Μερικά iPhone 6 Plus έχουν προβλήματα


Υπάρχουν αναφορές αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι πάρα πολλές αυτή τη στιγμή, απο ορισμένους χρήστες που έχουν προβλήματα με το iPhone 6 Plus σε ορισμένες εκδόσεις των 64 και 128 GB. Σύμφωνα με τις παραδοχές της BusinessKorea, το πρόβλημα μπορεί να είναι στην εσωτερική μνήμη.
Στην έκδοση των 16 GB η μνήμη είναι MLC NAND, ενώ στην έκδοση των 64 και 128 GB 64 υπάρχει ένα τσιπ της TLC NAND. Ως εκ τούτου, υπάρχει η υπόθεση τα προβλήματα να δημιουργούνται από μια διαφορετική έκδοση του τσιπ με βάση τη διαχείριση αποθήκευσης της μνήμης.
Η μνήμη είναι φτιαγμένη από τη Anobit, μια εταιρεία που η Apple αγόρασε πριν από λίγο καιρό, και βρίσκεται στο Ισραήλ. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία επίσημη εξήγηση. Η εταιρεία ερευνά και αν η υπόθεση της μνήμης θα ανακοινωθεί επίσημα, θα αφήσει ένα πρόγραμμα κλήσης.

Η λύση για τα προβλήματα του hardware της Apple παραμένει πάντα η ίδια: μόλις πας το τηλέφωνο σε ένα Apple Store παίρνεις ένα νέο.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube