Η Apple αγοράζει την Topsy 200 εκ. $


Τι σημαίνει το Twitter για την Apple; Αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε, αλλά γνωρίζουμε ότι η εταιρεία Cupertino έχει αγοράσει την Topsy Labs με ένα ποσό που θα μπορούσε να υπερβαίνει τα 200 εκατομμύρια δολάρια.

Η Topsy είναι ειδικός στην ανάλυση των κοινωνικών δικτύων και των πληροφοριών που προέρχονται από το Twitter. Από το 2006, η εταιρεία αναλύει τα tweets, την επιρροή, και άλλα hashtags για να ανακαλύψει τις τάσεις σε διάφορους τομείς.

Αλλά γιατί η Apple την αγόρασε; Αυτή τη στιγμή οι λόγοι είναι ασαφείς. Είναι πιθανό ότι η εταιρεία του Cupertino έψαχνε έναν τρόπο για να παρακολουθεί το Twitter, δεδομένου ότι αυτό θα είναι αρκετό για μια απλή συμφωνία άδειας χρήσης.

Όταν μια εταιρεία αγοράζει μια άλλη εταιρεία, επειδή θέλει να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία στα προϊόντα της. Η ενσωμάτωση των αλγορίθμων Topsy θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν, για παράδειγμα, να βελτιώσει την αναζήτηση στο App Store ή τη διαχείριση και την τοποθέτηση του iAD banner.

Όλες οι υποθέσεις παίζουν. Το γεγονός παραμένει ότι η Topsy είναι πλέον Apple.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube