Καινούρια ημέρα για την Apple

Το πρώτο γράμμα που έστειλε ο νέος CEO της Apple TIm Cook

20110827-065008.jpg
“Ομάδα:

Με προσμονή αναμένω την καταπληκτική ευκαιρία να υπηρετήσω ως Διευθύνων Σύμβουλος στην πιο πρωτοποριακή εταιρεία στον κόσμο. Ο ερχομός μου στην Apple ήταν η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει στην ζωή μου, και μέχρι στιγμής υπήρξε εξαιρετική τιμή για μένα να εργάζομαι στην Apple μαζί με τον Steve Jobs για 13 χρόνια. Συμμερίζομαι την αισιοδοξία του Steve για το λαμπρό μέλλον της εταιρείας.

Ο Steve υπήρξε για μένα ένας εξαιρετικός αρχηγός και δάσκαλος, και σε όλη την διοικητική ομάδα επίσης, και στους εκπληκτικούς μας υπαλλήλους. Προσβλέπουμε στην μελλοντική καθοδηγήσει του Steve, και την έμπνευση του ως Προέδρου της εταιρείας.

Θέλω να είστε βέβαιοι ότι η Apple δεν πρόκειται να αλλάξει. Θα τιμήσω και θα αναδείξω τις μοναδικές αρχές και αξίες της Apple. O Steve έχει δομήσει μία εταιρεία και μία κουλτούρα που όμοια της δεν υπάρχει στον κόσμο, και θα μείνουμε πιστοί σ’συτό, είναι στο DNA μας. Θα συνεχίσουμε να φτιάχνουμε τα καλύτερα προιόντα στον κόσμο, προιόντα που ενθουσιάζουν τους πελάτες μας και κάνουν τους εργαζομένους μας ιδιαίτερα υπερήφανους για αυτό που κάνουν.

Λατρεύω την Apple, και θα πέσω με μεγάλο ζήλο στην νέο μου θέση. Η εκπληκτική υποστήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου, της ανώτερης Διοίκησης, και πολλών από εσάς, με εμπνέει. Είμαι βέβαιος ότι τα καλύτερα μας χρόνια βρίσκονται μπροστά μας, και μαζί θα συνεχίσουμε να κάνουμε την Apple το μαγικό μέρος που ήδη είναι.

Tim.”

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube