Τι σημαίνει το λογότυπο του WWDC 2013 ;


Αυτό είναι το νέο λογότυπο του φετινού WWDC που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου. Τα λογότυπα των WWDC συνήθως προμηνύουν το ποια θα είναι η πιο σημαντική ανακοίνωση του συνεδρίου. Πέρυσι, ήταν η κυκλοφορία του MacBook Pro με τη Retina οθόνη.

Οπότε, τι σημαίνει το φετινό λογότυπο; Έχει μερικά στρογγυλεμένα ορθογώνια, διαφόρων χρωμάτων, το ένα πάνω στο άλλο με μια επίπεδη γραμματοσειρά που αντανακλά τη χρονιά του WWDC με λατινικούς αριθμούς.

Τι ίσως να σημαίνουν:

Στρογγυλεμένα ορθογώνια. Έχουν το σχήμα των εικονιδίων από τις εφαρμογές, οπότε είναι πολύ πιθανό να υπονομεύουν μια καινούργια λειτουργία του iOS. Μια πιθανότητα είναι η Apple να φέρνει στο iOS τη λειτουργιά Stacks από το OS X ενώ άλλη μια πιθανότητα είναι να δώσει πλέον στις εφαρμογές του iOS περισσότερη ελευθεριά και να μπορεί η μια να αλληλεπιδράσει με την άλλη. Το δεύτερο συμπέρασμα βγαίνει από το ότι τα σχήματα είναι διαφανές και το ένα πέφτει πάνω στο άλλο.

Πολλά χρώματα. Ίσως να υπονομεύουν σημαντικές οπτικές αλλαγές στο iOS 7 και επειδή τα σχήματα φαίνονται επίπεδα, πολύ πιθανό να αλλάξει όλο το στυλ του iOS σε κάτι πιο επίπεδο κάτω από την επίβλεψη του Jony Ive. Άλλη μια πιθανότητα είναι ότι η Apple ίσως τελικά παρουσιάσει πολύχρωμα iPhone τον Ιούνιο, όπως πολλές φήμες θέλουν το τελευταίο καιρό, αν και μάλλον αυτή η περίπτωση έχει ελάχιστες πιθανότητες να πραγματοποιηθεί, διότι χθες ο Tim Cook είπε να μη περιμένει κανένας κάποια σημαντική κυκλοφορία προϊόντος πριν από το φθινόπωρο.

WWDC MMXII. Για πρώτη φορά η Apple χρησημοποιει διαφορετική γραμματοσειρά στο λογότυπο της, όλες οι προηγούμενες ήταν Myriad, δίνοντας ένα εντελώς διαφορετικό στυλ. Το στυλ αυτό, οντάς πιο επίπεδο, υπονομεύει και πάλι ότι το iOS θα έχει έναν διαφορετικό και πιο μοντέρνο σχεδιασμό του. Από την άλλη βέβαια, η αντανάκλαση ίσως να σημαίνει μια δεύτερη οθόνη, η οποία σημαίνει ότι η Apple θα έχει βελτιώσει αρκετά το AirPlay ανακοινώνοντας καινούργιους τρόπους με τους οποίους το Mac, το iPhone, το iPad και το Apple TV θα αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

Ο καιρός πλησιάζει και σε περίπου ενάμιση μήνα από τώρα θα ξέρουμε ακριβώς τι σημαίνει το φετινό WWDC λογότυπο.

πηγή

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube