Τα τελευταία νέα του WWDC 15

12-at-85109l

Έρχεται σε λίγο το Keynote WWDC 2015 που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, 8, Ιουνίου, και υπάρχουν διάφορες φήμες για το τι θα παρουσιάσει ο Tim Cook & η παρέα του στη σκηνή του Moscone Center στο Σαν Φρανσίσκο. Σύμφωνα με φήμες που διέρρευσαν τις τελευταίες ημέρες, η είδηση ​​ήταν ότι στις δύο περίπου ώρες της παρουσίασης θα έχουμε: 10.11 OS X, iOS 9, τέταρτης γενιάς Apple TV, νέα υπηρεσία streaming μουσικής, καθώς και νέα τηλεοπτικά κανάλια. Στη συνέχεια, άλλες φήμες που διαψεύδουν τις προηγούμενες φήμες : καμία τέταρτης γενιάς Apple TV, καμία νέα υπηρεσία streaming μουσικής, και νέα τηλεοπτικά κανάλια. Αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική: εκτός από μερικούς ανθρώπους που έχουν πραγματικά πρόσβαση σε εμπιστευτικές πληροφορίες και των οποίων οι προσδοκίες μπορεί να αποδειχθούν σωστές, όλα τα άλλα είναι απλά παπαριές απλά για το κλικ στην είδηση αυτού που την πρωτοδημοσιεύει , προφανώς για διαφημιστικά έσοδα, στη συνέχεια, ένα άλλο άρθρο που έρχεται σε αντίθεση με το προηγούμενη, το οποίο, φυσικά, φέρνει περισσότερα κλικ και έσοδα σε αυτόν που το γράφει.
Θα ήθελα να συστήσω στα sites και τα blogs που αποφασίζουν να δημοσιεύουν αυτές τις φήμες να επιλέγουν πιο προσεκτικά τις πηγές τους.
Πάντως έχοντας εμπιστοσύνη μόνον στην σοβαρότητα της Apple και στην σωστή προετοιμασία των Keynotes της μεταφράζοντας το λογότυπο του event το μόνο που μπορούμε να περιμένουμε με σιγουριά έχει να κάνει σίγουρα με το Apple TV. Τόσο σε επίπεδο software, αλλά ίσως ?? και σε νέο hardware

13188411363_0b4702c413_b

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα: ,

Από τον iYannis

this is just me

YouTube
YouTube