Το iPhone σπάει 11% λιγότερο από ό, τι άλλα


Η εταιρεία ProtectCell προσφέρει ιδιωτική ασφάλιση για smartphones, για την κάλυψη απο τυχαία ζημιά ή κλοπή. Τα στοιχεία που δεν καλύπτονται στις βασικές εγγυήσεις που προσφέρουν, μέσα σε 2 χρόνια, είναι μόνο η αντικατάσταση των ελαττωματικών εξαρτημάτων. Η εμπειρία της στον κλάδο ρης επέτρεψε να συγκεντρώσει 2 εκατομμύρια περιπτώσεις και έτσι, να εκπονήσει την ανάλυση της αξιοπιστίας του τηλεφώνου της Apple. Είναι σαφές ότι όποιος κατέχει ένα iPhone έχει 46% μικρότερη ανάγκη να υποβάλει αίτηση για ένα τηλέφωνο αντικατάστασης σε περίπτωση ατυχήματος. Το τηλέφωνο της Apple απαιτεί επίσης 11% λιγότερες επιχειρήσεις γιατί σπάει λιγότερο συχνά.
Μεταξύ των υποθέσεων που έδωσε η εταιρεία εμφανιζεται η μεγαλύτερη προσοχή των χρηστών του iPhone, δεδομένου ότι τα smartphone αυτα είναι πολύ ακριβά. Όλη αυτή η φροντίδα και η αξιοπιστία, όμως, προσελκύει τους κλέφτες και στην πραγματικότητα το iPhone έχει μια πιθανότητα 65% να παει σε χέρια των κλεφτών.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα: ,

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube