Πλήρως ανανεωμένο Skype 5.0 για iPhone


Eίναι φανερή η διάθεση της Microsoft να φέρει το γραφικό περιβάλλον της εφαρμογής όσο το δυνατόν πιο κοντά σ’ αυτό της έκδοσης για την πλατφόρμα των Windows Phone και του Android, «βελτιστοποιημένη όμως για τα μοναδικά χαρακτηριστικά του iOS».

Όμως οι αλλαγές δεν περιορίζονται μόνο στο γραφικό περιβάλλον αφού το νέο Skype 5.0 για iPhone είναι πέντε φορές πιο γρήγορο από τον προκάτοχο του με πολύ πιο ομαλά animations και transitions, χωρίς όπως αναφέρει η εταιρεία να επηρεάζεται η αυτονομία της συσκευής.

Έχει δοθεί έμφαση στη διεξαγωγή ομαδικών συζητήσεων μέσα από την εφαρμογή καθώς και στην αποστολή μηνυμάτων σε χρήστες που δεν είναι συνδεδεμένοι, οι οποίοι λαμβάνουν τα μηνύματά τους αμέσως μόλις συνδεθούν.

Η Microsoft φέρεται να έχει λύσει και ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της εφαρμογής, αυτό των ειδοποιήσεων οι οποίες τώρα γίνονται «πιο έξυπνες» προσθέτοντας ότι «καθώς διαβάζετε τα μηνύματά σας στο PC, tablet, Xbox η άλλη πλατφόρμα, οι συζητήσεις αυτές θα σημειώνονται ως αναγνωσμένες χωρίς να δέχεστε περιττές ειδοποιήσεις».

Η επίσημη λίστα των νέων χαρακτηριστικών όπως αναρτήθηκε στο App store:

 • Overall performance improvements – faster start up and fluid animations.
 • A new modern hub centric design putting recent conversations first – just swipe to see your favourite people or contacts.
 • Richer and more reliable messaging: create groups, share photos (even to offline contacts) and video messages.
 • In-app notifications for quick conversation switching, and in-app controls to manage notifications.
 • A new simplified, modern voice and video calling experience.
 • To Skype 5.0 ζυγίζει 30.5 MB και μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το App Store. Η νέα έκδοση για το iPad δεν είναι ακόμη διαθέσιμη.

  [embed_youtube src=”http://www.youtube.com/embed/I8kQplrFvEk?modestbranding=1&autohide=1&showinfo=0&rel=0″ width=”560″ height=”300″ class=”youtube_styleme”]

  Δημοσιεύθηκε την
  Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

  Από τον iYannis

  this is just me

  Γράψτε ένα σχόλιο

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  YouTube
  YouTube