Έρχεται το “Battery Health” σύστημα


Μένοντας πιστή στην υπόσχεσή της πως θα φέρει τη διαφάνεια στον τρόπο που τα iPhones διαχειρίζονται την μπαταρία και κατ’ επέκταση τις επιδόσεις τους, η Apple αποκάλυψε τον τρόπο που θα το καταφέρει αυτό στη νέα beta του iOS. Όπως διαπίστωσε το 9to5Mac, η iOS 11.3 beta φέρνει το “Battery Health” σύστημα με το “Performance Management” τμήμα.Στο Peak Performance Capability θα βλέπετε τη μέγιστη χωρητικότητα της μπαταρίας σας, καθώς και αν το σύστημα έχει επιβάλει κάποια ρύθμιση. Αν η μπαταρία σας βρίσκεται στο maximum των δυνατοτήτων σας, η εικόνα θα μοιάζει με αυτήν παραπάνω και δεν απαιτείται κάποια ενέργεια εκ μέρους σας. Αν πάλι πραγματοποιηθεί κάποια ανεπιθύμητη επανεκκίνηση λόγω της μπαταρίας, το Performance Management θα μειώσει τις επιδόσεις της CPU, όπως βλέπετε παρακάτω.Αν δεν επιθυμείτε κάτι τέτοιο θα μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον αυτόματο περιορισμό της CPU, επαναφέροντάς την στις αρχικές επιδόσεις με ρίσκο να συνεχίσετε να βιώνετε περιοδικές επανεκκινήσεις όταν η μπαταρία δεν μπορεί να προσφέρει το φορτίο που ζητάει η CPU.
Όταν η μπαταρία σας φτάσει κάτω από το 80% της μέγιστης χωρητικότητάς της, η Apple συμβουλεύει τους χρήστες της να αντικαταστήσουν την μπαταρία τους.


Να σημειώσουμε πως το Performance Management θα είναι απενεργοποιημένο με την έλευση του iOS 11.3 και θα ενεργοποιηθεί αυτόματα την πρώτη φορά που το iPhone θα πραγματοποιήσει μία ανεπιθύμητη επανεκκίνηση. Μπορείτε να το απενεργοποιήσετε εντελώς από τα Settings > Battery > Battery Health. Ωστόσο, το Performance Management θα ενεργοποιείται κάθε φορά που θα πραγματοποιείται μία ανεπιθύμητη επανεκκίνηση και θα πρέπει να το απενεργοποιείτε – αν δεν το θέλετε – κάθε φορά χειροκίνητα

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα: ,

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube