Η Apple κατοχύρωσε νέο σύστημα συσκευασίας

001193_1

Η Apple πάντα έδινε ιδιαίτερη προσοχή στην συσκευασία πώλησης των προϊόντων της. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Jobs πίστευε ότι η πρώτη προσέγγιση του χρήστη με ένα προϊόν, και η αποσυσκευασία του θα μπορούσε να είναι μια μαγική στιγμή.
Αλλά τώρα η Apple έχει την πρόθεση να φέρει την επανάσταση στην έννοια της «συσκευασίας» με την κατοχύρωση με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε ένα νέο σύστημα συσκευασίας στις συσκευές τους. Το νέο κουτί θα παρουσιάζει ένα άνοιγμα που θα αποκαλύπτει το προϊόν και θα έχει την επιγραφή “Tap here” (πατήστε εδώ).
Τι θα είναι όλα αυτά; Το νέο πακέτο θα επιτρέπει στον μελλοντικό χρήστη, απλά φέρνοντας τη δική του τρέχουσα συσκευή στον τόπο που υποδεικνύεται από το κουτί, να μεταφέρονται τα δεδομένα του και οι βασικές πληροφορίες του, προκειμένου να μπορεί αμέσως να χρησιμοποιήσει το προϊόν μετά την αποσυσκευασία.
Στην πατέντα δεν γίνεται μνεία στο NFC, αλλά σίγουρα είναι μια παρόμοια διαδικασία. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας επίσης δείχνει πώς τα ακόμη κλειστά προϊόντα πρέπει να έχουν κάπως φορτώσει την μπαταρία τους, ακριβώς για να μπορούν να εξασφαλίσουν την πλήρη αποσυσκευασία του προϊόντος και την σωστή λειτουργία του συστήματος.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube