Όλα τα iPhone σε ένα τεστ ταχύτητας

Στο YouTube έχει εμφανιστεί ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο που έχει συνδέσει όλα τα προϊόντα iPhone μέχρι σήμερα, δηλαδή: iPhone 5S, 5C, 5, 4S, 4, 3GS, 3G και 2G. Όλες οι γενιές των τηλεφώνων της Apple έχουν συνδεθεί σε ένα τεστ ταχύτητας που εμπλέκουν απενεργοποίηση της συσκευής, τη δύναμη και τη φόρτωση μερικές σελίδες web.

Εκπληξη στις συσκευές στη δοκιμή απενεργοποίησης από το 2G μέχρι το 4 έχουν σβήσει πιο γρήγορα από ό, τι τα 4S τηλέφωνα και μετα να αυξάνονται. Γιατί αυτή η διαφορά; Μάλλον έχουν περισσότερα χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα σε iOS και χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να κλείσουν. Ως ένα μόνο παράδειγμα, Siri είναι διαθέσιμη από το 4Sκαι μετα

Στη δοκιμή ανοίγματος το iPhone 5S είναι το γρηγορότερο. Σε αυτή την δοκιμή το 2G είναι ταχύτερο από ό, τι 3G, πιθανώς επειδή δεν χρειάζεται να φορτώσει το δίκτυο γρήγορα . Για την ιστοσελίδα, ωστόσο, το iPhone 5S έχει ανοίξει σχεδόν αμέσως, ακολουθείται από όλους τους άλλους με τα iPhone 2G στην ουρά..

[embed_youtube src=”http://www.youtube.com/embed/8eSrdgTHhK0?modestbranding=1&autohide=1&showinfo=0&rel=0″ width=”560″ height=”300″ class=”youtube_styleme”]

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube