Ο M7 εργάζεται ακόμα και με το iPhone off


Με την παρουσίαση του iPhone 5S, η Apple έχει θέσει την παρουσία της στον τομέα της φυσικής υγείας με τον συνεπεξεργαστή M7: ένα στοιχείο που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε το επιταχυνσιόμετρο, μαγνητόμετρο και γυροσκόπιο, χωρίς να επηρεασει την μπαταρία του τηλεφώνου. Το σύστημα, στην πραγματικότητα, διαχειρίζεται τις πληροφορίες με υψηλό βαθμό ανεξαρτησίας. Αλλά πόση μπαταρία αποθηκεύει;
Σύμφωνα με μια πρόσφατη αποκάλυψη. Ένας χρήστης στο Reddit, ο οποίος ονομάζεται Glarznak, διαπίστωσε ότι ο συνεπεξεργαστής M7 συνεργάζεται επίσης με το iPhone οταν ειναι κλειστό. Η ανακάλυψη έγινε οταν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού βρέθηκε χωρίς μπαταρία για 4 ημέρες. Στο δρόμο της επιστροφής οταν φόρτιστ το iPhone διαπίστωσε ότι οι αιτήσεις για τον εντοπισμό των βημάτων είχαν τα στοιχεία των 4 προηγούμενων ημερών.
Αν και η μπαταρία είχε αδειάσει εντελώς, ο συνεπεξεργαστής M7 συνέχισε να λειτουργεί. Πιθανώς η χαμηλή ενεργειακή συνιστώσα θα πρέπει να εισάγει τα δεδομένα σε μια εσωτερική μνήμη. Όλα αυτά μπορεί να είναι επιζήμια για την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας; Νομίζω πως όχι.

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube