Το καλύτερο πρόκειται ακόμα να έρθει


Στις 24 Αυγούστου 2011, λίγο πριν από το θάνατό του, ο Steve Jobs έφυγε από το θρόνο του της Apple καί παρέδωσε στον φίλο και συνάδελφο του Tim Cook . Εκείνη την ημέρα, ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος-μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για τον μελλοντικό διάδοχό του και κάλεσε για ένα επιτυχημένο μέλλον για την εταιρεία.
Σε δική του επιστολή “αντίο” ο Steve Jobs δήλωσε ότι “ήθελε να συνεχίσει να συμβάλει στην επιτυχία” της Apple και να είναι ένας πολύτιμος οδηγός. Όλοι γνωρίζουμε ότι έτσι δυστυχώς δεν ήταν. Ο γκουρού της Apple, η οποία έδωσε μια ανεξίτηλη και μοναδική σε αυτό το σήμα, τον καταβρόχθισε ο καρκίνος μέσα σε ένα μήνα . Και αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη πρόκληση για τον Tim Cook. Για εμάς ήταν μια απρόσμενη είδηση, τόσο πολύ έτσι ώστε κάποια ελπίδα ακόμα για την εμφάνιση του Steve Jobs στην ομιλία του iPhone 4S. Ο Tim Cook ήξερε ότι όταν υπέγραψε για “να πάρει το μέλλον της Apple λίγο αργότερα ότι ο δάσκαλος και οδηγός του ΔΕΝ θα υπήρχε.
Και αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη πρόκληση για τον Tim Cook.

Σήμερα, ακριβώς ένα χρόνο μακριά, προσπαθούμε να βγάλουμε συμπεράσματα σχετικά με το αν την περίοδο αυτή έχει γίνει κάτι από το νέο CEO. Κρατώντας τα ηνία της πιο μεγάλης εταιρίας ηλεκτρονικών στην ιστορία σίγουρα δεν είναι ένας εύκολος στόχος, ακόμα και για τους πιο ικανούς διαχειριστές. Αλλά ο Tim Cook ήταν η αντίδραση.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube