Η έκπληξη της Apple καταστράφηκε


Μια φορά κι έναν καιρό … στην Apple υπήρχε κάτι…. που όλοι περίμεναν με αγωνία πάντα για να μάθουν τα νέα χαρακτηριστικά ενός προιόντος και αυτό έπρεπε να ξεκινήσει από τον Steve Jobs, ο οποίος εφηύρε επίσης την περίφημη έκφραση “One more thing” για να το παρουσιάσει στα τελικά στάδια του Keynote σαν μια μικρή έκπληξη. Αλλά, δεδομένου ότι η Apple έχει μετακινήσει την παραγωγή των περισσότερων προϊόντων της στην Άπω Ανατολή, έχει αποτύχει η παροιμιώδης τύριση του απορρήτου που της επίτρεπε να κάνει συναρπαστικό και μοναδικό το “Special Event της “.

Αυτή τη φορά, αυτό που θα χαλάσει την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί μετά το καλοκαίρι για το νέο iPhone 6 είναι δύο φωτογραφίες που αποκαλύπτουν την τελική εμφάνιση του. Μέχρι τώρα είχαν εμφανιστεί στο Διαδίκτυο κλεμμένες εικόνες διαφόρων μερών, και ακόμη και το καλούπι για να δημιουργήσετε ένα είδος πρωτότυπου μοντέλου, αλλά αυτές είναι οι πρώτες που δείχνουν το νέο smartphone συναρμολογημένο πλήρως.

Οι εικόνες επιβεβαιώνουν τα περισσότερα από αυτα που έχουν διαρρεύσει τους τελευταίους μήνες: 4.7 οθόνη σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με τα πλευρικά άκρα, κάμερα μεγαλύτερη (η διάμετρος είναι μεγαλύτερη από οτι στα iPhone 5/5s), και η απόσταση μεταξύ του κουμπιού Home από την οθόνη έχει μειωθεί. Στα δεξιά είναι το κουμπί power και στα αριστερά εκείνα για να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου που δεν είναι πλέον στρογγυλά, αλλά μακρόστενα. Η επανατοποθέτηση στα πλήκτρα θα πρέπει να έγινε για να είναι πιο εύκολα προσβάσιμα με το ένα χέρι.

Η φωτογραφία από το πίσω μέρος του iPhone 6 επιβεβαιώνει ότι το σώμα είναι όλο από αλουμίνιο με πλαστικές ταινίες, έτσι ώστε να μην εμποδίζει το σήμα της κεραίας. Τα άκρα είναι πιο στρογγυλεμένεα, “στυλ iPod touch.”

O Sonny Dickson, ο άνθρωπος που κατέχει το ρεκόρ των ακριβέστερων προβλέψεων και των επιτυχέστερων φωτογραφιών συσκευών της Apple, πριν αυτές κυκλοφορήσουν επίσημα, δημοσίευσε πριν λίγο τις παρακάτω φωτογραφίες που, όπως υποστηρίζει, απεικονίζουν τις δύο επερχόμενες βερσιόν του iPhone 6. Φυσικά, όπως σε πάμπολλες άλλες περιπτώσεις πρώιμης διαρροής φωτογραφιών, πάντα υπάρχει το ρίσκο του fake.

 

και τα δυο σχετικά tweet:

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα: ,

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube