Δημιουργήσετε έναν λογαρισμό στο US iTunes App Store

1
Παρακάτω θα δείτε βήμα προς βήμα πως θα δημιουργήσετε έναν λογαρισμό στο US iTunes App Storeχωρίς να έχετε πιστωτική κάρτα. Έτσι θα μπορείτε να κατεβάζετε τις δωρεάν εφαρμογές του US Store από το iTunes ή απευθείας στο κινητό σας είτε χρησιμοποιώντας ένα δίκτυο WiFi είτε την 3G σύνδεσή σας.

Μοναδική προϋπόθεση είναι να έχετε έναν ενεργό λογαριασμό email στον οποίο θα έχετε πρόσβαση άμεσα, για να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας. Μην ξεχνάτε ότι πριν αρχίσετε την διαδικασία δημιουργίας του λογαριασμού θα πρέπει να βρίσκεστε στο iTunes App Store και όχι στο iTunes Music Store.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι:

1. Αν έχετε ενεργό λογαριασμό στο Ελληνικό ή σε οποιοδήποτε άλλο App Store εκτός από το US και είστε Logged In θα πρέπει να κάνετε ΠΡΩΤΑ Sign Out. Μπορείτε πολύ εύκολα να δείτε αν είστε συνδεδεμένος σε κάποιο iTunes Store και σε ποιά χώρα συγκεκριμένα. Στην επάνω μαύρη μπάρα στο iTunes Store, τέρμα δεξιά θα έχει είτε το email σας είτε την επιλογή Sign In! Για να προχωρήσετε στη διαδικασία ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ότι λέει Sign In.

Στη συνέχεια θα πρέπει να αλλάξετε την χώρα (εφόσον δεν είστε ήδη το US Store). Για να γίνει αυτό θα πρέπει να πάτε τέρμα κάτω στην αρχική σελίδα του iTunes Store (πατήστε το σπιτάκι αριστερά στην επάνω μπάρα). Εκεί στο δεξί μέρος έχει μια κυκλική σημαία. Αν δεν είναι η σημαία των ΗΠΑ, κλικ και επιλέξτε την από τη λίστα (United States).

greek_flag

itunes_store_selection

Είστε πλέον στο US Store..

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ επιλέγουμε την δημιουργία λογαριασμού ακόμα! 

2. Πρώτα θα πρέπει να πάμε στο App Store (Στην επάνω μαύρη μπάρα –> App Store). Εκεί στην δεξιά στήλη θα βρούμε το Top 10 των ΔΩΡΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ. Διαλέγουμε μία στην ΤΥΧΗ και πατάμε επάνω στο FREE. Αν μέχρι τώρα δεν έχετε προσπεράσει κάποιο βήμα… θα ανοίξει ένα παράθυρο το οποίο σας ζητάει να κάνετε Sign In ή να ανοίξετε έναν νέο λογαριασμό.

itunes_app_store_selection

free_itunes_app_selection

ΠΡΟΣΟΧΗ ΞΑΝΑ: Διαβάστε ξανά την προηγούμενη παράγραφο. Όσοι για κάποιο λόγο δεν καταφέρνουν να ανοίξουν λογαριασμό χωρίς πιστωτική κάρτα, πέρνουν πρωτοβουλίες γιατί βαριούνται να διαβάσουν τις οδηγίες!

3. Εδώ επιλέγουμε το “Create Apple ID“. Σε καμμία περίπτωση δεν κάνουμε login με τα στοιχεία που χρησιμοποιούμε, για παράδειγμα, στο Ελληνικό κατάστημα γιατί απλά θα μεταφερθούμε απευθείας εκεί.

4. Διαβάστε τα Terms and Conditions (Όροι χρήσης), και κλικ στο κουτάκι δίπλα από το “I have read and agree to the iTunes Terms and Conditions.“. Τέλος κλικ επάνω στο Continue (Συνέχεια).

itunes_store_terms_and_conditions

5. Στην φόρμα που βλέπετε πληκτρολογίστε προσεχτικά το email σας, τον κωδικό ασφαλείας (password), τις ερωτήσεις ασφαλείας, και τα γενέθλειά σας. Κλικ στο Continue.

Σημαντικό 1: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ EMAIL ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, Ή ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ. ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ…
Σημαντικό 2: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΝΑ EMAIL ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ITUNES.

6. Στις επιλογές πληρωμής επιλέξτε το “None“ (τελευταία επιλογή).

ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ: Αυτή η επιλογή εμφανίζεται ΜΟΝΟ αν ακολουθήσετε την παραπάνω πορεία. Αν απευθείας δοκιμάσετε να ανοίξετε λογαριασμό ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΩΤΑ, δεν θα δείτε την επιλογή None στη λίστα!

7. Συμπληρώστε τα υπόλοιπα πεδία, όνομα και διεύθυνση.

Για να μην ψάχντε τι θα βάλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εξής:
”City: New York, State: NY, Zip: 10012, Area code: 212 Phone: 226-6800″ και είστε έτοιμοι. Δεν χρειάζεται να δηλώσετε τα πραγματικά σας στοιχεία, εκτός και αν μένετε στις ΗΠΑ.

Μπορείτε να βρείτε εναλλακτικά Zip Codes σε αυτή τη σελίδα.

8. Ακολουθεί η σελίδα επιβεβαίωσης στην οποία αναγράφεται το “Verify your Account“. Κλικ στο Done και ήρθε η ώρα να δείτε τα email σας. Θα πρέπει να έχετε λάβει κάποιο από την Apple σχετικά με το iTunes Store.

9. Ανοίξτε το email και κάντε κλικ στον σύνδεσμο (URL) για να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας. (Είπαμε χρειάζεται έγκυρο και προσβάσιμο email).

10. Στη συνέχεια θα ανοίξει το iTunes (αν δεν είναι ήδη ανοιχτό) και θα σας ζητηθεί να κάνετε Login (username – password) και να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία που καταχωρήθηκαν.

11. Τέλος θα δείτε το συγχαρητήριο μήνυμα. Κλικ στο Done… και ήρθε η ώρα για “Δωρεάν” αγορές ή για να κάνετε Redeem κάποιον κωδικό.

Μέσω του iTunes Giftcards.com μπορείτε να αγοράσετε iTunes κάρτες δώρων αμερικής τώρα! Πληρώστε με PayPal ή χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα. Οι κωδικοί αποστέλονται άμεσα και ισχύουν για το iTunes Store ΗΠΑ

Ο ίδιος λογαριασμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο App Store στο iPhone. Έτσι μπορείτε να κατεβάσετε απευθείας δωρεάν εφαρμογές στο κινητό.

Όλες οι εφαρμογές που κατεβάζετε, είναι νόμιμες και θα ενημερώνεστε όταν υπάρχουν νέες εκδόσεις (updates).

2

3

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube