Έρχονται σύντομα τα AirPods 2


Στο γεγονός της παρουσίασης του Οκτωβρίου, η Apple δεν μας παρουσίασε ποτέ μια ενημερωμένη έκδοση των AirPods και της βάσης ασύρματης φόρτισης AirPower. Και τα δύο προϊόντα ανακοινώθηκαν αρχικά το 2017 κατά την παρουσίαση του iPhone X. Τώρα υπάρχουν όμως νέες λεπτομέρειες σχετικά με τα νέα ασύρματα ακουστικά δεύτερης γενιάς.
Σύμφωνα με το site MySmartPrice, τα νέα AirPods έχουν λάβει υποχρεωτική πιστοποίηση του Bluetooth SIG. Το πιστοποιητικό περιέχει ορισμένες πληροφορίες σχετικά με το ενημερωμένο ακουστικό Bluetooth, όπως για παράδειγμα, την ενσωματωμένη τεχνολογία παρακολούθησης της υγείας και τα ενημερωμένα πρωτόκολλα Bluetooth.

Στις, 6 Νοεμβρίου, στη λίστα, που εμφανίστηκε στο δίκτυο, υπάρχουν οι αριθμοί δύο μοντέλων του A2031 και A2032. Στην περιγραφή τους, σημειώνεται ότι τα AirPods θα λάβουν υποστήριξη για το πρωτόκολλο Bluetooth 5.0. Σε αντίθεση με προηγούμενες εφαρμογές για διάφορα άλλα προϊόντα, οι κατάλογοι αυτοί αναφέρουν το όνομα προϊόντος AirPods.
Αυτό δεν σημαίνει την επικείμενη απελευθέρωση του gadget, αλλά δείχνει ότι η Apple εργάζεται για τη βελτίωση των δημοφιλών AirPods. Χάρη σε αυτή τη διαρροή, γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι η νέα γενιά ασύρματων ακουστικών θα λάβει το πρωτόκολλο Bluetooth 5.0. Αν και δεν θα επηρεάσει την ποιότητα του ήχου, θα επεκτείνει σημαντικά το φάσμα και πιθανώς θα αυξήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Προηγούμενες διαρροές έχουν επίσης υπαινιχθεί ότι η Apple εργάζεται για κάποια νέα χαρακτηριστικά για τα AirPods. Μεταξύ αυτών ήταν η δυνατότητα παρακολούθησης και καταγραφής δεδομένων σχετικά με τον καρδιακό ρυθμό, ασύρματη φόρτιση θήκης κ.α.
Πιθανότατα, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει τα ενημερωμένα AirPods τον Μάρτιο του 2019.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα: ,

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube