η Μείωση της διαφάνειας λύνει προβλήματα

Εάν έχετε εγκαταστήσει το OS X 10:10 Yosemite πάνω απο το παλιό λειτουργικό σας σύστημα και δεν έχετε κάνει μια καθαρή εγκατάσταση , ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποιες καθυστερήσεις στο λειτουργικό και σε κάποιες εφαρμογές.
Σύμφωνα με πληροφορίες απο το Net, όλα αυτά τα προβλήματα προκύπτουν από τη διαφάνεια του νέου λειτουργικού συστήματος.

Ευτυχώς, είναι εύκολο να τις απενεργοποιήσετε. Ανοίξτε τις Προτιμήσεις Συστήματος (System Preferences) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Προσβασιμότητα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Οθόνη στην αριστερή στήλη, στη συνέχεια, τσεκάρετε την επιλογή “Μείωση διαφάνειας”, και κάντε επανεκκίνηση του Mac σας.

Ωστόσο, η “νέα” Εμφάνιση [διεπαφή χρήστη (GUI)], μπορεί να είναι λίγο «υπερβολικά λευκή, και ενοχλητική ειδικά για το MacBook Pro με Retina οθόνη, αλλά μην ανησυχείτε, υπάρχει μια λύση για αυτό.
Επίσης, στο System Preferences, επιλέξτε το πλαίσιο Γενικά και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Χρήση σκούρας γραμμής μενού και Dock”, et voila, …

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube