Το iPhone 5 ξεκλείδωτο στην Αμερική


Άργησε αλλά έγινε. Η Apple διαθέτει πλέον το iPhone 5 και ξεκλείδωτο στην Αμερική μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος καθώς επίσης και των φυσικών της καταστημάτων. Η ξεκλείδωτη έκδοση του iPhone αφορά μόνο την GSM έκδοση, ή με πιο απλά λόγια την έκδοση που δέχεται SIM και μπορεί να αγοραστεί χωρίς το διετές συμβόλαιο με κάποιο πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Μέχρι εδώ καλά τα νέα για τους Έλληνες διότι αυτή είναι η συσκευή που μας αφορά, αλλά δυστυχώς υπάρχει και συνέχεια..

Η Apple όπως συνηθίζει, καθυστέρησε να κυκλοφορήσει ξεκλείδωτη συσκευή του τελευταίου της μοντέλου iPhone στην Αμερική. Εδώ και καιρό το iPhone 5 πωλείται ξεκλείδωτο στον Καναδά καθώς και σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσα τους και η Ελλάδα. Με τις τιμές βέβαια που πωλείται η συσκευή στην Ευρώπη, δεν είναι λίγοι αυτοί που περίμεναν μια τέτοια κίνηση για να προμηθευτούν την συσκευή από την Αμερική εφόσον μπορούν και ταξιδεύουν προς τα εκεί. Το ξεκλείδωτο iPhone 5 διατίθεται προς $649,00 για την έκδοση των 16BG και ανεβαίνει διαδοχικά κατά $100 ανά έκδοση. Σίγουρα οι τιμές είναι πιο κολακευτικές από αυτές της Ευρώπης αλλά δυστυχώς αυτή την φορά υπάρχει μία “παγίδα” στην όλη υπόθεση. Όσοι Ευρωπαίοι προμηθευτούν το iPhone 5 από την Αμερική (ξεκλείδωτο και μη φυσικά) δεν θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ταχύτητες του LTE (4G) δικτύου μιας και οι συχνότητες είναι διαφορετικές!!

Μπορεί λοιπόν κάποιος να φέρει το iPhone 5 ξεκλείδωτο από Αμερική, το οποίο θα λειτουργεί κανονικότατα αλλά σε ταχύτητες μέχρι και 3G. Για κάποιους βέβαια μπορεί αυτό να μην αποτελεί πρόβλημα, αλλά οφείλαμε να σας ενημερώσουμε.

πηγή

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube