Αναβάθμιση στο Netflix

20140302-081943.jpg

Ίσως γνωρίζετε ή έχετε ακούσει για Netflix, ένα σύστημα στο οποίο μπορείτε να πληρώσετε μια μηνιαία συνδρομή και να έχετε κατά συνέπεια, πρόσβαση σε έναν κατάλογο ταινιών και Τηλεοπτικων σειρων για να παρακολουθήσετε σε streaming.

Για αυτούς που ήδη το ξέρουν και το χρηςιμοποιουν έρχονται δύο ενδιαφέρουσες λειτουργίες που αξίζει να δείτε. Η πρώτη ονομάζεται Beam και είναι χρήσιμη όταν πηγαίνουμε στο σπίτι ενός φίλου και θα θέλαμε να δούμε μια ταινία από τη συσκευή του φίλου, για παράδειγμα από ένα iPhone σε ένα iPad. Φέρνοντας σε ακτίνα τις δύο συσκευές και για να αποφύγουμε την αποσύνδεση από το λογαριασμό μας μπορουμε στη συνέχεια να συνδεθουμε με τη συσκευή υποδοχής. Το iPhone θα είναι ο χορηγός και ενεργοποιεί τη σύνδεση με το iPad

Όταν ο φίλος σας πάει μακριά, ή το αντίστροφο, ο λογαριασμός θα αλλάξει αυτόματα. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα αφήσει τα ευαίσθητα δεδομένα, όπως κωδικούς πρόσβασης, σε άλλες συσκευές. Το σύστημα λειτουργεί με τη χρησιμοποίηση της τεχνολογίας iBeacon.

Η δεύτερη λειτουργία ονομάζεται Sleep Tracker, και συνεργάζεται με τον αισθητήρα FitBit. Αν το φοράτε και η συσκευή ανιχνεύσει ότι έχετε πέσει για ύπνο ενώ παρακολουθείτε μια ταινία στο λογαριασμό σας, εκεί θα την ακριβή στιγμή που έχετε αποκοιμηθεί θα το θυμάται και οταν θα είστε ξύπνιοι, για παράδειγμα την επόμενη ημέρα, μπορείτε να ξεκινήσετε απο εκεί απο όπου κοιμηθήκατε.

[embed_youtube src=”http://www.youtube.com/embed/_8sA7ON7Q3o?modestbranding=1&autohide=1&showinfo=0&rel=0″ width=”560″ height=”300″ class=”youtube_styleme”]

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα: , ,

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube