το Προσαρμόσιμο πληκτρολόγιο της Apple


Ένα πρόσφατο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που αποκαλύπτεται δείχνει οτι η Apple θα μπορούσε να εργάζεται για τη βελτίωση της ακρίβειας των πληκτρολογίων αφής για τα iDevice της, επιτρέποντάς τους να αλλάζουν το σχήμα τους και δυναμικά, για παράδειγμα, αλλάζοντας το μέγεθος των κλειδιών με βάση τις ανάγκες του χρήστη.
Η Τεχνολογία “Touch Correcting Keypad” περιγράφεται στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με αριθμό 13/213, 173 που κατατέθηκε από την Apple αυτές τις μέρες, και μερικά από τα στοιχεία που παρουσιάζει στη διάταξη του εικονικού πληκτρολογίου είναι πολύ παρόμοια με εκείνη του iOS. Το πληκτρολόγιο που παρουσιάζεται στην ευρεσιτεχνία, σε αντίθεση με το πρότυπο iOS, επιτρέπει να καταστεί δυνατή η ρύθμιση “Typo-Adaptable Keyboard”, επιτρέποντας να τροποποιήσει τα σχήματα και το διάστημα μεταξύ των εικονικών πλήκτρων για να προσαρμοστούν καλύτερα στο “πρότυπο” της γραφής της ” χρήστη.

Πρόσθετες φωτογραφίες δείχνουν πώς αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει: Μία, για παράδειγμα, δείχνει το πλήκτρο “Shift” που μεγεθύνεται, με τη συρρίκνωση των γραμμάτων “Α” και “Q”. Ένα άλλο, αντιθέτως, δείχνει την αύξηση του χώρου μεταξύ των “Α” και Q “, με μια αύξηση στο μέγεθος του γράμματος” S “και ούτω καθεξής.

το “έξυπνο Προσαρμόσιμο πληκτρολόγιο της Apple”, ίσως θά είναι σε θέση να προσαρμόσει τη συμπεριφορά του αναλόγως τον χρήστη με δυναμικό τρόπο.

πηγή

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube