνται για άλλους λόγους. Αυτά τα βιολογικά στοιχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες βιομηχανίες.


Η Apple λοιπόν χρησιμοποιεί αυτό το δέρμα για την παραγωγή ορισμένων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένης της θήκης για τα iPhone και έχει καταφέρει να βελτιώσει την επεξεργασία του δέρματος, γιατί τώρα δεν υπάρχει πλέον αυτή η έντονη απώλεια χρώματος. Η θήκη είναι βασικά μια ημι-άκαμπτη πλαστική δομή καλυμμένη με ένα φύλλο δέρματος. Αυτό την καθιστά απαλή στην αφή.
Το καλό πράγμα, εκτός από την προστασία από γρατσουνιές και προσκρούσεις, είναι ότι με την πάροδο του χρόνου η θήκη τελικά θα αλλάξει χρώμα. Έτσι το δέρμα της θήκης τείνει να πάρει την ιστορία του ιδιοκτήτη της. Μπορεί να σχηματίζει την τυπική πατίνα του δέρματος, να παρουσιάζει χρωματικές παραλλαγές και να εμφανίζει ρυτίδες ή σημάδια.

Έτσι όλα είναι φυσιολογικά. Είναι η μετάβαση από το δέρμα στο φθαρμένο δέρμα. Όποιος έχει δερμάτινο μπουφάν ξέρει τι εννοώ. Στην πράξη, αυτή η θήκη χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το να το “καταναλώνεται” είναι απόδειξη ενός ταξιδιού μαζί της.
Αλλά πώς να την καθαρίσετε εάν θέλετε να την διατηρήσετε στην πάροδο του χρόνου;
Για να απαντήσω, άρχισα να ψάχνω συγκεκριμένα προϊόντα για το δέρμα. Στην πραγματικότητα, η απάντηση δίνεται από την ίδια την Apple στον ιστότοπό της.

-||-
 

Πες την Γνωμη σου

WordPress Blog

 Τελευταία άρθρα στην κατηγορία Προσωπικά


η απλά σχολίασε το στο Facebook

πώς να προσθέσετε το iYannis.gr στην οθόνη αφετερίας του iPad
Επικοινωνία Αναφορά
  We just Want Apple Greece

Ψαχνεις κατι?

Χρησιμοποιησε την φορμα απο κατω για να ψαξεις το site:

Ακομα δεν βρηκες αυτο που εψαχνες? Ασε ενα σχολιο η επικοινωνησε μαζι μου!

Σχετικες Ιστοσελιδες!

μερικα απο τα sites που συνιστω...

Ημερολόγιο

Φεβρουάριος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Κυριακή | 21 | Φεβρουάριος | 2021 στις 00 και 01

άρθρο: Φροντίστε τη δερμάτινη θήκη του iPhone

WordPress Themes
άρθρο: Φροντίστε τη δερμάτινη θήκη του iPhone
θέμα βασισμένο στο iΒlog Pro με πολλές αλλαγές όμως :)
123 queries σε 2.114 δευτερόλεπτα.