Επεξεργαστές Samsung στα νέα iPhone


Πληροφορίες από την Κορέα κάνουν λόγο για το ενδεχόμενο τα επόμενα iPhone να έχουν στο εσωτερικό τους επεξεργαστή που θα κατασκευάζει η Samsung.

Οι πληροφορίες προέρχονται από το Maeil Business Newspaper, το οποίο ισχυρίζεται ότι η Samsung θα αναλάβει την κατασκευή του 75% των επεξεργαστών που θα εξοπλίζουν το επόμενο iPhone. H συνεργασία της Samsung με την Apple δεν είναι κάτι νέο, καθώς η κορεάτικη εταιρεία είχε αναλάβει το A7 System on Chip για το iPhone 5S της Apple. Αυτό είχε γίνει πριν από 2 χρόνια περίπου.

Δεν έχουν γίνει επίσημες επιβεβαιώσεις για το θέμα αυτό, ενώ δεν έχει γίνει καμία αποκάλυψη για τις οικονομικές λεπτομέρειες της υποτιθέμενης συμφωνίας. Το σημαντικό είναι ότι η είδηση αυτή δείχνει ότι παρόλο που οι δυο εταιρείες έχουν δείξει σημάδια αντιδικίας στο παρελθόν, αλλά μπορούν να συνεργαστούν κιόλας αρμονικά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Reuters, η Samsung θα ξεκινήσει την κατασκευή των επεξεργαστών αυτών στο Ώστιν του Τέξας, σε εγκαταστάσεις που έχει για την δημιουργία επεξεργαστών για mobile συσκευές. Στα iPhone 6 και iPhone 6 Plus, η Apple δεν είχε συνεργαστεί με την Samsung για τους mobile επεξεργαστές της, καθώς είχε βασιστεί στα chips της ταϊβανέζικης εταιρείας TSMC, με την οποία είναι άγνωστο εάν θα συνεχίσει να συνεργάζεται.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

YouTube
YouTube