Ταχύτητα του Wi-Fi για το Mac OS X οδηγός

20140406-091409.jpg

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πώς να εντοπίςουμε την ακριβή ταχύτητα με την οποία το Mac μας είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο Wi-Fi;
Μέσα από αυτόν τον οδηγό, σε λίγα βήματα, θα σας δείξουμε πώς να έχετε αυτή την πληροφορία με τον γρηγορότερο τρόπο, για να αποκτήσετε αυτήν την παράμετρο που καθορίζει την ακριβή ταχύτητα της σύνδεσης μέσω οποιασδήποτε διεπαφής. Μπορεί να είναι χρήσιμο να επιλυθούν κάποια προβλήματα που σχετίζονται με το Wi-Fi για τη βελτιστοποίηση ενός δικτύου, η για να βρειτε το καλύτερο κανάλι για να συνδεθείτε. Για να το βρείτε, θα πρέπει να τρέξτε την εφαρμογή Utility Network.
Δεν θα πρέπει να το κατεβάσετε, απλά να το εντοπίστε μέσα από το Mac OS X. Μόλις ξεκίνησετε το Utility Network μεταβείτε στην καρτέλα Πληροφορίες και, από την αναπτυσσόμενη λίστα, επιλέξτε τη διεπαφή δικτύου που θέλετε (Wi-Fi μπορεί να πλαισιώνεται από τις en0 αρχικά ή en1). Σε εκείνο το σημείο, ακριβώς κάτω από τη διεύθυνση IP, θα βρούμε την ακριβή ταχύτητα σε megabits ανά δευτερόλεπτο. Ο αριθμός αυτός δεν αντιπροσωπεύει την ταχύτητα με την οποία είμαστε για σερφάρισμα στο διαδίκτυο, και ως εκ τούτου δεν είναι ένας τρόπος για να ελέγξετε την ταχύτητα της σύνδεσής μας: είναι η μέγιστη ταχύτητα μιας συγκεκριμένης διεπαφής δικτύου. Αν θέλετε να συνεχίσετε να ανακαλύψετε και αλλά με το Utility Network θα βρείτε λεπτομέρειες για τις διεπαφές, πρωτόκολλα που υποστηρίζονται από την κάρτα Wi-Fi (802.11a, b, g, n).

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube