Ένα στα τρία iPhone στις 4 ίντσες

Μπορεί η γενική τάση να θέλει τους χρήστες smartphones να προτιμούν συσκευές με μεγαλύτερη διαγώνιο οθόνης όμως οι κάτοχοι συσκευών της Apple φαίνεται ότι διαφοροποιούνται σημαντικά.

Σύμφωνα με έρευνα της Mixpanel που αναμεταδωσε το phoneΑrena σχεδόν ένας στους τρεις ενεργούς χρήστες iPhone (32,22%) διαθέτουν συσκευή με διαγώνιο τεσσάρων ιντσών. Δηλαδή παραμένουν πιστοί στη διάσταση οθόνης στην οποία η Apple θέλει να επανέλθει με το αποκαλούμενο iPhone 5se, το οποίο η διαδικτυακή φημολογία θέλει να λανσάρεται στις 15 Μαρτίου.

Η Apple έχει λανσάρει τρεις συσκευές με οθόνη τεσσάρων ιντσών από το 2013, τα iPhone 5, iPhone 5c και iPhone 5s, τα οποία πολλοί καταναλωτές θεωρούν «ιδανικά» σε ότι αφορά την ευκολία μεταφοράς αλλά και τη δυνατότητα χρήσης με το ένα χέρι.

iphone_use

Το iPhone 5s, η νεότερη από τις συσκευές τεσσάρων ιντσών της Apple, αντιπροσωπεύει κάτι λιγότερο από το 20% του συνόλου των ενεργών συσκευών iPhone, ακολουθούμενο από το iPhone 5 με 7,53% ενώ έπεται το πλαστικό iPhone 5c με μερίδιο 5,66%.

Σύμφωνα με το Mac Rumors, οι χρήστες που θέλουν μία συσκευή αυτού του μεγέθους θα πρέπει να αρκεστούν σε κάποια από τις τρεις παραπάνω επιλογές, χάνοντας όμως έτσι ορισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά που η εταιρεία έχει ενσωματώσει στα νεότερα και μεγαλύτερα μοντέλα της (Apple Pay, 3D Touch, Live Photos).

Προφανώς η Apple θέλει να καλύψει το συγκεκριμένο κενό λανσάροντας μία συσκευή όπως το iPhone 5se, με οθόνη τεσσάρων ιντσών αλλά με τον νεότερο επεξεργαστή A9, τη λειτουργία Live Photos και τιμή διάθεσης που δεν θα ξεπερνά τα 500 δολάρια.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube