Ηλεκτρονικά βιβλία και στο Apple TV;


Η ιστοσελίδα AppleInsider.com ανακάλυψε ένα μήνυμα σφάλματος στην τελευταία δοκιμαστική έκδοση του iOS 6 για το Apple TV, το οποίο καταδεικνύει ενδεχομένως πως θα παρέχεται στους χρήστες η δυνατότητα ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων από το iBookStore στην τηλεόραση. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, κατεβάζοντας ένα ηλεκτρονικό βιβλίο από το iBookStore της Apple, σε Apple TV που χρησιμοποιεί τον ίδιο λογαριασμό iTunes με τον οποίο πραγματοποιήθηκε η αγορά, ο χρήστης θα δει μια σχετική ειδοποίηση.

Η ειδοποίηση αναφέρει πως το Apple TV προσπάθησε αυτόματα να κατεβάσει το ηλεκτρονικό βιβλίο αλλά δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν ληφθεί πρώτα η εφαρμογή iBooks στην συγκεκριμένη συσκευή. Η ιστοσελίδα επισημαίνει πως το ίδιο μήνυμα εμφανίζεται και σε συσκευές όπως το iPhone ή το iPad, με την διαφορά ότι σε αυτές τις συσκευές ο χρήστης μπορεί να κατεβάζει την εφαρμογή iBooks. Αν και το ενδιαφέρον των χρηστών στην ανάγνωση ηλεκτρονικών βιβλίων από την τηλεόραση είναι μάλλον περιορισμένο, όταν μάλιστα δεν παρέχεται παρόμοια εφαρμογή για τους υπολογιστές Mac, ενδέχεται να υπάρξει ενδιαφέρον στην εκπαίδευση σε συνδυασμό με τα textbooks σημειώνει το AppleInsider.

Καθώς φυσικά η επερχόμενη έκδοση του iOS 6, βρίσκεται ακόμη σε δοκιμαστική φάση, μπορεί απλώς να πρόκειται για ένα σφάλμα στο λογισμικό.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube