Αισθητήρας αποτυπωμάτων στο Power button

Στο νέο πολυπόθητο iPhone Pro του 2017 δεν είναι ψέμα πως θα δούμε ίσως τις μεγαλύτερες αλλαγές που έχει κάνει ποτέ η Apple στο δικό της δημοφιλή smartphone και καθημερινά υπάρχουν νέες φήμες και πληροφορίες που συνεχώς μας μπερδεύουν καθώς είναι τόσα πολλά τα δημοσιεύματα που δεν ξέρουμε ειλικρινά τι να πιστέψουμε. Το αναπάντητο ερώτημα που παραμένει ωστόσο σχετικά με την φετινή ναυαρχίδα, δηλαδή για το νέο επετειακό iPhone είναι το εάν θα ενσωματώνει τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη ή όχι.
Παραδοσιακά η Apple δεν παύει να επινοεί νέες πατέντες, έχει ένα ιστορικό με πολυάριθμες ευρεσιτεχνίες και εξίσου πολλά είναι τα σχέδιά της όσον αφορά την χρήση τεχνολογίας δαχτυλικών αποτυπωμάτων που θα επιλέξει για το νέο της μοντέλο. Αρκετοί είναι πεπεισμένοι πως η Apple θα ενσωματώσει το Touch ID μέσα στην οθόνη, αλλά ένα νέο leak από πατέντες τις οποίες κατοχύρωσε, παρουσιάζει τις εναλλακτικές που έχει η εταιρεία για αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Πάντως σε αυτή την νέα διαρροή με την οποία ασχολείται τώρα ο Τύπος δείχνει πως η Apple θέλει να βάλει τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο Power button.

Το ίδιο το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περιγράφει πως το πλήκτρο αυτό θα έχει ένα εξαιρετικό λεπτό εξωτερικό στρώμα και θα καλύπτεται από προστατευτικό γυαλί ή ζαφείρι. Μπορεί να προσαρμοστεί στην επάνω πλευρά της συσκευής ή πιθανόν να αλλάξει και θέση.
Στο σκίτσο που αποτελεί μέρος της περιγραφής της νέας πατέντας προτείνεται πως το πλήκτρο θα βρίσκεται στο επάνω μέρος του iPhone αλλά ίσως να είναι και ένα ενδεικτικό παράδειγμα.
Η ιδέα ενός αισθητήρα Touch ID ενσωματωμένου στο κουμπί τροφοδοσίας ήταν πάντοτε μια απίθανη επιλογή λόγω της τεχνολογίας που χρησιμοποιεί η Apple. Αν και υπάρχουν μικροί αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων, αυτοί απαιτούν να στρέψετε το δάκτυλό σας πέρα του αισθητήρα αντί για να τον αγγίζετε απλά. Ωστόσο, αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας υποδεικνύει ότι η Apple μπορεί να έχει λύσει αυτό το πρόβλημα.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα: ,

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube