στο Twitter για τις αμφιβολίες του Apple Music

1

Σύμφωνα με πρόσφατες στατιστικές, που πραγματοποιείθηκαν με εκτίμηση και όχι με πραγματικά στοιχεία, μόνο το ένα πέμπτο του συνόλου των εγγεγραμμένων χρηστών του Apple Music έχει καταβάλεί λεφτά για ενεργό λογαριασμό. Αυτό δεν είναι ικανοποιητικό αποτέλεσμα, είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να γίνουν ακόμη πράγματα απο την εταιρεία στον τομέα της streaming μουσικής.

Το Apple Music είναι ένα ενδιαφέρον έργο, αλλά φαίνεται να είναι χτισμένο για μια μερίδα χρηστών, ιδιαίτερα εκείνους που αγαπούν τη μουσική ραπ. Η εταιρεία, επομένως, εφαρμόζοντας μια σειρά από βελτιώσεις πρέπει να καταστήσει την υπηρεσία πιο ελκυστική.

Εκτός από τη σημαντική εκστρατεία μάρκετινγκ, την συμμετοχή των καλλιτεχνών τώρα και με την χρήση των κοινωνικών δικτύων, η εταιρεία προσπαθεί να «εκπαιδεύσει» τους χρήστες στην υπηρεσία, και να κάνουν περισσότερο φιλική προς τον χρήστη την πλατφόρμα.

Μετά τη δημοσίευση μια σειράς από βίντεο που εξηγούν πώς να χρησιμοποιούν τη μουσική της Apple, η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα λογαριασμό Twitter, που ονομάζεται υποστήριξης του Apple Music, όπου δίνουν συμβουλές, ή απαντούν σε τυχόν αμφιβολίες.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube