Γρήγορος φορτιστής για iPhone και iPad


Εάν έχετε ένα iPhone ή ένα iPad γνωρίζετε πολύ καλά πόσο καιρό χρειάζεται για να φορτίσετε αυτές τις συσκευές. Μία από τις προσπάθειες που πρέπει να κάνει η βιομηχανία μπαταριών είναι η κατασκευή των μοντέλων που μπορούν να φορτίσουν πιό γρήγορα. Από αυτή την άποψη, υπάρχουν ενδιαφέροντα πρωτότυπα που μπορούν να φορτίσουν τις μπαταρίες μέσα σε λίγα λεπτά. Με αυτή την έννοια, η Apple έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ένα νέο είδος φορτιστή που διπλασιάζει, σχεδόν, τη δύναμη των υφιστάμενων.


Σήμερα έχουμε ένα φορτιστή για το iPhone που χρησιμοποιεί 5W, ενώ η έκδοση iPad χρησιμοποιεί 12W, αν και σε πολλές συσκευασίες η έκδοση που είναι διαθέσιμη έχει 10W. Η ευρεσιτεχνία της εταιρείας, ωστόσο, χρησιμοποιεί έως 20W, για να διπλασιάσει την ταχύτητα της επαναφόρτισης των μπαταριών, ενώ παραμένουν σε πλήρη ασφάλεια. Στην πραγματικότητα, μπορεί να κυμαίνεται από 6 έως 20W η δύναμη για την πρόληψη της υπερφόρτωσης και κατάλληλα να αναπληρώνει τη μπαταρία με ενέργεια. Πιθανώς το νέο μοντέλο θα πωλείται μαζί με την επόμενη γενιά των κινητών συσκευών.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube