Πώς θα είναι το iOS 7; Σενάρια


Η φήμη για το νέο UI του iOS, που το θέλει πιο μινιμαλιστικό και απλό, έχει παραμείνει σταθερή κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών. Αλλά πώς θα μπορούσε να μετατραπούν τα γραφικά του iPhone μας, σύμφωνα με τις οδηγίες του Jonathan Ive;

[embed_youtube src=”http://www.youtube.com/embed/KssaC5kVifc?modestbranding=1&autohide=1&showinfo=0&rel=0″ width=”560″ height=”300″ class=”youtube_styleme”]

η υφή του θα θυμίζει το απλό του κέντρου κοινοποιήσεων και τα δερμάτινα ένθετα των ενγενών εφαρμογών θα πρέπει να εγκαταλειφθούν εντελώς:
ο νέος σχεδιασμός θα είναι «επίπεδος» και θα έχει μια ισχυρή παρουσία του λευκού και μαύρου . το Passbook και τα Podcasts είναι ήδη μια γεύση.

[embed_youtube src=”http://www.youtube.com/embed/keiIEqNN9Jw?modestbranding=1&autohide=1&showinfo=0&rel=0″ width=”560″ height=”300″ class=”youtube_styleme”]

Η οθόνη του iOS 7 θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από μια ανώτερη μπάρα απαλλαγμένη από τα λαμπερά στοιχεία και οι διάφορες κοινοποιήσεις μπορούν να εμφανίζονται μέσα από μια σειρά χειρονομιών. Προτίθεται επίσης να αλλάξει το πληκτρολόγιο του PIN και του κωδικού πρόσβασης.
Το κέντρο κοινοποιήσεων θα εμπλουτιστεί με νέα widget “κινούμενα” εκτός από αυτά του καιρού και του Χρηματιστήριου που είναι σήμερα, και θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε γρήγορα το WiFi, το Bluetooth, και τη λειτουργία αεροπλάνου.
Οι πανοραμικές λήψεις που θα μπορεί να ληφθούν με την κάμερα τελικά θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φόντο για το SpringBoard.

[embed_youtube src=”http://www.youtube.com/embed/ESivYZXYqYE?modestbranding=1&autohide=1&showinfo=0&rel=0″ width=”560″ height=”300″ class=”youtube_styleme”]

Το iPhone θα έχει επίσης μια εφαρμογή αφιερωμένη στο FaceTime (ήδη στο iPad και iPod touch) και όλα τα εικονίδια δεν θα έχουν το συνηθισμένο “φαινόμενο acqua» και, ίσως, θα είναι χωρίς στρογγυλεμένες γωνίες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο, στο iOS 7 θα υπάρχει εγγενώς ενσωμάτωση νέων υπηρεσιών, όπως το Flickr ή το Vimeo, και θα επεκταθεί η λειτουργικότητα του Siri, χάρη σε δεδομένα από τρίτους.

[embed_youtube src=”http://www.youtube.com/embed/a2QRu7uAC3I?modestbranding=1&autohide=1&showinfo=0&rel=0″ width=”560″ height=”300″ class=”youtube_styleme”]

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube