Ενημέρωση Apple Remote Desktop


Η ιστορική εφαρμογή της Apple Remote Desktop (ARD) , που εκτιμάται ιδιαίτερα από τους διαχειριστές και επαγγελματίες IT να διαχειρίζεται ένα δίκτυο από υπολογιστές Mac έχει ενημερωθεί στην έκδοση 3.8 (αναθεώρηση). Χάρη στο ARD, μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο εξ αποστάσεως του Mac Monitor για να εκτελέσετε εργασίες συντήρησης ή να βοηθήσετε τους χρήστες, να εκτελέσετε ενημερώσεις ή να εγκαταστήσετε πακέτα λογισμικού σε μια ομάδα του Mac ταυτόχρονα, επίσης να εκτελέσετε συντήρηση ρουτίνας, για να παρακολουθήστε τη χρήση εφαρμογών, και να δείτε το hardware και το software σε κάθε υπολογιστή. Το πιο σημαντικό νέο χαρακτηριστικό της έκδοσης αυτής είναι η επίσημη υποστήριξη για το OS X Yosemite, και αυτό ήταν η ευκαιρία επίσης να επανασχεδιαστεί το εικονίδιο της εφαρμογής και η διεπαφή χρήστη να έχει βελτιστοποιηθεί με τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό του Yosemite.

Μια άλλη σημαντική αλλαγή αφορά την απόδοση της εφαρμογής. ΠΡΟΣΟΧΗ για την ανανεωση του Apple Remote Desktop πρέπει το Yosemite να είναι στην αγγλική γλώσα
Το Apple Remote Desktop, κοστίζει € 79,99

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube