Το σούπερ μινιμαλιστικό κουτί του iPhone 6

Δέχομαι στοιχήματα:ο Jony Ive έχει προσωπικά σχεδιάσει το κουτί του iPhone 6 και του iPhone 6 Plus. Στην πραγματικότητα, σε αντίθεση με όλες τις άλλες «συσκευασίες» που έχουν υπάρξει μέχρι τώρα, τα νεότερα iPhone 6 χαρακτηρίζονται από την απόλυτη έλλειψη χρώματος.

Στο μπροστινό μέρος υπάρχει σχεδιασμένο το τηλέφωνο μεν, αλλά μόνο ένα περίγραμμα του iPhone 6 όλα λευκά, όπου βλέπουμε μόνο το κοίλο κουμπί, το κουμπί Home.

Στις πλευρές στέκεται εκεί γραμμένο με ένα ανοιχτό γκρι “ iPhone”, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχουν οι συνήθεις προδιαγραφές και οι προειδοποιήσεις, και πόσα GB είναι το τηλέφωνο. Αυτό είναι όλο.

Και εφ ‘όσον τα μυαλά μας παραμένουν κλειδωμένα σε ένα μικρό κλουβί, θα αγνοούμε πλήρως την εμπειρία του χρήστη και την ευκολία της χρήσης, τότε ποτέ δεν θα καταλάβουμε γιατί το iPad μοιάζει με ένα μεγάλο iPod Touch και ποτέ δεν θα καταλάβουμε γιατί έχουν εξαφανιστεί τα netbooks.
Για μένα λοιπόν απέτυχαν να μεταφέρουν στο Keynote την μετάφραση του καταλόγου των χαρακτηριστικών της εμπειρίας του χρήστη.
Και αυτό ήταν το αδύναμο σημείο του όλου Keynote. Οι εκδηλώσεις πρέπει να είναι παρουσιάσεις προϊόντων με καλύτερα ενσωματωμένη εμπειρία χρήστη.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube