Γιατί το iOS 8 εξαπλώνεται σιγά ?


Όταν το iOS 7 ξεκίνησε σύντομα εξαπλώθηκε και το ποσοστό διείσδυσης εκτινάχθηκε στα ύψη. Σε λίγους μήνες, το νέο λειτουργικό σύστημα υπερέβη το 90% των συσκευών, που έδειχνε τη δύναμη της Apple στην γρήγορη ενημέρωση όλων των συσκευών της. Σε αντίθεση με τον κατακερματισμό και τη σύγχυση των συσκευών με Android.

Με το iOS 8, όμως, βλέπουμε μια απότομη επιβράδυνση της εξάπλωσης της τελευταίας ενημέρωσης. Πώς κι έτσι; Δεν αρέσει ​​το νέο σύστημα; Όπως το Daring Fireball εικάζει ο λόγος φαίνεται να είναι μόνο ένας: ο χώρος αποθήκευσης!!!!!.

Ενώ οι επεξεργαστές έχουν αυξήσει την ταχύτητα τους δεκάδες φορές κάθε χρόνο, οι μνήμες παραμένουν σχεδόν αμετάβλητες. Η μόνη αλλαγή που έχει πραγματοποιηθεί πρόσφατα, είναι αυτή φέρνοντας το iPhone μέχρι και τα 128 GB.

Το πρόβλημα είναι ότι πολλά entry-level μοντέλα που πωλούνται από την Apple έχουν 8 GB χώρο. Αυτό καθιστά σχεδόν αδύνατο να ενημερώσει κάποιος την συσκευή του στο τελευταίο λειτουργικό όταν απαιτείται, στην πραγματικότητα, τουλάχιστον 4 GB ελεύθερου χώρου.

Αυτό για το blog είναι το μπλοκ για την διάδοση του iOS 8. Επί του παρόντος, το ios 8 εξακολουθεί να είναι στο 47%. Ίδιο με το ios 7.

Προσωπικά πιστεύω πως άλλοι είναι οι λόγοι.
Ίσως η αστάθεια του καινούριου λειτουργικού είναι ένας πολύ σοβαρότερος λόγος, καθώς και η αδυναμία των παλαιότερων συσκευών να υποστηρίξουν καλά το νέο λειτουργικό.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube