Εγώ έβαλα iOS 8 στο 4S και είναι μια χαρα!!

Ο Andrew Cunningham του Ars Techinca δημοσίευσε ένα άρθρο για το iOS8 και τα iPhone 4s.
Σύμφωνα λοιπόν με τον δημοσιογράφο του περιοδικού, το νέο λειτουργικό σύστημα επιβραδύνει το iPhone 4s σε τέτοιο σημείο που δεν είναι ακόμα απαραίτητη η ενημέρωση σε γενικές γραμμές. Ισως σε μια μελλοντική 8.01 !
Ο Cunningham έχει επίσης πραγματοποίησε μια σειρά δοκιμών με τα ίδια iPhone 4s πριν και μετά την αναβάθμιση σε iOS 8, με αποτέλεσμα – σύμφωνα με τον ίδιο – το τηλέφωνο να έχει γίνει αργό, ακόμη δε σε ορισμένες λειτουργίες μπορεί να χρησιμοποιήσει έως και 50% περισσότερο χρόνο.
Αλλά είναι πραγματικά έτσι; Όχι βέβαια!!.
Κοιτάζοντας τον πίνακα του τεστ, μπορεί να δούμε ότι για να ανοίξει μια ιστοσελίδα στο Safari στο iOS 8 διαρκεί 2,16 δευτερόλεπτα, ενώ με το Safari για iOS 7.1.2 θα πρέπει να περιμένετε μόνον! 1,25 δευτερόλεπτα, η διαφορά είναι σαφώς γελοία.
Το ίδιο ισχύει και για πολλές άλλες διεργασίες όπως φαίνεται στον πίνακα. Στο τέλος τέλος μιλάμε για διαφορές χρόνου, αρκετά δύσκολο να ανιχνευθούν σε καθημερινή χρήση.
Και για του λόγου το αληθές: την περασμένη εβδομάδα, στο iPhone 4s μου εγκατέστησα τη GM του iOS 8, και ειλικρινά δεν είχα την αίσθηση ότι το τηλέφωνο ήταν πιο αργό.
Ακόμη και η διάρκεια της ζωής της μπαταρίας μου είναι το ίδιο, αν όχι και ελαφρώς βελτιωμένη.
Εδω φυσικά πρέπει να πούμε ότι έχω εγκαταστήσει το iOS 8 GM με clean install και επαναφορά από το iTunes, και χωρίς την εισαγωγή από το αντίγραφο ασφαλείας, ενώ ο δημοσιογράφος του Ars Techinca δεν διευκρινίζει αν έκανε μια απλή αναβάθμιση, η οποία θα μπορούσε να εξηγήσει την απώλεια των επιδόσεων!!.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα: ,

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube